BMW-2-Serie-Coupé-Voorkant-1180x1180
BMW-2-Serie-Coupé-Voorkant-1180x1180

BMW VERZEKERING.

Alleen het beste met BMW Top Cover verzekering.

SPECIAAL VOOR BMW.

TOP COVER VERZEKERING.

Op pad gaan in een BMW die optimaal verzekerd is. Kiest u voor een BMW Top Cover verzekering dan is uw nieuwe of gebruikte BMW op de best mogelijke wijze verzekerd tegen schade en diefstal. Wie voor een BMW Top Cover verzekering kiest profiteert van vele voordelen die uw reis nog zorgelozer maken. Het is zelfs mogelijk om per kilometer te betalen voor uw verzekering.

BMW-2-Serie-Coupe-Interieur-1520x1014

VOORDELEN TOP COVER VERZEKERING.

 • Zelf de dekking kiezen (WA, WA + Beperkt Casco of WA + Volledig Casco)
 • Uit te breiden met aanvullende verzekeringen
 • Tot 3 jaar nieuwwaarde- / aanschafwaardevergoeding
 • Betalen per kilometer mogelijk
 • Geen eigen risico als schadeherstel wordt uitgevoerd door BMW Dealer
 • Schadeherstel met originele BMW onderdelen
 • Premie is te verlagen door vrijwillig eigen risico te nemen
 • Gratis vervangend vervoer in binnen- en buitenland
 • Accessoires kosteloos meeverzekerd tot € 3.500,-
 • BMW Service Inclusive gratis meeverzekerd
 • Tot 80% no claimkorting
 • Gunstige alarmeisen

DIT IS HET EN ZO WERKT HET.

BETALEN PER KILOMETER.

Voor nieuwe BMW modellen vanaf productiedatum maart 2019 (of bij BMW i3 modellen van alle bouwjaren) is het mogelijk om per kilometer te betalen. Kiest u hiervoor dan ontvangt u korting op uw premie en bent u altijd goedkoper uit dan bij een BMW Top Cover Verzekering zonder betalen per kilometer.

Hoe gaat betalen per kilometer precies in zijn werk? Allereerst kiest u een kilometerbundel, deze bundel dient minimaal 5.000 km per jaar te zijn. Vervolgens wordt iedere maand uw kilometerstand automatisch opgehaald via BMW ConnectedDrive waarna u een overzicht ontvangt van de gereden kilometers. Rijdt u minder kilometers dan de kilometerbundel die u gekozen heeft dan wordt de teveel betaalde premie aan het einde van de looptijd terugbetaald. Rijdt u meer kilometers dan opgenomen in uw bundel dan wordt de te weinig betaalde premie aan het einde van de looptijd geïncasseerd van uw rekening. Heeft u gekozen voor de bundel ‘onbeperkt’ (>25.000 km) of rijdt u meer dan 25.000 kilometer per jaar, dan zijn extra gereden kilometers gratis.

BMW-2-Serie-Coupe-Zijkant-1520x1014 copy

OPTIONEEL TOE TE VOEGEN.

AANVULLENDE VERZEKERINGEN.

Het is mogelijk om aanvullende verzekeringen af te sluiten wanneer u voor de BMW Top Cover verzekering kiest. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

Ongevallenverzekering voor inzittenden: Met deze verzekering wordt een vooraf vastgesteld bedrag uitgekeerd aan inzittenden als zij door een ongeval invalide raken. Bij overlijden van een inzittenden wordt dit bedrag overgemaakt aan de nabestaanden. De hoogte van de uitkering is niet gekoppeld aan de werkelijke schade of kosten. Bij overlijden wordt € 12.500,- uitgekeerd en bij invaliditeit maximaal € 25.000,-

Schadeverzekering voor inzittenden: Bij deze verzekering worden de werkelijke kosten van persoonlijke schade na een ongeval uitgekeerd aan u en/of uw passagiers. Het gaat dan bijvoorbeeld over kosten voor invaliditeit, arbeidsongeschiktheid of overlijden. Ook smartengeld, verlies van inkomsten en schade aan persoonlijke bezittingen is inbegrepen ongeacht wie schuld heeft. Het maximale bedrag dat wordt uitgekeerd bedraagt € 1.000.000,- per gebeurtenis.

