MINI-5-deurs-grijs-zijkant-woonwijk-mobiel-glkg-banner
MINI-5-deurs-grijs-zijkant-woonwijk-mobiel-glkg-banner

MINI FINANCIAL LEASE.

Voor de zakelijke financierder.

ZO GAAT HET IN ZIJN WERK.

EEN MINI ZAKELIJK FINANCIEREN.

Wil je jouw volgende MINI zakelijk financieren dan biedt MINI Financial Lease uitkomst. Met MINI Financial Lease weet je vooraf precies waar je aan toe bent en dat is natuurlijk wel zo fijn. Je kiest namelijk een vaste looptijd tegen een vast maandtarief wanneer je zakelijk gaat financieren met MINI Financial Lease.

MINI Financial Lease is zeer interessant voor zakelijke MINI rijders die de BTW kunnen verrekenen. Dit omdat de investering buiten de normale bedrijfsfinanciering gehouden kan worden. Benieuwd naar meer voordelen? Lees dan snel verder.

MINI-Stuur

ZORGELOOS ONDERWEG.

VOORDELEN MINI FINANCIAL LEASE.

✅ Keuze uit een nieuwe MINI of MINI Occasion.
✅ Maandbedrag kan verlaagd worden met aanbetaling en/of slotsom.
✅ De MINI staat op de bedrijfsbalans.
✅ Rente- en afschrijvingskosten zijn fiscaal aftrekbaar.
✅ Vaste looptijd en rente waardoor de kosten budgetteerbaar zijn.
✅ Onderhoud, reparatie, houderschapsbelasting en verzekering in eigen beheer.
✅ Onbeperkt aantal kilometers.

MAAK JOUW KEUZE.

FINANCIEREN VAN EEN NIEUWE MINI OF EEN MINI OCCASION?

NIEUWE MINI.

Een nieuwe MINI financier je nu al tegen 4,99%* rente. Deze rentepercentages gelden wanneer je een nieuwe MINI gaat financieren in combinatie met een Top Cover verzekering. Zonder verzekering is het rentepercentage 5,49%.

MINI OCCASION.

Een MINI Occasion financier je ook tegen 7,99%* rente. Deze rentepercentages gelden wanneer je een MINI occasion gaat financieren in combinatie met een Top Cover verzekering. Zonder verzekering is het rentepercentage 8,49%.

Nieuwe MINI financieren: 

De rente van 4,99% is enkel geldig in combinatie met een MINI Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe MINI. Zonder verzekering is de rente 5,49%. Geldig voor zowel privé als zakelijke financieringen. Deze actie is geldig tot en met 31 maart 2024.

Financieren MINI occasion: 

De rente van 7,99% is enkel geldig in combinatie met een MINI Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco). Zonder verzekering is de rente 8,49%. Geldig voor zowel privé als zakelijke financieringen. Deze actie is geldig tot en met 31 maart 2024.

De MINI Top Cover verzekering dient voor minimaal één jaar te worden afgesloten om gebruik te maken van bovenstaande actierentes. Indien u een overeenkomst aangaat tegen het actietarief, maar geen MINI Top Cover verzekering afsluit, dan hebben wij het recht de rente met terugwerkende kracht aan te passen naar het regulier geldende rentetarief. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door MINI Financial Services. Rentestand januari 2024. 

Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door MINI Financial Services. De bedragen in de krediettabel (rekenvoorbeeld) zijn indicatief op basis van een nieuwe MINI incl. btw en bestaan uit rente en aflossing, op basis van MINI Private Finance. MINI Private Finance is een product van BMW Financial Services Nederland B.V. en is ingeschreven bij de AFM onder nummer 12043616 als geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 16036186. MINI Financial Lease is een product van BMW Financial Services Nederland B.V. 

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.