BMW CE 02 Header Exterieur voorkant 1180x1180
BMW CE 02 Header Exterieur voorkant 1180x1180

BMW CE 02.

Noch e-scooter noch e-motorfiets.

ELEKTRISCHE TRENDSETTER.

OVER DE BMW CE 02.

BMW zet met de BMW CE 02 een volgende stap binnen elektrische mobiliteit. De zogeheten eParkourer is gemaakt voor de stad of stedelijke omgeving. Dankzij de volledig elektrische aandrijving, trendsettend design en innovatieve oplossingen, is de CE 02 de ideale dynamische metgezel voor rijders vanaf 16 jaar. Deze trendy eParkourer is vanaf nu te bewonderen en te ervaren bij Ekris Motorrad. Bent u klaar voor een volledig elektrisch stadsleven?

Kopen vanaf

€ 7.250


Private lease

€ 189


Financieren

€ 86

ALS EERSTE WILLEN RIJDEN.

LAUNCH EDITION.

Kunt u niet wachten om stijlvol en elektrisch door de straten en steegjes van uw favoriete stad te rijden op de BMW CE 02, dan hebben wij nu een interessant aanbod voor u. We hebben namelijk een speciale launch edition van de BMW CE 02. Kiest u voor de launch edition dan krijgt u een gratis Highline-pakket van ons cadeau. Meer informatie over de BMW CE 02 Launch Edition leest u met een druk op onderstaande knop.

BMW-CE-02-Zijkant-Rijdend-Graffitimuur-Ekris-Motorrad
BMW CE 02 Exterieur design 1520x1014

UITGESPROKEN DESIGN.

EXTERIEUR.

De BMW CE 02 is de nieuwe manier om kennis te maken met BMW Motorrad. Het ontwerp is teruggebracht naar de essentie met zwart als basiskleur voor het frame, de wielen, het voorspatbord en kroonplaat aan de bovenzijde. De matte metaalkleur Granite Grey geeft een prikkelend contrast als samenspel met de hoogglans elementen.

De grote wielen van de CE 02 geven een robuuste look en feel, maar zorgen tegelijkertijd ook voor heel veel rijplezier op verschillende ondergronden.

De speciale HIGHLINE-uitvoering van de CE 02 is een uitvoering voor de rijder die net nog dat beetje extra zoekt! De goud geanodiseerde vorken en Petroleum als contrastkleur geven de CE 02 een extra uitgesproken uiterlijk.

VOOR DE JONGE LIEFHEBBER.

BMW CE 02 AM.

Dit is het eerste voertuig van BMW Motorrad dat ook geschikt is voor de jonge liefhebbers. De BMW CE 02 AM is namelijk geschikt voor rijders vanaf 16 jaar met een AM-rijbewijs. De CE 02 AM beschikt over een systeemvermogen van 5 pk (4kW) en een begrensde snelheid van 45 km/u.  De CE 02 AM weegt slechts 119 kilogram, waardoor het model bijzonder wendbaar is. Tevens is de BMW CE 02 AM verkrijgbaar als Long Range. Deze uitvoering heeft een extra accu waardoor de actieradius verdubbeld wordt tot 90 kilometer.

De BMW CE 02 AM heeft een vanafprijs van € 7.250,-.

BMW CE 02 - 1520x1014
BMW CE 02 HighLine- 1520x1014

ONGEREPT RIJPLEZIER

BMW CE 02.

De BMW CE 02 is voor iedereen met een A1 rijbewijs die op een trendy en elektrische manier wilt genieten van elektrische mobiliteit. De CE 02 beschikt over een maximaal vermogen van 15 pk (11kW) en een topsnelheid van 95 km/u. Deze variant is sneller en dynamischer en biedt tot maximaal 90 kilometer ongerept rijplezier! Met een gewicht van 132 kilogram is de CE 02 een krachtig lichtgewicht.

 

De BMW CE 02 heeft een vanafprijs van € 8.250,-.

BMW CE 02 - Video header mobiel
PRIVATE LEASE.

Voor een vast bedrag per maand privé een BMW motor leasen. Tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage die u kiest. U kunt de motor naar wens samenstellen.

ZAKELIJK LEASEN.

Via Operational Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe BMW Motorfiets. Indien gewenst kunt u extra's toevoegen aan het contract zoals een tankpas.

ZAKELIJK FINANCIEREN.

Zakelijk een BMW motor rijden zonder dat u direct een grote investering hoeft te doen? Dan is Financial Lease de constructie die perfect aansluit op uw wensen. 

PRIVÉ FINANCIEREN.

Als particulier een BMW motor aanschaffen zonder dat u direct de volledige aankoopprijs dient te betalen. Met Private Finance van BMW is het mogelijk.