Rechtsbijstandverzekering: Betrokken geraakt bij een ongeluk zonder dat u daar schuld aan heeft? Dan moet u uw persoonlijke schade verhalen op de tegenpartij en dat kan soms erg lastig zijn. Met de rechtsbijstandsverzekering nemen onze deskundigen deze lastige taak van u over. Indien nodig schakelen wij zelfs een advocaat in. Alle kosten nemen wij voor rekening, ook de kosten die gemaakt worden voor bijvoorbeeld strafzaken. Deze verzekering geldt ook voor uw inzittenden. Heeft u WA+ Beperkt Casco of Volledig Casco dan helpen wij u met het verhalen van de letselschade.

TOTAL LOSS OF DIEFSTAL?

VOORWAARDEN.

De BMW Top Cover Verzekering heeft unieke nieuwwaarde- of aanschafwaardevergoeding wanneer uw BMW total loss is of gestolen wordt. Veel verzekeraars hanteren namelijk een maximale cataloguswaarde voor de nieuwwaarde- of aanschafwaardevergoeding, maar bij een BMW Top Cover verzekering zit dit anders. De vergoeding die u ontvangt bij total loss of diefstal is niet afhankelijk van de waarde van uw BMW, maar bijvoorbeeld wel van de door u gekozen dekking en de leeftijd van de BMW op het aanschafmoment. De aanschafwaarderegeling is ook van toepassing op door BMW dealer geïmporteerde BMW’s.

Of u de nieuwwaarde of aanschafwaarde van uw BMW vergoed krijgt is afhankelijk van verschillende voorwaarden. Hieronder kunt u zien welke voorwaarden op uw BMW van toepassing zijn.

Nieuwe BMW

U ontvangt de nieuwwaarde van uw BMW als u voldoet aan onderstaande voorwaarden:

 • U heeft een Volledig Casco dekking
 • De BMW is nieuw gekocht
 • De BMW was nieuw bij eerste afgifte van het Nederlandse kentekenbewijs
 • De BMW was jonger dan 36 maanden toen de schade of diefstal plaatsvond
 • Bij diefstal of total loss schaft u een nieuwe vergelijkbare BMW aan bij een officiële BMW dealer

De nieuwwaarde is de adviesprijs voor Nederland, die op de officiële prijslijst staat. Heeft u ook verwijderingsbijdrage en BPM betaald? Dan tellen we deze bedragen op bij de nieuwprijs.

Gebruikte BMW jonger dan 6 jaar

U ontvangt de aanschafwaarde van uw BMW als u voldoet aan onderstaande voorwaarden:

 • U heeft een Volledig Casco dekking
 • De BMW is op het moment van aankoop jonger dan 6 jaar
 • De schade of diefstal vond plaats binnen 36 maanden na levering
Gebruikte BMW jonger dan 8 jaar

U ontvangt de aanschafwaarde van uw BMW als u voldoet aan onderstaande voorwaarden: 

 • U heeft een Volledig Casco dekking
 • De BMW is op het moment van aankoop ouder dan 6 jaar, maar jonger dan 8 jaar
 • De schade of diefstal vond plaats binnen 12 maanden na levering
Gebruikte BMW ouder dan 8 jaar

U ontvangt de dagwaarde (waarde van uw BMW vlak voor de schade).

AFSLUITEN?

Wilt u direct een Top Cover Verzekering afsluiten voor uw BMW? Dat kan heel eenvoudig en snel online. Druk op onderstaande button en vul uw gegevens is en de rest wordt voor u geregeld.