MINI-Cabrio-Zesty-Yellow-voorkant-zijkant-strand-mobiel-glkg-banner
MINI-Cabrio-Zesty-Yellow-voorkant-zijkant-strand-mobiel-glkg-banner

PRIVATE FINANCE.

Privé financieren.

GA VOOR ZEKERHEID.

WAT IS MINI PRIVATE FINANCE?

Met MINI Private Finance ga jij voor volledige zekerheid bij het privé financieren van jouw volgende MINI. Of je nu een nieuwe MINI of een MINI Occasion op het oog hebt, Private Finance behoort tot jouw mogelijkheden. Graag zetten we de voordelen van Private Finance voor jou op een rijtje.

DIT MAG JE VERWACHTEN.

WELKE VOORDELEN HEEFT PRIVATE FINANCE?

✅ Je kunt zowel een nieuwe als een gebruikte MINI privé financieren.
✅ Je gaat de MINI terugbetalen tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rentetarief.  
✅ Na betaling van de laatste termijn ben jij eigenaar van de MINI.
✅ Het aantal kilometers dat jij rijdt kent geen beperking.
✅ Tussentijds aflossen is mogelijk tegen betaling.
✅ Je kunt het maandbedrag verder verlagen met een aanbetaling en/of slotsom.
✅ Onderhoud, reparatie, houderschapsbelasting en verzekering houd jij in eigen beheer.

MINI-Rijdend-dame-achter-stuur

JIJ MAAKT DE KEUZE.

EEN MINI OCCASION OF TOCH EEN VOLLEDIG NIEUWE?

NIEUWE MINI.

Een nieuwe MINI financier je nu al tegen 4,99%* rente.  Deze rentepercentages gelden wanneer je een nieuwe MINI gaat financieren in combinatie met een Top Cover verzekering. Zonder verzekering is het rentepercentage 5,49%.

MINI OCCASION.

Een MINI Occasion financier je tegen 7,99%* rente.  Deze rentepercentages gelden wanneer je een MINI occasion gaat financieren in combinatie met een Top Cover verzekering. Zonder verzekering is het rentepercentage 8,49%.

STAP VOOR STAP UITGEREKEND.

REKENVOORBEELD.

Contante waarde (aanschafprijs)€ 40.000,-
Contante betaling (aanbetaling)€ 10.000,-
Totale kredietbedrag€ 30.000,-
Duur van kredietovereenkomst (maanden)48
Jaarlijks kostenpercentage4,99%
Termijnbedrag€ 445,48
Slotsom€ 13.000,-
Totaal door jou te betalen bedrag€ 34.383,01
Vaste debetrentevoet4,99%

Nieuwe MINI financieren: 

De rente van 4,99% is enkel geldig in combinatie met een MINI Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe MINI. Zonder verzekering is de rente 5,49%. Geldig voor zowel privé als zakelijke financieringen. Deze actie is geldig tot en met 31 maart 2024.

Financieren MINI occasion: 

De rente van 7,99% is enkel geldig in combinatie met een MINI Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco). Zonder verzekering is de rente 8,49%. Geldig voor zowel privé als zakelijke financieringen. Deze actie is geldig tot en met 31 maart 2024.

De MINI Top Cover verzekering dient voor minimaal één jaar te worden afgesloten om gebruik te maken van bovenstaande actierentes. Indien u een overeenkomst aangaat tegen het actietarief, maar geen MINI Top Cover verzekering afsluit, dan hebben wij het recht de rente met terugwerkende kracht aan te passen naar het regulier geldende rentetarief. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door MINI Financial Services. Rentestand januari 2024. 

Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door MINI Financial Services. De bedragen in de krediettabel (rekenvoorbeeld) zijn indicatief op basis van een nieuwe MINI incl. btw en bestaan uit rente en aflossing, op basis van MINI Private Finance. MINI Private Finance is een product van BMW Financial Services Nederland B.V. en is ingeschreven bij de AFM onder nummer 12043616 als geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 16036186. MINI Financial Lease is een product van BMW Financial Services Nederland B.V. 

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.