BMW-F-800-GS-Voorkant-Zijkant-Rijdend-Bosweg-Header-Mobile
BMW-F-800-GS-Voorkant-Zijkant-Rijdend-Bosweg-Header-Mobile

BMW F 800 GS.

Start het avontuur.

IDEAAL VOOR BEGINNENDE RIJDERS.

OVER DE BMW F 800 GS.

DE BMW F 800 GS is een ideale machine voor de beginnende motorrijder. Het opstapmodel van de GS familie maakt een zelfverzekerde indruk door zijn nieuwe aandrijflijn en rijke standaarduitrusting. De BMW F 800 GS is ook verkrijgbaar voor A2-rijbewijshouders met 35 kW (48 pk).

De productie van de F 800 GS start in november. In het eerste kwartaal van 2024 verwachten wij de F 800 GS in onze showroom.

Kopen vanaf

€ 12.950


Private lease

€ Volgt later


Financieren

€ Volgt later

SPRANKELEND DESIGN.

EXTERIEUR.

De BMW F 800 GS is standaard voorzien van een LED koplamp voor extra goed zicht op de weg. Gaat u een stukje offroad dan zijn uw handen goed beschermd door de handkappen. In koudere temperaturen is ook het aangenaam vertoeven op de BMW F 800 GS door de verwambare handvatten. Op het 6,5-inch TFT-scherm kunt u alle belangrijke informatie duidelijk aflezen. Bellen, muziek luisteren en navigeren tijdens het rijden is allemaal mogelijk.

WIE VAN DE DRIE.

UITVOERINGEN & KLEUREN.

De BMW F 800 GS is verkrijgbaar in drie lakkleuren. De basisuitvoering is Light White met een zwart/blauw zadel en zwarte handlebar. De sport modelvariant wordt geleverd in Racing Blue met zwart/rood zadel en zilveren stuur. Als laatste is er de Triple Black uitvoering in Blackstorm Metallic. Deze versie is voorzien van een zwart/grijze zitting en een zilveren handlebar. 

AANGENAME RIJDYNAMIEK.

PERFORMANCE.

Rijden op de BMW F 800 GS is iedere keer een groot plezier. De geavanceerde tweecilinder lijnmotor levert een vermogen van 87 pk. De F 800 GS kenmerkt zich door een veel vollere koppelcurve, meer trekkracht en snellere acceleratie. Voor A2-rijbewijshouders is de BMW F 800 GS leverbaar met met 35 kW (48 pk). Door twee tegengesteld draaiende balansassen is de rijdynamiek van F 800 GS extra verfijnd.