BMW-iX1-wit-zijkant-voorkant-schemer-header-mobiel
BMW-iX1-wit-zijkant-voorkant-schemer-header-mobiel

NIEUW ELEKTRISCH TIJDPERK.

De volledig elektrische BMW iX1 is het eerste volledig elektrisch vierwielaangedreven model van BMW in het premium compacte segment. De BMW iX1 is voorzien van twee in de voor- en achteras geïntegreerde elektromotoren die samen een vermogen leveren van 313 pk. Van 0 naar 100 km/u duurt 5,7 seconden in de BMW iX1 en op een volle accu kunt u 413 - 438 kilometer rijden. 

De introductie van de BMW iX1 staat voor oktober 2022 in de agenda, maar u kunt de BMW iX1 nu alvast bestellen bij Ekris. Wilt u de BMW iX1 bestellen, vraag dan een vrijblijvende offerte aan en wij nemen contact met u op.

Kopen vanaf

€ 55.127


Private lease

€ 845


Financieren

€ Volgt later


Netto bijtelling

€ 301

ROBUUSTE SAV.

EXTERIEUR.

De BMW iX1 heeft een kenmerkend design en een robuust voorkomen. Het design van de iX1 is direct herkenbaar door de kenmerkende BMW X styling van de voor- en achterzijde. Opvallend zijn de vrijwel vierkante contouren van de wielkuipen en de expressief gevormde oppervlakken en uitgestrekte daklijn. De voorzijde wordt getekend door de smalle LED-koplampen, de grote en bijna vierkante nierengrille en opvallende verchroomde strips in de onderste luchtinlaten. Aan de achterzijde springen de opvallende LED achterlichten direct in het oog. Standaard is de BMW iX1 voorzien van 17" Lichtmetalen velgen. 

COMFORTABEL GENIETEN.

INTERIEUR.

In de BMW iX1 geniet u van een hoge zitpositie in een vooruitstrevende ambiance. Het interieur van de BMW iX1 is geïnspireerd op het interieurdesign van de BMW iX en biedt alle inzittenden een onderscheidende rijbeleving. Onmisbare elementen in de BMW iX1 zijn het slanke dashboard en het BMW Curved Display. BMW Maps navigatiesysteem, een met leder beklede sportstuurwiel en automatische airconditioning zijn standaard.

BMW-iX-interieur-handen-stuur

HET JUISTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN EEN NIEUWE BMW BIJ EKRIS.

Bij Ekris verdient iedere BMW de aandacht die het nodig heeft. Koopt u bij Ekris een nieuwe BMW? Dan is goed onderhoud belangrijk, zo geniet u maximaal van uw nieuwe auto. Wij benaderen u wanneer uw BMW toe is aan onderhoud en komen deze kosteloos halen en brengen. 

KIES DE BMW VAN UW DROMEN.

UITVOERINGEN.

PERFORMANCE.

BMW iX1 xDrive30
Elektrische actieradius in km413 - 438
Systeemvermogen in kW (pk)230 (313)
Acceleratie 0-100 km/u in s5,7 sec