F-900-R-Zijkant-1180x1180
F-900-R-Zijkant-1180x1180

BMW F 900 R.

Dynamisch, progressief, intuïtief.

STA OP.

OVER DE BMW F 900 R.

De BMW F 900 R is een Dynamic Roadster die u de mogelijkheid geeft om de adrenaline sneller te laten stromen. De BMW F 900 R reageert met precisie en nauwkeurigheid. Het vermogen van de BMW F 900 R kunt u intuïtief gebruiken, alsof u uw gedachten rechtstreeks vertaalt in rijplezier. 

Kopen vanaf

€ 9.990


Private lease

€ 285


Financieren

€ 106

PURISTISCH EN KRACHTIG.

EXTERIEUR.

Scherpe contouren benadrukken het atletische karakter van de BMW F 900 R. De machine ziet er geconcentreerd en afgetraind uit. De voorzijde oogt agressief waarbij de koplamp en de cockpit compact bij het balhoofd zitten.

De tank zit ver naar voren wat zorgt voor een optimale massaverdeling. De achterkant is kort waarbij de compacte en geïntegreerde einddemper de strakke uitstraling nog eens extra benadrukt.

DYNAMISCHE ERVARING MET PIT.

PERFORMANCE.

Een dynamische rit ligt in het verschiet zodra u de 105 pk sterke motor van de BMW F 900 R start. De F 900 R levert daarbij van 4.500 tot 8.500 t/min meer dan 87 Nm. Ofwel precies in het toerengebied waarin u het meeste plezier van het vermogen hebt. De F 900 R met 95 pk is ook in een A2-uitvoering leverbaar.

Met de als optie verkrijgbare rijmodi Pro rijdt u in elke bocht en op elk recht stuk nog sneller met puur plezier. Deze omvatten onder andere de voor de veiligheid relevante assistentiesystemen ABS Pro, Dynamic Traction Control (DTC), Dynamic Brake Control (DBC) en de dynamische motorremregeling (MSR). De DBC biedt meer veiligheid tijdens het remmen en de nieuwe MSR voorkomt slippen of haperen van het achterwiel bij spontaan gas geven of schakelen.

F-900-R-Video-Thumbnail-Mobile-1320x1000
PRIVATE LEASE.

Voor een vast bedrag per maand privé een BMW motor leasen. Tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage die u kiest. U kunt de motor naar wens samenstellen.

ZAKELIJK LEASEN.

Via Operational Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe BMW Motorfiets. Indien gewenst kunt u extra's toevoegen aan het contract zoals een tankpas.

ZAKELIJK FINANCIEREN.

Zakelijk een BMW motor rijden zonder dat u direct een grote investering hoeft te doen? Dan is Financial Lease de constructie die perfect aansluit op uw wensen. 

PRIVÉ FINANCIEREN.

Als particulier een BMW motor aanschaffen zonder dat u direct de volledige aankoopprijs dient te betalen. Met Private Finance van BMW is het mogelijk.