BMW-iX1-Voorkant-Zijkant-Grijs-Bos-Header-Mobiel
BMW-iX1-Voorkant-Zijkant-Grijs-Bos-Header-Mobiel

OVER DE BMW iX1.

De volledig elektrische BMW iX1 is het eerste volledig elektrisch vierwielaangedreven model van BMW in het premium compacte segment. De BMW iX1 is voorzien van twee in de voor- en achteras geïntegreerde elektromotoren die samen een vermogen leveren van 313 pk. Van 0 naar 100 km/u duurt 5,7 seconden in de BMW iX1 en op een volle accu kunt u 413 - 438 kilometer rijden. 

Kopen vanaf

€ 55.127


Private lease

€ 899


Financieren

€ 503


Netto bijtelling

€ 327

ROBUUSTE SAV.

EXTERIEUR.

De BMW iX1 heeft een kenmerkend design en een robuust voorkomen. Het design van de iX1 is direct herkenbaar door de kenmerkende BMW X styling van de voor- en achterzijde. Opvallend zijn de vrijwel vierkante contouren van de wielkuipen en de expressief gevormde oppervlakken en uitgestrekte daklijn. De voorzijde wordt getekend door de smalle LED-koplampen, de grote en bijna vierkante nierengrille en opvallende verchroomde strips in de onderste luchtinlaten. Aan de achterzijde springen de opvallende LED achterlichten direct in het oog. Standaard is de BMW iX1 voorzien van 17" Lichtmetalen velgen. 

COMFORTABEL GENIETEN.

INTERIEUR.

In de BMW iX1 geniet u van een hoge zitpositie in een vooruitstrevende ambiance. Het interieur van de BMW iX1 is geïnspireerd op het interieurdesign van de BMW iX en biedt alle inzittenden een onderscheidende rijbeleving. Onmisbare elementen in de BMW iX1 zijn het slanke dashboard en het BMW Curved Display. BMW Maps navigatiesysteem, een met leder beklede sportstuurwiel en automatische airconditioning zijn standaard.

BMW-iX-interieur-handen-stuur

HET JUISTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN EEN NIEUWE BMW BIJ EKRIS.

Bij Ekris verdient iedere BMW de aandacht die het nodig heeft. Koopt u bij Ekris een nieuwe BMW? Dan is goed onderhoud belangrijk, zo geniet u maximaal van uw nieuwe auto. Wij benaderen u wanneer uw BMW toe is aan onderhoud en komen deze kosteloos halen en brengen. 

KIES DE BMW VAN UW DROMEN.

UITVOERINGEN.

PERFORMANCE.

BMW iX1 xDrive30
Elektrische actieradius in km413 - 438
Systeemvermogen in kW (pk)230 (313)
Acceleratie 0-100 km/u in s5,7 sec

IS DIT UW NIEUWE BMW?

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE BMW iX1?

Heeft u interesse in de BMW iX1? Bekijk onze huidige voorraad of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Liever in het echt bewonderen? Kom dan eens langs bij één van onze vestigingen. Wij geven u graag meer informatie.

PRIVATE LEASE.

Voor een scherp all-in maandbedrag heeft u een gloednieuwe BMW voor de deur staan. Tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage. Zelf kiest u de kleur, pakketten en opties.

OPERATIONAL LEASE.

Voor een vast bedrag per maand least u zakelijk een gloednieuwe BMW. U kunt uw leaseovereenkomst uit breiden met een tankpas of winterbanden. Na afloop heeft u het recht van koop.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Zakelijk een nieuwe BMW kopen maar liever geen grote eenmalige investering? U betaalt de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Particulier een nieuwe BMW kopen maar liever geen grote eenmalige investering? U betaalt de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.