MINI-monteur-aan-het-werk-controle-onderkant-auto-mobiel
MINI-monteur-aan-het-werk-controle-onderkant-auto-mobiel

ONDERHOUDSCONTRACTEN.

Geen zorgen over onderhoud.

IN ÉÉN KEER ALLE KOSTEN GEDEKT.

MINI SERVICE INCLUSIVE.

MINI Service Inclusive is het onderhoudscontract voor jouw nieuwe of gebruikte MINI. Kies je voor dit onderhoudscontract dan betaal je een vooraf vastgesteld bedrag voor al jouw onderhoud. De looptijd en kilometrage van dit onderhoudscontract bepaal jij helemaal zelf. Met MINI Service Inclusive hoef jij je dus niet meer druk te maken over de onderhoudskosten die er aan zitten te komen en tevens bespaar je geld door het onderhoud vooraf in te kopen.

Je kunt MINI Service Inclusive afsluiten op alle nieuwe MINI's, maar ook op een MINI Occasion. Benieuwd naar jouw voordeel? Lees dan snel verder of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte op maat aan.

VOOR ALTIJD NIEUW.

CONTRACT VOOR NIEUWE MINI.

Heeft jouw MINI zijn eerste onderhoudsbeurt nog niet gehad, dan kun je nog een MINI Service Inclusive contract afsluiten. Heeft jouw MINI al wel zijn eerste beurt gehad, dan kun je alsnog MINI Service Inclusive afsluiten, maar scroll daarvoor even naar beneden.

Het onderhoudscontract eindigt op basis van een behaalde kilometerstand (100.000 kilometer) of de looptijd (5 jaar). Dit is afhankelijk van welke looptijd en kilometers jij kiest. Om jou een beeld te geven hebben wij het voordeel van een onderhoudscontract inzichtelijk gemaakt op basis van een onderhoudscontract met een looptijd van 5 jaar en 100.000 kilometer.

Staat jouw model er niet tussen of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaande button en wij gaan het voor je uitzoeken.

* Contract op basis van 4 jaar met onbeperkt aantal kilometers.

MODELEENMALIGE KOSTEN
MINI 3-Deurs€ 1.210,-
MINI 5-Deurs€ 1.210,-
MINI Cabrio€ 1.210,-
MINI Clubman€ 1.210,-
MINI Countryman€ 1.210,-
MINI Electric€ 423,-*
MODELEENMALIGE KOSTENJOUW VOORDEEL
MINI 3-Deurs€ 849,-€ 196,- tot € 336,-
MINI 5-Deurs€ 849,-€ 196,- tot € 336,-
MINI Cabrio€ 849,-€ 196,- tot € 336,-
MINI Clubman€ 849,-€ 196,- tot € 336,-
MINI Countryman€ 849,-€ 196,- tot € 336,-
MINI Electric€ 599,-€ 301,-

ZO GOED ALS NIEUW.

CONTRACT VOOR MINI OCCASION.

Heb jij een MINI in bezit waar de kop al vanaf is? Dan behoort een MINI Service Inclusive onderhoudscontract ook tot de mogelijkheden. Het onderhoudscontract gaat dan lopen vanaf het moment dat jouw MINI een onderhoudsmelding geeft. Je kunt het contract dan nog afsluiten voordat het onderhoud uitgevoerd gaat worden. Wij hebben voor jou het het voordeel inzichtelijk gemaakt op basis van een contract van 3 jaar en 40.000 km. 

Staat jouw model er niet tussen of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

ZO WERKT HET.

MINI SERVICE INCLUSIVE.

Benieuwd naar hoe MINI Service Inclusive exact werkt? Bekijk onderstaande video, daarin leggen wij het jou graag uit.

Service-Inclusive-Videothumbnail-mobiel

VOORSTEL OP MAAT.

INTERESSE?

Heb jij interesse in een onderhoudscontract voor jouw MINI en ben je benieuwd wat je dat gaat kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan, dan gaan wij voor jou aan de slag en sturen wij jou zo spoedig mogelijk een voorstel op maat toe.