S-1000-R-Zijkant-1180x1180
S-1000-R-Zijkant-1180x1180

BMW S 1000 R.

Awaken the Daredevil.

AWAKEN THE DAREDEVIL.

OVER DE BMW S 1000 R.

Pure adrenaline. De toerenteller stijgt. Pure kracht ontvouwt zich. Showtime voor de BMW S 1000 R. Van buiten een Dynamic Roadster, maar van binnen Superbike-DNA. Want het onderstel en de motor van de BMW S 1000 R hebben de genen van de RR in zich. 

Maak kennis met de BMW S 1000 R bij Ekris BMW Motorrad.

Kopen vanaf

€ 19.100


Private lease

€ 459


Financieren

€ 192

SPORTIEF VOORKOMEN.

EXTERIEUR.

Een roadster met een uitermate sportief voorkomen. U krijgt het als u kiest voor de BMW S 1000 R. Het aanblik van deze machine verloochent niet waar hij voor staat, want de dynamische en sportieve vormgeving laat direct zien waartoe de S 1000 R allemaal in staat is. Helemaal als u deze machine in de M kleuren ziet.

De lichtunits van de nieuwe S 1000 R maken gebruik van state-of-the-art LED-technologie. Zo heeft de opvallende LED-koplamp een geoptimaliseerd dim- en grootlicht. Ook de nieuw ontworpen richtingaanwijzers en achterlichten maken gebruik van LED-technologie.

UNLEASH IT.

PERFORMANCE.

Ultra wendbaar, ultra nauwkeurig. 165 pk vanaf 195 kg. Nog uitgekiender, nog offensiever. Moeten we nog meer vertellen over de performance die de BMW S 1000 R levert? Het nieuwe frame van de BMW S 1000 R biedt dankzij zijn zeer smalle design nog meer voordelen. Zo is de motorfiets aanzienlijk smaller ter hoogte van de knieën van de berijder, wat zorgt voor een meer ontspannen zithouding en meer bewegingsvrijheid. Dankzij een instelbaar stuur kan de berijder de ergonomie verder optimaliseren. Ook is de motor in zijn geheel lichter wat weer een positief effect op de performance die deze roadster laat zien.

S-1000-R-Video-Thumbnail-Mobile-1320x1000
PRIVATE LEASE.

Voor een vast bedrag per maand privé een BMW motor leasen. Tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage die u kiest. U kunt de motor naar wens samenstellen.

ZAKELIJK LEASEN.

Via Operational Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe BMW Motorfiets. Indien gewenst kunt u extra's toevoegen aan het contract zoals een tankpas.

ZAKELIJK FINANCIEREN.

Zakelijk een BMW motor rijden zonder dat u direct een grote investering hoeft te doen? Dan is Financial Lease de constructie die perfect aansluit op uw wensen. 

PRIVÉ FINANCIEREN.

Als particulier een BMW motor aanschaffen zonder dat u direct de volledige aankoopprijs dient te betalen. Met Private Finance van BMW is het mogelijk.