Ekris-schadeherstel-aan-het-werk-schuren-mobiel
Ekris-schadeherstel-aan-het-werk-schuren-mobiel

AUTOSCHADE.

Schadeherstel bij Ekris.

HERSTEL DOOR EXPERTS.

EKRIS HERSTELT DE SCHADE AAN JOUW MINI.

Niets is vervelender dan schade aan jouw MINI. Jouw trots met schade, dat wil je natuurlijk zo spoedig mogelijk verholpen hebben. Of het nu gaat om grote schade of een kleinere schade, onze schadeherstellers staan voor jou klaar. Wij repareren de schade namelijk gewoon in onze speciale schadewerkplaatsen. Met Ekris Flevoland, Ekris Maastricht en Ekris Veenendaal beschikken wij over drie vestigingen met een schadeherstelwerkplaats. Wij repareren jouw MINI volgens strenge kwaliteitsnormen.

Je kunt bij onze schadeherstel experts terecht voor de volgende soorten schadeherstel:

 • Schade aan jouw, denk hierbij aan spotrepair, uitdeuken en herstel- en reparatiewerkzaamheden.
 • Het verhelpen van ruitschade aan jouw MINI.
 • Velgschade.

NIETS MEER TE ZIEN.

SCHADE AAN JOUW MINI.

Een deukje in de voorbumper of een iets grotere deuk in de achterbumper. Met onze specifieke vakkennis en moderne reparatiemethodes geniet jij snel weer van het vertrouwde gevoel en optimale veiligheid. Afhankelijk van de grootte van de schade zijn er meerdere mogelijkheden voor ons om de schade aan jouw MINI te herstellen.  

Betreft het een klein deukje of een kras, niet groter dan een A4'tje,  dan kunnen wij met spotrepair vaak de schade herstellen. Spotrepair neemt weinig tijd in beslag en vaak kun je gewoon in onze wachtruimte plaatsnemen om vervolgens weer op pad te gaan in jouw glanzende MINI.

Uitdeuken behoort ook tot onze werkzaamheden. Uitdeuken is mogelijk wanneer wij de deuk in jouw MINI kunnen herstellen zonder dat daar spuitwerk bij komt kijken. 

Als de schade nog groter is behoort herstel en reparatie tot de mogelijkheden. Hierbij worden onderdelen vervangen en indien nodig ook gespoten in de juiste kleur. Door het gebruik van milieuvriendelijke lak genieten de overgespoten onderdelen van exact dezelfde afwerking als de niet-gespoten oppervlakken.

Ekris-MINI-schadeherstel-spot-repair
Ruitschade-circkel-wit-mini

WEER GOED ZICHT.

RUITSCHADE HERSTELLEN.

Een sterretje of een scheurtje in jouw ruit, ook daar draaien wij onze hand niet voor om. Heb je een sterretje in de ruit dan kunnen wij dit in veel gevallen repareren. Indien het sterretje is gegroeid tot een flinke scheur dan is vervanging van de ruit onvermijdelijk. Ook voor het herstellen van ruitschade kun je vertrouwen op de kennis, expertise en vakmanschap van onze schadeherstel experts.

JE VELGEN WEER ALS NIEUW.

VELGSCHADE.

Bij het parkeren toch net even een stoeprandje meepakken. Het doet pijn, zeker wanneer je de schade aan je velg ziet. We geven het niet graag toe, maar het is ons allemaal vast wel eens overkomen. Gelukkig kun je bij Ekris terecht voor het repareren van beschadigde velgen. Hierbij moeten jouw velgen voldoen aan het volgende:

 • Velg is in één kleur. Deze velgen herstellen en spuiten wij zodat ze weer in topconditie zijn.
 • Velgen die afgedraaid zijn. Afgedraaide velgen herstellen wij waarbij blanke lak opnieuw aangebracht wordt en de achtergrondkleur hersteld zal worden.

Herstellen van een velg kan vanaf € 195,- inclusief BTW. Heb je gekozen voor velgherstel bij Ekris dan is het mogelijk dat je jouw velgen 3 tot 4 dagen kwijt bent voor het herstel. Gescheurde en kromme velgen worden vanuit veiligheids- en kwaliteitsoverwegingen niet gerepareerd. 

Ekris-BMW-velg-reparatie-machine

WAAROM EKRIS?

SCHADEHERSTEL BIJ EKRIS. DE VOORDELEN.

 • Uitsluitend gebruik van Originele MINI Onderdelen
 • Schade reparatie bij onze eigen vestigingen
 • Strenge kwaliteitseisen
 • Behoud van fabrieksgarantie van jouw MINI
 • 4 jaar garantie op de herstelwerkzaamheden
 • Altijd vervangend vervoer beschikbaar