BMW-Motorrad-Keram-Adventure-Header-Mobiel
BMW-Motorrad-Keram-Adventure-Header-Mobiel

ADVENTURE.

Buiten de gebaande paden.

GEMAAKT VOOR AVONTUUR.

Voor wie niet bang is zo af en toe eens buiten de lijntjes te kleuren zijn de motoren in de Adventure categorie een verademing. Onze Adventure BMW motoren kennen geen beperkingen en gaan ieder avontuur vol zelfvertrouwen aan. Stap op, hap stof en geniet met volle teugen op een van onze Adventure motoren. Ontdek snel welke BMW Adventure motor het beste past bij uw geplande avonturen.

BMW-R-1300-GS-Zijkant-GS-Trophy-Zand

NEXT LEVEL.

DE BMW R 1300 GS.

De BMW R 1300 GS is de next level GS van BMW Motorrad. Zowel on- en offroad levert deze motorfiets sublieme rijkwaliteiten.  Meer informatie over deze machine leest u op onze site.

DE WEG IS DE BESTEMMING.

DE BMW R 1250 GS ADVENTURE.

De BMW R 1250 GS Adventure is gemaakt voor uw uitdagingen. Asfalt of onverhard, de R 1250 GS Adventure heeft er altijd zin in. Meer informatie over deze Adventure machine? Lees dan snel verder.

BMW-Motorrad-R-1250-GS-Adventure-Gras-Bergen
BMW-Motorrad-R-1250-GS-Zijkant-Wit-Blauw-Rood-Open-Vlakte

MET NOG MEER DRANG NAAR AVONTUUR.

DE BMW R 1250 GS.

Indrukwekkende prestaties en indrukwekkende efficiency. De BMW R 1250 GS combineert het moeiteloos. Zijn drang naar avontuur is niet te stillen dus durft u het aan?

ONTDEK DE WERELD SNELLER DAN OOIT.

DE BMW S 1000 XR.

Sport, adventure of toeren? De BMW S 1000 XR is van alle markten thuis. Iedere rit een andere dynamiek, maar dat een dag op de S 1000 XR nooit saai is. Meer weten over deze veelzijdige motor. Wij vertellen u graag meer. 

BMW-S-1000-XR-Blauw-Zijkant
BMW-Motorrad-F-900-XR-Rood-zijkant-berg

HOGER, SNELLER, VERDER.

DE BMW F 900 XR.

Sportiviteit en performance gewenst op langere ritten. Dan is de BMW F 900 XR de machine die u hart sneller doet kloppen. Meer ontdekken over deze sportieve adventure motor?

BETROUWBARE AVONTURIER.

DE BMW F 900 GS ADVENTURE.

De BMW F 900 GS Adventure is een op en top Adventure bike die u nooit in de steek zal laten. Ga op avontuur en geniet op één van de twee uitvoeringen van de BMW F 900 GS Adventure.

BMW-F-900-GS-Adventure-Zijkant-Gras
BMW-F-900-GS-Zijkant-Wit-Rots

PRESTATIEGERICHT.

DE BMW F 900 GS.

Gemaakt om te presteren. Dat is hoe we de BMW F 900 GS het beste kunnen omschrijven. Wat u ook van hem verlangt, hij gaat ervoor en volbrengt zijn taak. Benieuwd naar wat de BMW F 900 GS u te bieden heeft? Lees dan snel meer.

HET BEGIN VAN IETS NIEUWS.

DE BMW F 750 GS.

Met deze uitgebalanceerde Enduro all-rounder bent u de baas over alle paden, ongeacht het wegoppervlak. De F 750 GS geeft u meer kracht en meer comfort waardoor u optimaal kunt genieten van uw vrijheid.

BMW-Motorrad-F-750-GS-Geel-Natuur
BMW-Motorrad-G-310-GS-Zonsondergang

DE ZUCHT NAAR AVONTUUR. ELKE DAG.

DE BMW G 310 GS.

Doorbreek vaste patronen en kies voor spontane momenten met de BMW G 310 GS. Met deze motor heeft u het avontuur namelijk voor de deur of in de garage staan.