MINI-Cabrio-Rood-Tulpenveld-Header-Mobile-Ekris
MINI-Cabrio-Rood-Tulpenveld-Header-Mobile-Ekris

HIGHLIGHT VAN DE WEEK.

SPRING SALE BIJ EKRIS.

Rijd het mooie weer tegemoet in jouw nieuwe of occasion MINI! Tijdens de Spring Sale geniet je van voordeel oplopend tot wel € 10.000,-. Ons aanbod bestaat uit een grote voorraad aan nieuwe én occasion MINI modellen, van een MINI 3-deurs tot aan een MINI Countryman en zijn stuk voor stuk rijk uitgerust. Of je nu kiest voor aanschaf, lease of financieren, de Spring Sale is beschikbaar op elke aankoopvorm

MINI-Cabrio-Rood-Tulpenveld-Header-Mobile-Ekris

ACTIES.

MINI EDITIONS.

MINI_Clubman_Interieur_Rijdend_1520x1014

HET JUISTE ADRES.

DE VOORDELEN VOOR JOU ALS KLANT VAN EKRIS.

Jij bent uniek! Sinds de oprichting in 1939 sta je bij Ekris centraal, met als doel totale ontzorging. Dit begint bij het uitzoeken van jouw nieuwe of gebruikte MINI. In de showroom en online staan onze specialisten voor jou klaar om samen een weloverwogen keuze te maken.

Heb jij bij Ekris een nieuwe MINI aangeschaft? Dan is goed onderhoud belangrijk! Daarom sturen wij automatisch een reminder wanneer jouw MINI toe is aan onderhoud.

Wij geven jou de keuze: Moeten wij de MINI kosteloos komen ophalen en brengen? Of kom jij zelf naar de showroom voor het onderhoud? Jouw MINI wordt altijd onderhouden met originele MINI onderdelen.

Voor losse MINI onderdelen en accessoires kan je ook bij Ekris terecht. Online in de Ekris MINI Shop profiteer je van een breed aanbod, scherpe tarieven en snelle levertijden.