MINI-Cooper-Electric-Blauw-1180x1180
MINI-Cooper-Electric-Blauw-1180x1180

HIGHLIGHT VAN DE WEEK.

TIJDELIJK EXTRA SCHERP LEASEN.

Ben jij van plan om elektrisch te gaan rijden, maar wil jij vooral kunnen genieten van alle lusten en niet de lasten? Kies er dan voor om een MINI te leasen. Wij hebben nu tijdelijk een extra aantrekkelijk aanbod voor jou op de MINI Cooper Electric en de MINI Countryman Electric. Klik op jouw MINI naar voorkeur om de aantrekkelijk actie te ontdekken.

Actie-MINI-Cooper-&-MINI-Countryman

ACTIES.

MINI EDITIONS.

MINI_Clubman_Interieur_Rijdend_1520x1014

HET JUISTE ADRES.

DE VOORDELEN VOOR JOU ALS KLANT VAN EKRIS.

Jij bent uniek! Sinds de oprichting in 1939 sta je bij Ekris centraal, met als doel totale ontzorging. Dit begint bij het uitzoeken van jouw nieuwe of gebruikte MINI. In de showroom en online staan onze specialisten voor jou klaar om samen een weloverwogen keuze te maken.

Heb jij bij Ekris een nieuwe MINI aangeschaft? Dan is goed onderhoud belangrijk! Daarom sturen wij automatisch een reminder wanneer jouw MINI toe is aan onderhoud.

Wij geven jou de keuze: Moeten wij de MINI kosteloos komen ophalen en brengen? Of kom jij zelf naar de showroom voor het onderhoud? Jouw MINI wordt altijd onderhouden met originele MINI onderdelen.

Voor losse MINI onderdelen en accessoires kan je ook bij Ekris terecht. Online in de Ekris MINI Shop profiteer je van een breed aanbod, scherpe tarieven en snelle levertijden.