BMW-Roadster-Bocht-mobiel
BMW-Roadster-Bocht-mobiel

ROADSTER.

De weg is uw territorium.

GESTUWD DOOR BENZINE EN ADRENALINE.

Een BMW Roadster motor rijdt u niet alleen op benzine, maar ook op adrenaline. Met een BMW Roadster motor is ieder recht stuk en iedere bocht een nieuwe challenge waarvoor u niet bang bent. Vol overtuiging gaat u er iedere keer opnieuw voor. U zorgt voor de aansturing, uw BMW Roadster machine voert uit. Onze Roadsters zijn moderne motorfietsen voor urenlang rijplezier en iedere uitdaging. Welke uitdaging kiest u?

ZO VEELZIJDIG EN KRACHTIG ALS NOOIT TEVOREN.

DE BMW R 1250 R.

Ontspannen cruisen of sportief touren. De BMW R 1250 R is de dynamische roadster van BMW die voor ieder moment uitermate geschikt is. Meer informatie over deze veelzijdige machine leest u op onze speciale R 1250 R pagina.

BMW-R-1250-R-Zwart-voorkant-zijkant-straat-parkeervak
BMW-S-1000-R-Grijs-zijkant-fabriekshal

AWAKEN THE DAREDEVIL.

DE BMW S 1000 R.

Van buiten een Dynamic Roadster, van binnen voorzien van Superbike-DNA. De BMW S 1000 R is een echte daredevil die los gaat als u dat wilt.

DYNAMISCH, PROGRESSIEF, INTUÏTIEF.

DE BMW F 900 R.

Uitdagingen gevraagd! De BMW F 900 R is een dynamische roadster die de adrenaline sneller laten lopen. Stap op en ervaar het zelf bij Ekris.

BMW-F-900-R-rood-grijs-zijkant-fabriekshal
BMW-G-310-R-wit-voorkant-zijkant-parkeergarage-schemering

DE STAD UITDAGEN.

DE BMW G 310 R.

Deze motorfiets biedt het totaalpakket waar u simpelweg geen 'Nee' tegen kunt zeggen. De G 310 R tovert zonder enige twijfel een lach op uw gezicht. Iedere keer weer.