Ekris-Schadewerkplaats-Schademonteur-Schuren-Mobiel
Ekris-Schadewerkplaats-Schademonteur-Schuren-Mobiel

AUTOSCHADE.

Schadeherstel bij Ekris.

VAKKUNDIG HERSTELD.

SCHADEHERSTEL BIJ EKRIS.

Schade aan uw BMW is natuurlijk nooit leuk en u wilt natuurlijk niets liever dan zo snel mogelijk de schade verhelpen. Of het nu gaat om een kleinere schade of juist een grotere schade, onze schadeherstellers staan voor u klaar. Ekris repareert de schade aan uw BMW in huis. Wij beschikken met Ekris Flevoland, Ekris Maastricht en Ekris Veenendaal over drie vestigingen met een schadeherstelwerkplaats waar wij de schade aan uw BMW repareren volgens strenge kwaliteitsnormen.

U kunt bij onze schadeherstel experts terecht voor de volgende soorten schadeherstel:

 • Schade aan uw BMW, denk hierbij aan spotrepair, uitdeuken en herstel- en reparatiewerkzaamheden.
 • Het verhelpen van ruitschade aan uw BMW.
 • Velgschade.

NIETS MEER VAN TE ZIEN.

SCHADE AAN UW BMW.

Een deukje in de voorbumper of een iets grotere deuk in de achterbumper. Met onze specifieke vakkennis en moderne reparatiemethodes geniet u snel weer van het vertrouwde gevoel en optimale veiligheid. Afhankelijk van de grootte van de schade zijn er meerdere mogelijkheden om de schade aan uw BMW te repareren.  

Betreft het een klein deukje of een kras, niet groter dan een A4'tje,  dan kunnen wij met spotrepair vaak de schade herstellen. Spotrepair neemt weinig tijd in beslag en vaak kunt u wachten in onze wachtruimte terwijl wij uw BMW zijn glans teruggeven.

Uitdeuken van uw BMW behoort ook tot onze werkzaamheden. Uitdeuken is mogelijk wanneer wij de deuk in uw BMW kunnen herstellen zonder dat daar spuitwerk bij komt kijken. 

Indien de schade nog groter is behoort herstel en reparatie tot de mogelijkheden. Hierbij worden onderdelen vervangen en indien nodig ook gespoten in de juiste kleur. Door het gebruik van milieuvriendelijke lak van BMW ColourSystem, genieten de overgespoten onderdelen van exact dezelfde afwerking als de niet-gespoten oppervlakken.

Ekris-Schadeherstel-spuiten-onderdeel-spuitcabine
BMW-model-werkplaats-ruitschade

WEER GOED ZICHT.

RUITSCHADE HERSTELLEN.

Een sterretje of een scheurtje in uw ruit, ook daar draaien wij onze hand niet voor om. Heeft u een sterretje in de ruit dan kunnen wij dit in veel gevallen repareren. Indien het sterretje is gegroeid tot een flinke scheur dan is vervanging van de ruit onvermijdelijk. Ook voor het herstellen van ruitschade kunt u vertrouwen op de kennis, expertise en vakmanschap van onze schadeherstel experts.

VELGEN WEER ALS NIEUW.

VELGSCHADE HERSTELLEN.

Tijdens het inparkeren een stoeprandje raken. Dat doet pijn. Hoewel we het niet graag toegeven, het is ons bijna allemaal wel eens overkomen. Gelukkig kunt u bij Ekris terecht voor het repareren van de beschadigde velgen wanneer deze voldoen aan de volgende criteria:

 • Velg is in één kleur. Deze velgen herstellen en spuiten wij zodat ze weer in topconditie zijn.
 • Velgen die afgedraaid zijn. Afgedraaide velgen herstellen wij, waarbij blanke lak opnieuw aangebracht wordt en de achtergrondkleur herstelt zal worden.

Herstellen van een velg kan vanaf € 195,- inclusief BTW. Kiest u voor velgherstel dan is het mogelijk dat u uw velgen 3 tot 4 dagen kwijt bent voor de herstelwerkzaamheden. Gescheurde en kromme velgen worden vanuit veiligheids- en kwaliteitsoverwegingen niet gerepareerd.

Ekris-BMW-velg-reparatie-machine

WAAROM EKRIS?

SCHADEHERSTEL BIJ EKRIS.

Kiest u voor schadeherstel bij Ekris dan kiest u voor zekerheid:

 • Uitsluitend gebruik van Originele BMW Onderdelen
 • Schade reparatie bij onze eigen vestigingen
 • Strenge kwaliteitseisen
 • Behoud van fabrieksgarantie van uw BMW
 • 4 jaar garantie op de herstelwerkzaamheden
 • Altijd vervangend vervoer beschikbaar