MINI-Cabrio-Rood-Tulpenveld-Header-Mobile-Ekris
MINI-Cabrio-Rood-Tulpenveld-Header-Mobile-Ekris

HIGHLIGHT VAN DE WEEK.

NIEUWE MINI ACEMAN.

De MINI Aceman is er! De Aceman is MINI's eerste volledig elektrische crossover in het premium compacte segment. Qua formaat vindt de Aceman moeiteloos zijn plaats tussen de MINI Cooper 3-deurs en MINI Countryman. Benieuwd naar de kwaliteiten van deze nieuwkomer? Lees dan snel verder.

Exterieur_Aceman05

ACTIES.

MINI EDITIONS.

MINI_Clubman_Interieur_Rijdend_1520x1014

HET JUISTE ADRES.

DE VOORDELEN VOOR JOU ALS KLANT VAN EKRIS.

Jij bent uniek! Sinds de oprichting in 1939 sta je bij Ekris centraal, met als doel totale ontzorging. Dit begint bij het uitzoeken van jouw nieuwe of gebruikte MINI. In de showroom en online staan onze specialisten voor jou klaar om samen een weloverwogen keuze te maken.

Heb jij bij Ekris een nieuwe MINI aangeschaft? Dan is goed onderhoud belangrijk! Daarom sturen wij automatisch een reminder wanneer jouw MINI toe is aan onderhoud.

Wij geven jou de keuze: Moeten wij de MINI kosteloos komen ophalen en brengen? Of kom jij zelf naar de showroom voor het onderhoud? Jouw MINI wordt altijd onderhouden met originele MINI onderdelen.

Voor losse MINI onderdelen en accessoires kan je ook bij Ekris terecht. Online in de Ekris MINI Shop profiteer je van een breed aanbod, scherpe tarieven en snelle levertijden.