BMW-XR-1000-grijs-rijdend-zijkant-bergweg-header-mobiel
BMW-XR-1000-grijs-rijdend-zijkant-bergweg-header-mobiel

FINANCIAL LEASE.

Zakelijk financieren van een BMW Motor.

ZAKELIJK ONDERWEG.

ZEKERHEID MET FINANCIAL LEASE.

Kiest u voor Financial Lease als zakelijke financieringsvorm dan gaat u voor een stukje zekerheid. Met Financial Lease kunt u zowel een nieuwe als gebruikte BMW machine zakelijk financieren tegen een vast bedrag per maand. Dit maandbedrag bestaat voor een deel uit aflossing en een deel rente. De rente en looptijd staan gedurende de hele periode vast, daar hoeft u zich dus niet druk om te maken.

De kosten voor reparatie, onderhoud, vervanging van banden en bijvoorbeeld uw motorfietsverzekering zijn niet inbegrepen in het maandbedrag. Het is mogelijk om de maandlasten van de financiering te verlagen door een aanbetaling te doen of een slottermijn af te spreken. Tussentijds extra aflossen is mogelijk. Hier vragen wij echter wel een vergoeding voor. Na afloop van het contract is de motorfiets van u. Of bent u tegen die tijd weer toe aan een nieuwe? Dan ruilt u de BMW motorfiets gewoon in.

WIST U DAT?

KLEDING EN ACCESSOIRES MEEFINANCIEREN?

Wist u dat het mogelijk is om originele BMW Motorrad kleding en accessoires mee te financieren. Dit kan tot een maximum van 20% van de aanschafprijs van de machine waarbij een maximum geldt van € 3.000,-.

BMW-Motor-Motorschoenen

DIRECT INZICHT.

INTERESSE IN FINANCIAL LEASE?

Heeft u interesse in Financial Lease bij BMW? Via onze productwijzer kunt u direct inzichtelijk krijgen wat het Financial Lease tarief per maand is op uw droom BMW.