BMW-X1-achterkant-fietsendrager-fiets-bos-mobiel
BMW-X1-achterkant-fietsendrager-fiets-bos-mobiel

BMW TREKHAAK.

Altijd praktisch!

MEER RUIMTE NODIG?

TREKHAAK ONDER MIJN BMW?

Vakantieplannen gemaakt waarvoor u een trekhaak nodig heeft, maar zit er nog geen trekhaak onder uw BMW? Dat is geen probleem! Wij helpen u namelijk graag bij het vinden van de afneembare trekhaak die onder uw BMW past. Dus of u nu met de vouwwagen of caravan op vakantie gaat of graag de fietsen meeneemt voor een heerlijk fietstochtje in eigen land; de trekhaken van BMW zijn klaar voor al uw plannen! 

UITGELICHT AANBOD.

BMW TREKHAAK AANBOD.

Ontdek ons uitgelichte aanbod trekhaken voor enkele BMW modellen. De prijzen verschillen per auto en zijn onder meer afhankelijk van opties en specificaties.

ANTWOORD OP UW VRAGEN.

VEELGESTELDE VRAGEN.

Wat krijg ik standaard bij de montage van een trekhaak door Ekris?

Uiteraard de trekhaak, maar ook de software wordt aangepast zodat de auto weet dat er een aanhanger, caravan of fietsendrager aangesloten kan worden. De werking van DSC wordt aangepast op het moment dat de auto weet dat er een aanhanger, caravan of fietsendrager is aangesloten op de trekhaak. Het is ook mogelijk om witte kentekenplaten bij te bestellen en een verloopstekker van 13 naar 7 polig.

Waarom hangt de prijs af van de uitrusting van mijn auto?

Wat er gemonteerd dient te worden bij het monteren van een trekhaak hangt af van de uitrusting van uw BMW. Sommige voertuigen hebben namelijk een zwaardere ventilator van het koelsysteem nodig om de auto gekoeld te houden bij de maximale belasting. Andere voertuigen hebben een andere regeleenheid nodig waar de bedrading van de trekhaak op aangesloten kan worden om de trekhaak zichtbaar te maken in het brein van de auto. In sommige gevallen dient de bekabeling vervangen te worden van voorin de auto naar trekhaak om een hogere spanning aan te kunnen. Uiteraard zullen wij alleen adviseren wat vanuit technisch oogpunt noodzakelijk is.

Blijft mijn garantie geldig na montage van de trekhaak?

Deze blijft geldig tenzij het maximale trekgewicht overschreden wordt. Deze kunt u terugvinden op het kentekenbewijs of op de website van het RDW. Helaas kunnen wij geen trekhaken monteren voor voertuigen waar het trekgewicht 0 kg is.