MINI-Aceman-Camouflage-Rijdend-Voorkant-Zijkant-Ekris-Header-Mobile
MINI-Aceman-Camouflage-Rijdend-Voorkant-Zijkant-Ekris-Header-Mobile

MINI ACEMAN.

Nog even geduld.

DE MINI ACEMAN KOMT ERAAN.

Nog een paar maanden geduld en dan wordt de nieuwe MINI Aceman gepresenteerd aan het grote publiek. Daarmee wordt de MINI Aceman de nieuwste aanwinst in het MINI gamma. De MINI Aceman komt er alleen als volledig elektrische uitvoering en mag gezien worden als een mix van de MINI Cooper en de MINI Countryman. Qua formaat past de Aceman perfect tussen de MINI Cooper en MINI Countryman. 

De MINI Aceman is uitgerust met vier deuren en een grote achterklep en binnenin biedt hij ruimte aan vijf passagiers. De MINI Aceman komt er alleen als volledig elektrisch model met een batterij die 54,2 kWh capaciteit heeft. Het ontwerp van de Aceman is in lijn met het basisprincipe van MINI, veel binnenruimte met de kleinst mogelijke buitenafmetingen.

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws omtrent de MINI Aceman? Meld je dan aan via onderstaande knop.

VEELGESTELDE VRAGEN MINI ACEMAN.

Wanneer komt de MINI Aceman?

Helaas hebben we nog geen specifieke data om te communiceren rondom de MINI Aceman. Wat zeker is, is dat de MINI Aceman in 2024 wordt voorgesteld aan het grote publiek.

Is de MINI Aceman beschikbaar als elektrische auto?

Jazeker. Sterker nog, de MINI Aceman is er enkel en alleen als volledig elektrische MINI.

Hoe groot is de MINI Aceman?

De MINI Aceman heeft een lengte van 4.075 mm, een breedte van 1.754 mm en een hoogte van 1.495 mm. Daarmee valt de MINI Aceman qua formaat tussen de MINI Cooper Electric en de MINI Countryman.

Wat is de vanafprijs van de MINI Aceman?

Op dit moment zijn er nog geen prijzen bekend.