BMW-Motorrad-S-1000-RR-Rijder-Mobiel
BMW-Motorrad-S-1000-RR-Rijder-Mobiel

BMW S 1000 RR.

De superbike van superlatieven.

SUPERBIKE VAN SUPERLATIEVEN.

OVER DE BMW S 1000 RR.

Met de BMW S 1000 RR zet BMW een nieuwe maatstaf. Deze sportieve machine is namelijk gemaakt om alles en iedereen te verbluffen. Als het om topprestaties gaat, is de BMW S 1000 RR uw perfecte partner. Niet alleen op de weg, maar zeker ook wanneer u de limieten van het circuit gaat opzoeken. 

Met een paar handelingen demonteert u de spiegels (inclusief knipperlichten) als ook de kentekenplaathouder (inclusief verlichting) en een echte racemotor staat voor u klaar. Wees voorbereid op nieuwe indrukken op de BMW S 1000 RR.

Kopen vanaf

€ 24.200


Private lease

€ 575


Financieren

€ 256

ABOUT THE LOOKS.

EXTERIEUR.

In één oogopslag wordt duidelijk dat deze motorfiets topprestaties belichaamt. De S 1000 RR gaat voor pole position en niets minder. Ieder onderdeel is ontworpen om het maximale eruit te halen. Standaard is de S 1000 RR uitgerust met LED-koplampen die zorgen voor een herkenbare en agressieve look. Aan de voorkant zijn Winglets aanwezig die zorgen voor een optimaal contact van het voorwiel met de weg.

Aan de achterkant domineert functionaliteit het design van de BMW S 1000 RR. 'Alles-in-een' is hier het devies. De kentekenplaathouder bevat naast kentekenplaatverlichting nu ook LED-knipperlichten, achterlicht en het remlicht.

KLAAR VOOR HET CIRCUIT.

PERFORMANCE.

Altijd snel en op de grens rijden en op zoek naar de ideale lijn? Daarvoor heeft u nu 154 kW (210 pk) onder u als u met de S 1000 RR op pad gaat. Een ontembare kracht stuwt de RR helemaal naar de limiet. De machine beschikt over een maximaal koppel van 113 Nm bij 11.000 t/min en een koppelkromme van ten minste 100 Nm over een toerengebied van 5.500 tot 14.600 t/min.

Het frameontwerp inclusief nieuw rijwielgedeelte maakt dat de RR nog lichter en preciezer is geworden. Daarbij komt de ergonomisch geperfectioneerde zitpositie die met het gewijzigde frame- en kuipontwerp zijn gelijke nog zoekt.

BMW-S-1000-RR-Wit-Zijkant-Asfalt-Mobiel
PRIVATE LEASE.

Voor een vast bedrag per maand privé een BMW motor leasen. Tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage die u kiest. U kunt de motor naar wens samenstellen.

ZAKELIJK LEASEN.

Via Operational Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe BMW Motorfiets. Indien gewenst kunt u extra's toevoegen aan het contract zoals een tankpas.

ZAKELIJK FINANCIEREN.

Zakelijk een BMW motor rijden zonder dat u direct een grote investering hoeft te doen? Dan is Financial Lease de constructie die perfect aansluit op uw wensen. 

PRIVÉ FINANCIEREN.

Als particulier een BMW motor aanschaffen zonder dat u direct de volledige aankoopprijs dient te betalen. Met Private Finance van BMW is het mogelijk.