BMW-R-1300-GS-Zijkant-Rijdend-Bergen-Zand-Header-Mobile
BMW-R-1300-GS-Zijkant-Rijdend-Bergen-Zand-Header-Mobile

BMW R 1300 GS.

Next level GS.

KLAAR OM DE KOPPOSITIE TE PAKKEN.

OVER DE BMW R 1300 GS.

De BMW R 1300 GS is een next level GS. Met de komst van de BMW R 1300 GS zet BMW een traditie voort die vier decennia geleden begon met de BMW R 80 G/S: een nieuwe touring enduro motorfiets. De BMW R 1300 GS is 12 kilogram lichter vergeleken met zijn voorganger, de R 1250 GS. Zowel on- en offroad levert deze motorfiets sublieme rijkwaliteiten. 

De BMW R 1300 GS is beschikbaar in vier uitvoeringen.

Kopen vanaf

€ 23.250

BMW-R-1300-GS-Introductieaanbod

SPECIAAL AANBOD.

INTRODUCTIE DEAL.

Ter ere van de introductie van de BMW R 1300 GS hebben we een speciaal aanbod* voor u. Bestelt u nu de BMW R 1300 GS dan kunt u de ConnectedRide Navigator tijdelijk voor slechts € 100,- toevoegen aan de uitrusting. Hierdoor profiteert u van € 589,- voordeel

De ConnectedRide Navigator maakt iedere rit aangenamer en comfortabeler. Met de Navigator kunt u ritten analyseren en plannen, muziek streamen of bellen. Wees er snel bij want er zijn slechts een beperkt aantal beschikbaar. 

*De BMW R 1300 GS dient dit jaar nog afgeleverd te worden.

ADEMT SPORTIVITEIT.

EXTERIEUR R 1300 GS.

De BMW R 1300 GS is direct herkenbaar als een Enduro motorfiets. Zo is het geheel nieuwe design van de machine gebaseerd op de traditionele GS 'flyline', maar dan met een compacte uitstraling. Opvallend is de vlakkere bovenzijde van de tank. Aansluitend op de centrale cover over de aluminium tank biedt het zadel van de R 1300 GS een kenmerkend enduro-achtig silhouet. Door zijn scherpe lijnenspel oogt de BMW R 1300 GS gespierd.

Standaard is BMW R 1300 GS voorzien van een full LED koplamp. De koplamp bevat twee LED units voor dim- en grootlicht en nog eens vier units voor dagrijverlichting en zijverlichting. Zo heeft u altijd goed zicht als u op pad gaat. Optioneel is Headlight Pro beschikbaar voor een meedraaiende koplamp. Vernieuwend zijn de LED richtingaanwijzers die geïntegreerd zijn in de handkappen.

Wilt u er warmpjes bij zitten onderweg dan zijn de standaard verwarmbare handvaten voor u ideaal. Optioneel is mogelijk om een verwarmbaar zadel voor rijder en passagier te bestellen. Op het frame van de motorfiets is de montageruimte voor componenten duidelijk toegenomen.

TIJD OM TE KIEZEN.

UITVOERINGEN & KLEUREN.

De BMW R 1300 GS is verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen met bijbehorende kleurencombinaties:

  • Basisversie in Lightwhite
  • TripleBlack in Blackstorm metallic
  • GS Trophy in Racingblue metallic met wit metallic mat uitgevoerd achterframe en rode en witte biezen
  • Tramuntana in Aurelius Green metallic met gouden wielen en componenten van gefreesd aluminium

DE SNELSTE.

PERFORMANCE.

Met de BMW R 1300 GS geniet u van optimale rijprestaties. In het ontwerp van de motorfiets staat de tweecilinder boxermotor centraal. De boxermotor heeft een compacter formaat doordat de versnellingsbak onder de motor is gesitueerd. Bijkomend voordeel is dat deze boxermotor de krachtigste BMW boxermotor ooit in serieproductie is. Hij levert namelijk een vermogen van 107 kW (145 pk).  

De R 1300 GS beschikt over vier rijmodi. 'Rain', 'Road' en 'Eco' waren al bekend, maar daar komt nu 'Enduro' bij als vierde rijmodi. In deze stand beschikt u over een off-road setup voor betere handling op onverharde ondergrond. Die wielophanging is compleet herzien, het hoofdframe is gemaakt van plaatstaal en het achterframe van gegoten aluminium. Dit draagt allemaal bij aan een gewichtsbesparing van 12 kilogram vergeleken met de BMW R 1250 GS.