BMW-iX1-Voorkant-Zijkant-Grijs-Bos-Header-Mobiel
BMW-iX1-Voorkant-Zijkant-Grijs-Bos-Header-Mobiel

OVER DE BMW iX1 (U11).

De volledig elektrische BMW iX1 (U11) is het eerste volledig elektrisch vierwielaangedreven model van BMW in het premium compacte segment. De BMW iX1 is voorzien van twee in de voor- en achteras geïntegreerde elektromotoren die samen een vermogen leveren van 313 pk. Van 0 naar 100 km/u duurt 5,7 seconden in de BMW iX1 en op een volle accu kunt u 413 - 438 kilometer rijden. 

Kopen vanaf

€ 48.316


Private lease

€ 825


Financieren

€ 440


Netto bijtelling

€ 327

ROBUUSTE SAV.

EXTERIEUR.

De BMW iX1 heeft een kenmerkend design en een robuust voorkomen. Het design van de iX1 is direct herkenbaar door de kenmerkende BMW X styling van de voor- en achterzijde. Opvallend zijn de vrijwel vierkante contouren van de wielkuipen en de expressief gevormde oppervlakken en uitgestrekte daklijn. De voorzijde wordt getekend door de smalle LED-koplampen, de grote en bijna vierkante nierengrille en opvallende verchroomde strips in de onderste luchtinlaten. Aan de achterzijde springen de opvallende LED achterlichten direct in het oog. Standaard is de BMW iX1 voorzien van 17" Lichtmetalen velgen. 

COMFORTABEL GENIETEN.

INTERIEUR.

In de BMW iX1 geniet u van een hoge zitpositie in een vooruitstrevende ambiance. Het interieur van de BMW iX1 is geïnspireerd op het interieurdesign van de BMW iX en biedt alle inzittenden een onderscheidende rijbeleving. Onmisbare elementen in de BMW iX1 zijn het slanke dashboard en het BMW Curved Display. BMW Maps navigatiesysteem, een met leder beklede sportstuurwiel en automatische airconditioning zijn standaard.

KIES DE BMW VAN UW DROMEN.

UITVOERINGEN BMW iX1.

MOTORISERING.

De BMW iX1 beschikt over twee motoriseringen. De BMW iX1 eDrive20 is de instapvariant van de BMW iX1 met een vermogen van 204 pk en heeft een rijbereik van maximaal 475 kilometer. De BMW iX1 eDrive30 beschikt over meer vermogen, namelijk 313 pk en heeft een range van maximaal 438 kilometer. Welke variant u ook kiest, de BMW iX1 is een absoluut genot op de weg.

BMW iX1 eDrive20
Elektrische actieradius in km430 - 475
Systeemvermogen in kW (pk)150 (204)
Acceleratie 0-100 km/u in s8,6 sec
BMW iX1 xDrive30
Elektrische actieradius in km413 - 438
Systeemvermogen in kW (pk)230 (313)
Acceleratie 0-100 km/u in s5,7 sec

BMW iX1 OPLADEN.

Hoeveel kilometer kan ik op een volle accu rijden met de BMW iX1?

De BMW iX1 beschikt over twee verschillende elektrische motoriseringen. Met de BMW iX1 eDrive20 kunt u maximaal 475 kilometer rijden. Met de BMW iX1 eDrive30 rijdt u maximaal 438 kilometer.

Hoe lang duurt thuis opladen van de BMW iX1 voor 100 kilometer actieradius?

Bij het gebruik van een BMW Wallbox (11 kW)  of een oplaadkabel (11kW) voor een industrieel stopcontact bedraagt de laadtijd voor 100 kilometer actieradius 1,32 uur. Wanneer u uw BMW iX1 oplaadt met de optioneel meegeleverde noodlader (2,3 kW) voor een huishoudelijk stopcontact, bedraagt de laadtijd 7,41 uur.

Hoe lang duurt onderweg opladen van de BMW iX1 voor 100 kilometer actieradius?

Wanneer u bij een snellaadstation staat (max. laadvermogen) bedraagt de laadtijd voor 100 kilometer actieradius 0,08 uur. Wanneer u bij een snellaadstation staat van 50 kW, bedraagt de laadtijd 0,19 uur. Staat u bij een AC laadstation (max. laadvermogen)? Dan is uw BMW iX1 in 0,55 uur opladen tot 100 kilometer. 

Wat is de laadtijd voor een volle accu?

Wanneer u de BMW iX1 thuis oplaadt, heeft de auto gemiddeld 6 tot 8 uur nodig voor een volle accu. Bij een openbaar laadstation is dit vergelijkbaar. Laad u uw BMW iX1 op bij een snellaadstation? Dan is dit model al in gemiddeld 30 minuten tot 80% opgeladen.


 

Waar vind ik meer laadinformatie?

Laadinformatie is af te lezen in uw BMW iX1. Daarnaast beschikt de My BMW App over BMW Connected Charging. Hier vindt u informatie over laadstatus, beschikbare actieradius, kosten, laadduur en dichtstbijzijnde laadstations. 


 

Hoe groot is de capaciteit van het accupakket van de BMW iX1?

De BMW iX1 heeft een accupakket een capaciteit van 64,8 kWh.

BMW-iX-interieur-handen-stuur

HET JUISTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN EEN NIEUWE BMW BIJ EKRIS.

Bij Ekris verdient iedere BMW de aandacht die het nodig heeft. Koopt u bij Ekris een nieuwe BMW? Dan is goed onderhoud belangrijk, zo geniet u maximaal van uw nieuwe auto. Wij benaderen u wanneer uw BMW toe is aan onderhoud en komen deze kosteloos halen en brengen. 

IS DIT UW NIEUWE BMW?

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE BMW iX1?

Heeft u interesse in de BMW iX1? Bekijk onze huidige voorraad of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Liever in het echt bewonderen? Kom dan eens langs bij één van onze vestigingen. Wij geven u graag meer informatie.

PRIVATE LEASE.

Voor een scherp all-in maandbedrag heeft u een gloednieuwe BMW iX1 voor de deur staan. Tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage. Zelf kiest u de kleur, pakketten en opties.

OPERATIONAL LEASE.

Voor een vast bedrag per maand least u zakelijk een gloednieuwe BMW iX1. U kunt uw leaseovereenkomst uit breiden met een tankpas of winterbanden. Na afloop heeft u het recht van koop.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Zakelijk een nieuwe BMW kopen maar liever geen grote eenmalige investering? U betaalt de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Particulier een nieuwe BMW kopen maar liever geen grote eenmalige investering? U betaalt de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.