BMW-Monteur-Aan-het-werk-motorkap-open-mobiel
BMW-Monteur-Aan-het-werk-motorkap-open-mobiel

BMW ONDERHOUD.

Wij weten wat uw BMW nodig heeft.

ZORGELOOS ONDERWEG.

ONDERHOUD AAN UW BMW.

Uw BMW verdient alleen het allerbeste, ook als het op onderhoud aankomt. U wilt natuurlijk wel zorgeloos en comfortabel van A naar B blijven rijden. Daarom bent u ook voor onderhoud aan het juiste adres bij Ekris. Of het nu klein onderhoud, of groot onderhoud betreft, wij draaien er onze hand niet voor om. Graag geven wij u meer informatie over de soorten onderhoud die u bij Ekris kunt laten uitvoeren.

ALTIJD UP-TO-DATE.

CONDITION BASED SERVICE.

Bij BMW wordt er gewerkt met Condition Based Service, kortweg CBS genoemd. Dit houdt in dat wanneer uw BMW onderhoud nodig heeft de auto dit zelf aangeeft door een melding te tonen. CBS stemt de onderhoudsbehoefte van de BMW af op meerdere factoren waaronder gebruiksomstandigheden.

Condition Based Service toont vergelijkingen met klein- en of groot onderhoud. Hierdoor is er bij BMW niet altijd meer sprake van een traditionele kleine beurt of grote beurt. Dit neemt niet weg dat u wel gewoon bij ons terecht kunt voor een kleine of grote onderhoudsbeurt.

BMW-Condition-Based-Service-melding-touchscreen

TOT UW DIENST.

SOORTEN ONDERHOUD.

BMW-Sleutel-Uitlezen-Afstand-Computer

DIRECT INZICHT.

OP AFSTAND UITLEZEN.

Bent u benieuwd welk onderhoud uw BMW nodig heeft? Wij kunnen op afstand, met goedkeuring van u, uw BMW uitlezen zodat wij inzicht krijgen in de onderhoudsbehoefte van uw auto. Uiteraard krijgt u na het op afstand uitlezen van uw BMW een vrijblijvende offerte van ons. Hierin kunt u lezen wat er qua onderhoud voor uw BMW op korte termijn in de planning staat.

GEEN GEDOE MET KOSTEN.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Met het BMW Service Inclusive onderhoudsabonnement rijdt u altijd in een perfect onderhouden BMW. En dat voor een aantrekkelijk en vast bedrag vooraf! Zo weet u dus precies waar u aan toe bent en hoeft u niet voor ieder werkplaatsbezoek apart te betalen. Service Inclusive is beschikbaar voor alle BMW modellen, nieuw of occasion.

Bijkomend voordeel is dat alle BMW Service Inclusive onderhoudscontracten overdraagbaar zijn op de volgende eigenaar.

BMW-iX-interieur-handen-stuur

EXPERTS IN GEWELDIG.

MERKDEALER TE DUUR?

Een BMW merkdealer te duur voor het laten uitvoeren van uw onderhoud? Het klopt inderdaad dat het uurtarief van een BMW dealer hoger ligt vergeleken met het tarief van een universele garage. Echter krijgt u voor dat hogere uurtarief ook het nodige terug.

✅ Wij voeren alleen de werkzaamheden uit die volgens uw BMW noodzakelijk zijn.
✅ Wij werken met originele onderdelen van BMW zodat u aanspraak blijft maken op garantie.
✅ Wij werken met vastgestelde tijden per werkzaamheid. Deze tijden worden door alle BMW dealers wereldwijd gehanteerd. Eventuele uitloop van werkzaamheden zijn voor onze rekening en worden niet aan u doorbelast.
✅ Wij hebben getrainde BMW specialisten en liefhebbers in dienst die aan uw BMW werken.
✅ Wij doen er alles aan om de inruilwaarde van uw BMW zo hoog mogelijk te houden.
✅ Wij controleren uw auto altijd kosteloos op productverbeteringen en terugroepacties.
✅ Wanneer er tijdens het onderhoud andere werkzaamheden naar voren komen, dan overleggen wij met u wat wij gaan doen. Soms kunnen wij iets uitstellen, maar soms is het ook noodzakelijk om direct tot reparatie over te gaan.