BMW-3-Serie-Touring-Zwart-Voorkant-Herfst-Bos-Header-Mobiel
BMW-3-Serie-Touring-Zwart-Voorkant-Herfst-Bos-Header-Mobiel

BMW FINANCIAL LEASE.

Financieren voor de zakelijke rijder.

ZO WERKT HET BIJ BMW.

ZAKELIJK FINANCIEREN.

Wilt u uw volgende BMW zakelijk financieren dan is BMW Financial Lease waar u naar op zoek bent. Met BMW Financial Lease weet u vooraf precies waar u aan toe bent en dat is wel zo fijn. U kiest namelijk een vaste looptijd tegen een vast maandtarief wanneer u zakelijk gaat financieren met BMW Financial Lease.

BMW Financial Lease is zeer interessant voor zakelijke BMW rijders die de BTW kunnen verrekenen. Dit omdat de investering buiten de normale bedrijfsfinanciering gehouden kan worden. Benieuwd naar meer voordelen? Lees dan snel verder.

GENIET VAN ZEKERHEID.

VOORDELEN BMW FINANCIAL LEASE.

✅ Keuze uit een nieuwe BMW of BMW Occasion.
✅ Maandbedrag kan verlaagd worden met aanbetaling en/of slotsom.
✅ De BMW staat op uw bedrijfsbalans.
✅ Rente- en afschrijvingskosten zijn fiscaal aftrekbaar.
✅ Vaste looptijd en rente waardoor de kosten budgetteerbaar zijn.
✅ Onderhoud, reparatie, houderschapsbelasting en verzekering in eigen beheer.
✅ Onbeperkt aantal kilometers.

BMW-3-Serie-Touring-Interieur-Cockpit

MAAK UW KEUZE.

EEN NIEUWE BMW FINANCIEREN OF TOCH EEN BMW OCCASION?

NIEUWE BMW.

Een nieuwe BMW kunt u tijdelijk bij ons financieren tegen het rentetarief van 7,99%* wanneer u een Top Cover verzekering afsluit op de BMW. Met een Top Cover verzekering is uw nieuwe BMW volledig gedekt en hoeft u zich geen zorgen te maken. Zonder deze verzekering betreft het rentepercentage bij financiering van een nieuwe BMW 8,49%.

BMW OCCASION.

Een BMW occasion financieren doet u tijdelijk tegen het rentetarief van 7,99%* als u daarbij een Top Cover verzekering afsluit. Met een Top Cover verzekering is uw BMW Occasion volledig gedekt met een WA + Volledig Casco dekking. Wilt u liever financieren zonder het afsluiten van een Top Cover verzekering? Dan bedraagt het rentepercentage 8,49%.

Financieren nieuwe BMW: De rente van 7,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe BMW. Zonder verzekering is de rente 8,49%. Geldig voor zowel privé als zakelijke financieringen. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2024.

Financieren BMW occasion: De rente van 7,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe BMW. Zonder verzekering is de rente 8,49%. Geldig voor zowel privé als zakelijke financieringen. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2024.

Financieren nieuwe elektrische BMW: De rente van 4,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe elektrische BMW. Zonder verzekering is de rente 5,49%. Geldig voor zowel privé als zakelijke financieringen en met een looptijd tot 48 maanden. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2024.

De BMW Top Cover verzekering dient voor minimaal één jaar te worden afgesloten om gebruik te maken van bovenstaande actierentes. Indien u een overeenkomst aangaat tegen het actietarief, maar geen BMW Top Cover verzekering afsluit, dan hebben wij het recht de rente met terugwerkende kracht aan te passen naar het regulier geldende rentetarief. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door BMW Financial Services. Rentestand januari 2024.

De bedragen in de krediettabel (rekenvoorbeeld) zijn indicatief op basis van een nieuwe BMW incl. btw en bestaan uit rente en aflossing, op basis van BMW Private Finance. BMW Private Finance is een product van BMW Financial Services Nederland B.V. en is ingeschreven bij de AFM onder nummer 12043616 als geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 16036186. BMW Financial Lease is een product van BMW Financial Services Nederland B.V.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.