BMW_iX3_Exterieur_Blauw_Voorkant_Zijkant_1180x1180
BMW_iX3_Exterieur_Blauw_Voorkant_Zijkant_1180x1180

DE BMW iX3.

Ontdek hem bij Ekris.

DUURZAAM DE WEG OP.

OVER DE BMW iX3 (G08).

De BMW iX3 (G08) is het eerste volledig elektrische BMW X model. De BMW iX3 combineert emissievrij rijplezier met een sportief karakter. Met recht mag deze volledige elektrische BMW iX3 een Sports Activity Vehicle genoemd worden. Het volledig elektrisch rijbereik van de BMW iX3 bedraagt 461 kilometer (WLTP) en tot 80% opladen aan een snellader bedraagt slechts 32 minuten.

Bekijk hier de prijzen van de BWM iX3:

Kopen vanaf

€ 71.465


Private lease

€ 869


Financieren

€ 631


Netto bijtelling

€ 419

EEN STRAK LIJNENSPEL.

EXTERIEUR.

Het exterieurdesign van de BMW iX3 maakt het meteen duidelijk. De BMW iX3 is een echte BMW Sports Activity Vehicle met een premium uitstraling. Er is veel aandacht besteedt aan het aerodynamische design van de BMW iX3. Zo is de voorkant voorzien van een grotendeels gesloten nierengrille in combinatie met L-vormige luchtinlaten. Daarnaast geven de smalle adaptieve LED koplampen de BMW iX3 een gefocuste blik. 

De achterzijde van de BMW iX3 is zo gevormd dat de luchtweerstand geminimaliseerd wordt. Tevens wordt de vernieuwde BMW iX3 standaard geleverd met M Sportpakket voor een extra stoere en dynamische uitstraling.

De BMW iX3 heeft een lengte van 4.734 mm, een hoogte van 1.668 mm en een wielbasis van 2.740 mm. Dit maakt de BMW iX3 een ruime, elektrische SUV.

EEN GEWELDIGE BELEVING.

INTERIEUR.

Een moderne en elegante ambiance verwelkomt u zodra u instapt in de BMW iX3. Neem plaats achter het stuur en maak u klaar voor een energieke rijervaring. De BMW Live Cockpit Professional combineert een digitaal 12,3 inch instrumentenpaneel met een 12,3 inch Touch Control Display. Daarnaast zorgen de standaard aanwezige sportstoelen voor extra comfort tijdens de ritten. Net zoals in het exterieur vindt u in het interieur van de BMW iX3 subtiele verwijzingen naar het volledige elektrische karakter van de BMW iX3.

U kunt veel bagage kwijt in de BMW iX3. De inhoud van de bagageruimte bedraagt namelijk minimaal 510 liter. Klapt u de achterbank in, dan beschikt u over maximaal 1.560 liter aan bagageruimte.

PRIVÉ EN ZAKELIJK LEASEN.

VOORDELIG LEASEN.

Het leasen van een BMW iX3 is nu extra aantrekkelijk. Zowel het Private Lease tarief als ook het Operational Lease tarief is aangescherpt. Voor € 799,- per maand kunt u de BMW iX3 zakelijk leasen via BMW Operational Lease. Dit maandtarief is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Het Private Lease is aangescherpt naar € 869,- per maand op basis van 48 maanden en 10.000 km per jaar.

BMW-iX3-voorkant-Hal-Licht

ZO BMW KAN ELEKTRISCH ZIJN.

DE VOLLEDIG ELEKTRISCHE SAV.

BMW_iX3_Achterkant_Zwart_1320x838

UITVOERINGEN BMW iX3.

MOTORISERING.

De BMW iX3 biedt een dynamische en innovatieve rijervaring. Dankzij het samenspel van het aerodynamische design en het efficiënte aandrijfsysteem biedt de BMW iX3 een ruime actieradius van maximaal 461 kilometer. 

BMW iX3
Elektrische actieradius in km.453 - 461
Systeemvermogen in kW (pk)210 (286)
Acceleratie 0-100 km/h in s6,8

BMW iX3 OPLADEN.

Hoeveel kilometer kan ik op een volle accu rijden met de BMW iX3?

U kunt maximaal 461 kilometer rijden wanneer uw BMW iX3 een volle accu heeft.

Hoe lang duurt thuis opladen van de BMW iX3 voor 100 kilometer actieradius?

Bij het gebruik van een BMW Wallbox (11 kW)  of een oplaadkabel (11kW) voor een industrieel stopcontact bedraagt de laadtijd voor 100 kilometer actieradius 1,37 uur. Wanneer u uw BMW iX3 oplaadt met de optioneel meegeleverde noodlader (2,3 kW) voor een huishoudelijk stopcontact, bedraagt de laadtijd 8,07 uur.

Hoe lang duurt onderweg opladen van de BMW iX3 voor 100 kilometer actieradius?

Wanneer u bij een snellaadstation staat (max. laadvermogen) bedraagt de laadtijd voor 100 kilometer actieradius 0,07 uur. Wanneer u bij een snellaadstation staat van 50 kW, bedraagt de laadtijd 0,20 uur. Staat u bij een AC laadstation (max. laadvermogen)? Dan is uw BMW iX3 in 1,23 uur opladen tot 100 kilometer. 

Wat is de laadtijd voor een volle accu?

Wanneer u de BMW iX3 thuis oplaadt, heeft de auto gemiddeld 7,5 uur nodig voor een volle accu. Bij een openbaar laadstation is dit vergelijkbaar. Laad u uw BMW iX3 op bij een snellaadstation? Dan is dit model al in gemiddeld 30 minuten tot 80% opgeladen.

Waar vind ik meer laadinformatie?

Laadinformatie is af te lezen in uw BMW iX3. Daarnaast beschikt de My BMW App over BMW Connected Charging. Hier vindt u informatie over laadstatus, beschikbare actieradius, kosten, laadduur en dichtstbijzijnde laadstations. 

Hoe groot is de capaciteit van het accupakket van de BMW iX3?

De BMW iX3 heeft een accupakket een capaciteit van 73,9 kWh, wat dus goed is voor maximaal 460 kilometer aan actieradius.

BMW-iX-interieur-handen-stuur

HET JUISTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN EEN NIEUWE BMW BIJ EKRIS.

Bij Ekris verdient iedere BMW de aandacht die het nodig heeft. Koopt u bij Ekris een nieuwe BMW? Dan is goed onderhoud belangrijk, zo geniet u maximaal van uw nieuwe auto. Wij benaderen u wanneer uw BMW toe is aan onderhoud en komen deze kosteloos halen en brengen. 

Heeft u interesse in de BMW iX3? Bekijk onze huidige voorraad of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Liever in het echt bewonderen? Kom dan eens langs bij één van onze vestigingen. Wij geven u graag meer informatie.

IS DIT UW NIEUWE BMW?

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE BMW iX3.

PRIVATE LEASE.

Voor een scherp all-in maandbedrag heeft u een gloednieuwe BMW iX3 voor de deur staan. Tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage. Zelf kiest u de kleur, pakketten en opties.

OPERATIONAL LEASE.

Voor een vast bedrag per maand least u zakelijk een gloednieuwe BMW iX3. U kunt uw leaseovereenkomst uit breiden met een tankpas of winterbanden. Na afloop heeft u het recht van koop.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Zakelijk een nieuwe BMW kopen maar liever geen grote eenmalige investering? U betaalt de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Particulier een nieuwe BMW kopen maar liever geen grote eenmalige investering? U betaalt de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.