CE-04-Voorkant-1180x1180
CE-04-Voorkant-1180x1180

BMW CE 04.

The silent revolution.

STILLE REVOLUTIE.

OVER DE BMW CE 04.

Met de BMW CE 04 Motorscooter bent u volledig elektrisch onderweg. De CE 04 heeft een actieradius van 130 kilometer en binnen 65 minuten is deze motorscooter van 0 naar 80% opgeladen. Daar waar u gaat en staat, daar krijgt de BMW CE 04 energie van. Explore the city, volledig elektrisch.

Kopen vanaf

€ 13.900


Private lease

€ 265


Financieren

€ 137

ZIJN TIJD VOORUIT.

EXTERIEUR.

Het design van de BMW CE 04 is gebaseerd op het vlakke energie-opslagsysteem in de bodemplaat en de compacte aandrijflijn. De ontwerpvrijheid en oplossingen leiden hier tot een nieuwe esthetiek. Zoals bijvoorbeeld de naar de zijkant openklappende laadruimte of de zwevende buddyseat.

Royale, rustige en minimalistische vlakken kenmerken het totale design. De voorkant wordt daarbij vol spanning doorbroken, terwijl de achterkant voor de motorfiets typisch onderdelen van de techniek onthult.

GERUISLOOS DOOR DE STAD.

PERFORMANCE.

Voordeel van de CE 04 is dat deze elektrische motorscooter een laag zwaartepunt heeft. Dit zorgt voor speels rijgedrag, verrassende dynamiek en tijdloos rijplezier. De CE 04 is voorzien van een elektromotor die 42 pk levert en waarmee u in 2,6 seconden van 0 naar 50 km/u gaat. De actieradius bedraagt 130 km waarmee u dus tijd en range genoeg heeft om de stad te verkennen. Binnen 65 minuten is accu tot 80% opgeladen en kunt u uw weg weer vervolgen.

CE-04-Video-Thumbnail-Mobile-1320x1000
PRIVATE LEASE.

Voor een vast bedrag per maand privé een BMW motor leasen. Tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage die u kiest. U kunt de motor naar wens samenstellen.

ZAKELIJK LEASEN.

Via Operational Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe BMW Motorfiets. Indien gewenst kunt u extra's toevoegen aan het contract zoals een tankpas.

ZAKELIJK FINANCIEREN.

Zakelijk een BMW motor rijden zonder dat u direct een grote investering hoeft te doen? Dan is Financial Lease de constructie die perfect aansluit op uw wensen. 

PRIVÉ FINANCIEREN.

Als particulier een BMW motor aanschaffen zonder dat u direct de volledige aankoopprijs dient te betalen. Met Private Finance van BMW is het mogelijk.