Aceman_mobiel
Aceman_mobiel

MINI ACEMAN.

Volledig elektrische crossover.

KORT KENNISMAKEN.

OVER DE MINI ACEMAN.

De MINI Aceman is MINI's eerste volledig elektrische crossover in het premium compacte segment. De MINI Aceman is een perfecte mix van compacte afmetingen met zoveel mogelijk binnenruimte. Met zijn lengte van 4,07 meter, breedte van 1,75 meter en hoogte van 1,50 meter past de MINI Aceman tussen de nieuwe MINI Cooper en nieuwe MINI Countryman.

De prijzen van de MINI Aceman ontdek je op deze pagina. Vanaf medio juni zal de MINI Aceman te bestellen zijn.

Kopen vanaf

€ 38.990


Private lease

€ 599


Financieren

€ Nog niet bekend


Netto bijtelling

€ Nog niet bekend

IN LIJN MET HET NIEUWE DESIGN.

EXTERIEUR.

De MINI Aceman past qua exterieur volledig in de nieuwe designtaal van MINI; Charismatic Simplicity. Een gestroomlijnde voorzijde en korte overhangen tekenen het design van de MINI Aceman. Standaard wordt de MINI Aceman voorzien van dakrails, zwarte wielkasten en beschermpanelen rondom. Wat betreft velgen is er keuze uit 17, 18 of 19 inch wielen. 

De grille en de koplampen aan de voorzijde van de MINI Aceman voelen vertrouwd aan, maar zijn wel opnieuw gedesignd. De vorm van de grille bouwt voort op de traditionele zeshoek en de omlijsting ervan loopt door tot onderaan de voorbumper. Hoekige LED-koplampen maken het design aan de voorkant compleet.

Matzwarte dorpels trekken meteen de aandacht wanneer je de MINI Aceman vanaf de zijkant bekijkt. De opvallend vormgegeven wielkasten, met een lang doorlopende lijn eindigend in een scherpe bocht, zijn een uniek kenmerk van de MINI Aceman. Aan de achterkant vallen de verticale Matrix-achterlichten op die gebaseerd zijn op de Union Jack achterlichten. De donkere en brede rand onder de achterbumper zorgt samen met het geïntegreerde beschermingspaneel aan de onderzijde tussen de wielkasten voor een sportieve uitstraling.

Voor het dak zijn vier contrasterende dakkleuren beschikbaar en een panoramadak is optioneel te bestellen.

PURISTISCH ONTWERP.

INTERIEUR.

De nieuwe designstijl ‘Charismatic Simplicity’ is vooral in het interieur van de MINI Aceman goed te herkennen. Het interieurdesign van de MINI Aceman is namelijk gebaseerd op het ontwerp van de allereerste MINI ooit. Het centrale OLED-display en de tuimelschakelaars zijn een subtiele hint naar het verleden. De minimalistische stijl komt terug in de gebogen oppervlakken van het dashboard, bekleed met een weefsel van gerecycled polyester, waarin de onderste kleur doorschijnt in de bovenste.

MINI Operating System 9 maakt intuïtieve bediening van alle functies mogelijk via aanraking of spraak. De grafische weergave van voertuiginformatie is eigentijds waarbij de snelheid en de batterijstatus bovenaan worden weergegeven, direct in het blikveld van de bestuurder. Onderin het OLED-display kun je de items Navigatie, Media, Telefoon en Klimaat altijd direct selecteren. Een Head-Up display is optioneel beschikbaar.

De MINI Aceman biedt plaats aan vijf inzittenden en de bagageruimte bedraagt standaard 300 liter. Optioneel is dit uit te breiden tot 1.005 liter door de achterbank volledig neer te klappen. De belangrijkste rijfuncties parkeerrem, versnellingskeuze, start-/stop, Experience Modes en audiovolume zijn toegankelijk via vijf tuimelschakelaars die aan de allereerste MINI doen terugdenken.

EEN ECHTE GO-KART.

MOTORISERINGEN.

Zoals je van MINI gewend bent levert de MINI Aceman ook het echte Go-Kart gevoel. maar dan in een volledig elektrisch jasje. De MINI Aceman is namelijk alleen leverbaar als volledig elektrische uitvoering. Hij komt beschikbaar als MINI Aceman E en MINI Aceman SE. Het volledig elektrische rijbereik bedraagt maximaal 406 kilometer

MINI Aceman E
Vermogen van de elektromotor184 PK (135 kW)
Tijd van 0-100 km/h in sec.7,9 seconden
Actieradius310 kilometer (WLTP)
MINI Aceman SE
Vermogen van de elektromotor218 PK (160 kW)
Tijd van 0-100 km/h in sec.7,1 seconden
Actieradius406 kilometer (WLTP)

VOOR IEDER WAT WILS.

UITVOERINGEN MINI ACEMAN.

De MINI Aceman is verkrijgbaar in vier uitvoeringen. Er is keuze uit Essential, Classic, Favoured en een John Cooper Works trim.

  • De Essential Trim biedt helderheid en functionaliteit.  Bepaalde elementen, zoals het logo zijn in Vibrant Silver.
  • De Classic Trim biedt keuze uit een wit of zwart dak en buitenspiegels. De grille is hoogglans zwart en de bumper en binnenzijde van de grille zijn in carrosseriekleur uitgevoerd.
  • De Favoured Trim biedt ruimte voor individuele smaak met de optie voor het karakteristieke Multitone Dak, gecombineerd met witte spiegelkappen en de rand van de grille in Vibrant Silver.
  • De JCW uitvoering staat voor sportiviteit. De rand van de grille en het JCW-logo zijn in hoogglans zwart. Het dak en de optionele bonnet stripes in contrasterend Chili Red behoren tot de mogelijkheden.

AAN DE STEKKER.

OPLADEN MINI ACEMAN.

Je kunt de MINI Aceman snel en eenvoudig opladen. Aan de snellader is de MINI Aceman binnen 30 minuten op te laden van 10 tot 80%. De batterij van de MINI Aceman kan worden opgeladen met 11 kW wisselstroom. Snelladen met gelijkstroom kan de Aceman E met 75 kW en de Aceman SE met 95 kW. Met MINI Navigatie kun je de hoogvoltage-accu vooraf instellen op de ideale temperatuur voor efficiënt opladen. Dit verkort de laadtijd vooral bij lage buitentemperaturen.

Exterieur_Aceman07

VEELGESTELDE VRAGEN MINI ACEMAN.

Wanneer komt de MINI Aceman?

Helaas hebben we nog geen specifieke data om te communiceren rondom de MINI Aceman. Wat zeker is, is dat de MINI Aceman in 2024 wordt voorgesteld aan het grote publiek.

Is de MINI Aceman beschikbaar als elektrische auto?

Jazeker. Sterker nog, de MINI Aceman is er enkel en alleen als volledig elektrische MINI.

Hoe groot is de MINI Aceman?

De MINI Aceman heeft een lengte van 4.075 mm, een breedte van 1.754 mm en een hoogte van 1.495 mm. Daarmee valt de MINI Aceman qua formaat tussen de MINI Cooper Electric en de MINI Countryman.

Wat is de vanafprijs van de MINI Aceman?

Op dit moment zijn er nog geen prijzen bekend.