mobiele header homepage website final deals MINI copy
mobiele header homepage website final deals MINI copy

HIGHLIGHT VAN DE WEEK.

DE FINAL DEALS.

Ben jij klaar voor nog één laatste avontuur met de huidige iconen van MINI? Stap dan nu in en ontvang nu tijdelijk hoge kortingen oplopend tot wel € 10.000,-.

highlight van de week website final deals MINI
highlight afbeelding mini electric en mini countryman

NU TE BESTELLEN!

De nieuwe MINI Cooper Electric en MINI Countryman zijn vanaf heden te bestellen. Benieuwd naar de mogelijkheden om in één van deze nieuwe MINI's te rijden? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. 

ACTIES.

MINI EDITIONS.

MINI_Clubman_Interieur_Rijdend_1520x1014

HET JUISTE ADRES.

DE VOORDELEN VOOR JOU ALS KLANT VAN EKRIS.

Jij bent uniek! Sinds de oprichting in 1939 sta je bij Ekris centraal, met als doel totale ontzorging. Dit begint bij het uitzoeken van jouw nieuwe of gebruikte MINI. In de showroom en online staan onze specialisten voor jou klaar om samen een weloverwogen keuze te maken.

Heb jij bij Ekris een nieuwe MINI aangeschaft? Dan is goed onderhoud belangrijk! Daarom sturen wij automatisch een reminder wanneer jouw MINI toe is aan onderhoud.

Wij geven jou de keuze: Moeten wij de MINI kosteloos komen ophalen en brengen? Of kom jij zelf naar de showroom voor het onderhoud? Jouw MINI wordt altijd onderhouden met originele MINI onderdelen.

Voor losse MINI onderdelen en accessoires kan je ook bij Ekris terecht. Online in de Ekris MINI Shop profiteer je van een breed aanbod, scherpe tarieven en snelle levertijden.