BMW-CE-04-Rijdend-Brug-mobiel-header
BMW-CE-04-Rijdend-Brug-mobiel-header

URBAN MOBILITY.

Door de stad en steeds verder.

WENDBARE METGEZEL.

Met de Urban Mobility modellen van BMW wordt het stadse leven nog leuker, aangenamer en bovendien een heel stuk wendbaarder. De slimme scooter modellen van BMW zorgen ervoor dat u zich stressvrij en beweegt door de stad. De Urban Mobility modellen zijn namelijk ontworpen voor het stadse leven. Zoek uw favoriete Urban Mobility scooter van BMW en start met genieten.

THE SILENT REVOLUTION.

DE BMW CE 04.

Ga op de stille tour en geniet van volledig elektrisch rijplezier op de BMW CE 04. Met een actieradius van 130 kilometer heeft u tijd en range genoeg om de stad te verkennen.

BMW-CE-04-Grijs-oranje-zijkant-stadscentrum
BMW-C400-GT-Wit-grasveld-grindpad

DE STAD IN EEN NIEUWE DIMENSIE.

DE BMW C 400 GT.

Wat maakt een stad interessant? In ieder geval uw entree op de BMW C 400 GT. De BMW C 400 GT mengt zich namelijk moeiteloos in het stadse leven. Met deze midsize-scooter heeft u binnen de stad net zoveel comfort en wendbaarheid als daarbuiten.

HAAL MEER UIT DE STAD.

DE BMW C 400 X.

We willen tegenwoordig overal bij zijn en echt niets missen. Met de BMW C 400 X bent u in ieder geval altijd op tijd. De C 400 X  is een middenklasse scooter die eenvoudig alle mobiliteitsuitdagingen in de stad aangaat.

BMW-C400X-Zwart-blauw-klinkers-stad
BMW CE 02 - 1520x1014

ELEKTRISCHE TRENDSETTER.

DE BMW CE 02.

De BMW CE 02 is de nieuwe manier om kennis te maken met BMW Motorrad. Dankzij de volledig elektrische aandrijving, trendsettend design en innovatieve oplossingen, is de CE 02 de ideale dynamische, stedelijke metgezel.