BMW-3-Serie-Sedan-hybride-blauw-voorkant-zijkant-overkapping-Berlijnplein-mobiel
BMW-3-Serie-Sedan-hybride-blauw-voorkant-zijkant-overkapping-Berlijnplein-mobiel

BMW FINANCIAL LEASE.

FINANCIEREN VOOR DE ZAKELIJKE RIJDER.

ZO WERKT HET BIJ BMW.

ZAKELIJK FINANCIEREN.

Wilt u uw volgende BMW zakelijk financieren dan is BMW Financial Lease waar u naar op zoek bent. Met BMW Financial Lease weet u vooraf precies waar u aan toe bent en dat is wel zo fijn. U kiest namelijk een vaste looptijd tegen een vast maandtarief wanneer u zakelijk gaat financieren met BMW Financial Lease.

BMW Financial Lease is zeer interessant voor zakelijke BMW rijders die de BTW kunnen verrekenen. Dit omdat de investering buiten de normale bedrijfsfinanciering gehouden kan worden. Benieuwd naar meer voordelen? Lees dan snel verder.

GENIET VAN ZEKERHEID.

VOORDELEN BMW FINANCIAL LEASE.

✅ Keuze uit een nieuwe BMW of BMW Occasion.
✅ Maandbedrag kan verlaagd worden met aanbetaling en/of slotsom.
✅ De BMW staat op uw bedrijfsbalans.
✅ Rente- en afschrijvingskosten zijn fiscaal aftrekbaar.
✅ Vaste looptijd en rente waardoor de kosten budgetteerbaar zijn.
✅ Onderhoud, reparatie, houderschapsbelasting en verzekering in eigen beheer.
✅ Onbeperkt aantal kilometers.

BMW-3-Serie-Sedan-hybride-interieur-stuur

MAAK UW KEUZE.

EEN NIEUWE BMW FINANCIEREN OF TOCH EEN BMW OCCASION?

NIEUWE BMW.

Een nieuwe BMW kunt u tijdelijk bij ons financieren tegen het rentetarief van 5,99% wanneer u een Top Cover verzekering afsluit op de BMW. Met een Top Cover verzekering is uw nieuwe BMW volledig gedekt en hoeft u zich geen zorgen te maken. Zonder deze verzekering betreft het rentepercentage bij financiering van een nieuwe BMW 6,49%.

BMW OCCASION.

Een BMW occasion financieren doet u tijdelijk tegen het rentetarief van 5,49% als u daarbij een Top Cover verzekering afsluit. Met een Top Cover verzekering is uw BMW Occasion volledig gedekt met een WA + Volledig Casco dekking. Wilt u liever financieren zonder het afsluiten van een Top Cover verzekering? Dan bedraagt het rentepercentage 6,49%.

Financieren nieuwe BMW: De rente van 5,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe BMW. Zonder verzekering is de rente 6,49%. Geldig voor zowel privé als zakelijke financieringen. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2022.

Financieren BMW occasion: De rente van 5,49% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en een BMW Service Inclusive onderhoudscontract. Geldt enkel bij de aanschaf van een BMW occasion. Zonder verzekering en zonder onderhoudscontract is de rente 6,49%. Beide producten zijn goed voor 0,5% rentekorting op de basisrente. Geldig voor zowel privé als zakelijke financieringen. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2022.

De BMW Top Cover verzekering dient voor minimaal één jaar te worden afgesloten om gebruik te maken van bovenstaande actierentes. Indien u een overeenkomst aangaat tegen het actietarief, maar geen BMW Top Cover verzekering afsluit, dan hebben wij het recht de rente met terugwerkende kracht aan te passen naar het regulier geldende rentetarief. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door BMW Financial Services. Rentestand maart 2022.

De bedragen in de krediettabel (rekenvoorbeeld) zijn indicatief op basis van een nieuwe BMW incl. btw en bestaan uit rente en aflossing, op basis van BMW Private Finance. BMW Private Finance is een product van BMW Financial Services Nederland B.V. en is ingeschreven bij de AFM onder nummer 12043616 als geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 16036186. BMW Financial Lease is een product van BMW Financial Services Nederland B.V.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

U kunt geen rechten ontlenen aan de uitkomst van de berekening. De genoemde geldsom (Total Cost of Ownership) is geen maandelijks te betalen bedrag. Het is de som van alle kosten en alle mogelijke fiscale voordelen wanneer de auto 60 maanden gebruikt wordt, gedeeld door 60 maanden. Bij de berekening is uitgegaan van de wet- en regelgeving zoals geldend per 1 april 2020.

Wijzigingen in wet- en regelgeving kunnen invloed hebben op de uitkomst van de berekening. De uitkomst van de berekening is tot stand gekomen door te rekenen met het maximaal te behalen fiscale voordeel. Er is hierbij geen rekening gehouden met het privé gebruik van de auto. Het hangt af van uw eigen bedrijfsvoering of u dat voordeel ook daadwerkelijk kunt genieten. Om dat te bepalen, raden wij aan u financieel adviseur te raadplegen.