BMW_iX3_Exterieur_Blauw_Voorkant_Zijkant_1180x1180
BMW_iX3_Exterieur_Blauw_Voorkant_Zijkant_1180x1180

DE BMW iX3.

Ontdek hem bij Ekris.

DUURZAAM DE WEG OP.

OVER DE BMW iX3.

De BMW iX3 is het eerste volledig elektrische BMW X model. De BMW iX3 combineert emissievrij rijplezier met een sportief karakter. Met recht mag deze volledige elektrische BMW iX3 een Sports Activity Vehicle genoemd worden. Het volledig elektrisch rijbereik van de BMW iX3 bedraagt 461 kilometer (WLTP) en tot 80% opladen aan een snellader bedraagt slechts 32 minuten.

Kopen vanaf

€ 71.462


Private lease

€ 999


Financieren

€ 615


Netto bijtelling

€ 419

EEN STRAK LIJNENSPEL.

EXTERIEUR.

Het exterieurdesign van de BMW iX3 maakt het meteen duidelijk. De BMW iX3 is een echte BMW Sports Activity Vehicle met een premium uitstraling. Er is veel aandacht besteedt aan het aerodynamische design van de BMW iX3. Zo zijn de BMW nierengrille en voorbumper grotendeels dicht en is de achterzijde van de BMW iX3 zo gevormd dat de luchtweerstand geminimaliseerd wordt. Tevens wordt de vernieuwde BMW iX3 standaard geleverd met M Sportpakket voor een extra stoere en dynamische uitstraling.

EEN GEWELDIGE BELEVING.

INTERIEUR.

Een moderne en elegante ambiance verwelkomt u zodra u instapt in de BMW iX3. Neem plaats achter het stuur en maak u klaar voor een energieke rijervaring. Ook in het interieur van de BMW iX3 vindt u subtiele verwijzingen naar het volledige elektrische karakter van de BMW iX3.

BMW-iX-interieur-handen-stuur

HET JUISTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN EEN NIEUWE BMW BIJ EKRIS.

Bij Ekris verdient iedere BMW de aandacht die het nodig heeft. Koopt u bij Ekris een nieuwe BMW? Dan is goed onderhoud belangrijk, zo geniet u maximaal van uw nieuwe auto. Wij benaderen u wanneer uw BMW toe is aan onderhoud en komen deze kosteloos halen en brengen. 

ZO BMW KAN ELEKTRISCH ZIJN.

DE VOLLEDIG ELEKTRISCHE SAV.

BMW_iX3_Achterkant_Zwart_1320x838

UITVOERINGEN BMW iX3.

PERFORMANCE.

BMW iX3
Elektrische actieradius in km.453 - 461
Systeemvermogen in kW (pk)210 (286)
Acceleratie 0-100 km/h in s6,8

IS DIT UW NIEUWE BMW?

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE BMW iX3.

Heeft u interesse in de BMW iX3? Bekijk onze huidige voorraad of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Liever in het echt bewonderen? Kom dan eens langs bij één van onze vestigingen. Wij geven u graag meer informatie.

PRIVATE LEASE.

Voor een scherp all-in maandbedrag heeft u een gloednieuwe BMW voor de deur staan. Tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage. Zelf kiest u de kleur, pakketten en opties.

OPERATIONAL LEASE.

Voor een vast bedrag per maand least u zakelijk een gloednieuwe BMW. U kunt uw leaseovereenkomst uit breiden met een tankpas of winterbanden. Na afloop heeft u het recht van koop.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Zakelijk een nieuwe BMW kopen maar liever geen grote eenmalige investering? U betaalt de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Particulier een nieuwe BMW kopen maar liever geen grote eenmalige investering? U betaalt de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.