MINI-Cabrio-Zilver-Dak-Open-Rijdend-Bos-Mobiel
MINI-Cabrio-Zilver-Dak-Open-Rijdend-Bos-Mobiel

MINI VERZEKERING.

Kies voor het allerbeste.

SPECIAAL VOOR MINI.

MINI TOP COVER VERZEKERING.

Niets is lekkerder dan rondrijden in een MINI die op de best mogelijke wijze verzekerd is. Kies daarom voor een MINI Top Cover Verzekering als je een nieuwe of gebruikte MINI gaat aanschaffen. Wordt je MINI gestolen of is er sprake van schade dan zorgt de Top Cover Verzekering ervoor dat jij goed verzekerd bent. Mocht je willen dan kun je zelfs per kilometer betalen! 

DIT WIL JE!

VOORDELEN TOP COVER VERZEKERING.

 • Je kiest zelf de dekking (WA, WA+ Beperkt Casco of WA+ Volledig Casco)
 • Je kunt aanvullende verzekering toevoegen
 • Je hebt tot 3 jaar nieuwwaarde- / aanschafwaardevergoeding
 • Je kunt per kilometer betalen
 • Je betaalt geen eigen risico als schadeherstel wordt uitgevoerd door een MINI dealer
 • Je krijgt originele MINI onderdelen gemonteerd indien schadeherstel nodig is
 • Je premie is te verlagen door vrijwillig eigen risico te nemen
 • Je kunt gratis gebruik maken van vervangend vervoer in binnen- en buitenland
 • Je kunt accessoires tot € 3.500,- kosteloos meeverzekeren
 • Je kunt MINI Service Inclusive gratis meeverzekeren
 • Je hebt tot 80% no claim korting
 • Je krijgt te maken met gunstige alarmeisen
MINI-Cabrio-Interieur-Stuur
MINI-Cabrio-Zilver-Dak-Open-Zijkant-Rijdend-Bos

ZO WERKT HET.

BETALEN PER KILOMETER.

Bij nieuwe MINI modellen (vanaf productiedatum maart 2019) is het mogelijk om per gereden kilometer te betalen. Je ontvangt dan korting op je premie waardoor je altijd goedkoper uit bent dan bij een Top Cover verzekering zonder betalen per kilometer.

Hoe werkt het betalen per kilometer nou precies? Bij betalen per kilometer heb je keuze uit verschillende kilometerbundels, waarbij het minimale aantal kilometers 5.000 km is. Wat er vervolgens gaat gebeuren is dat iedere maand je kilometerstand automatisch wordt opgehaald via MINI Connected, waardoor je iedere maand een overzicht ontvangt van het aantal gereden kilometers. Rijd je minder kilometers dan de gekozen bundel dan wordt de teveel betaalde premie aan het einde van de looptijd teruggestort op jouw rekening. Rijd je meer kilometers? Dan wordt de te weinig betaalde premie aan het einde van de looptijd automatisch geïncasseerd van je rekening.

Ook is er een bundel ‘onbeperkt (>25.000 km)’. Kies je deze bundel dan zijn de extra gereden kilometers gratis.

INDIEN GEWENST.

AANVULLENDE VERZEKERINGEN.

Indien je graag extra goed verzekerd wil zijn dan kun je ook nog aanvullende verzekering afsluiten:

Ongevallenverzekering voor inzittenden: Met deze verzekering wordt een vooraf vastgesteld bedrag uitgekeerd aan inzittenden als zij door een ongeval invalide raken. Bij overlijden van een inzittenden wordt dit bedrag overgemaakt aan de nabestaanden. De hoogte van de uitkering is niet gekoppeld aan de werkelijke schade of kosten. Bij overlijden wordt € 12.500,- uitgekeerd en bij invaliditeit maximaal € 25.000,-

Schadeverzekering voor inzittenden: Bij deze verzekering worden de werkelijke kosten van persoonlijke schade na een ongeval uitgekeerd aan jou en/of jouw passagiers. Het gaat dan bijvoorbeeld over kosten voor invaliditeit, arbeidsongeschiktheid of overlijden. Ook smartengeld, verlies van inkomsten en schade aan persoonlijke bezittingen is inbegrepen ongeacht wie schuld heeft. Het maximale bedrag dat wordt uitgekeerd bedraagt € 1.000.000,- per gebeurtenis.

Rechtsbijstandverzekering: Betrokken geraakt bij een ongeluk zonder dat je daar schuld aan hebt? Dan moet je de persoonlijke schade verhalen op de tegenpartij en dat kan soms erg lastig zijn. Met de rechtsbijstandsverzekering nemen onze deskundigen deze lastige taak van jou over. Indien nodig schakelen wij zelfs een advocaat in. Alle kosten nemen wij voor rekening, ook de kosten die gemaakt worden voor bijvoorbeeld strafzaken. Deze verzekering geldt ook voor jouw inzittenden. Heb je WA+ Beperkt Casco of Volledig Casco dan helpen wij jou met het verhalen van de letselschade.

TOTAL LOSS OF DIEFSTAL?

VOORWAARDEN.

De MINI Top Cover Verzekering heeft unieke nieuwwaarde- of aanschafwaardevergoeding wanneer je MINI total loss is of gestolen wordt. Veel verzekeraars hanteren namelijk een maximale cataloguswaarde voor de nieuwwaarde- of aanschafwaardevergoeding, maar bij een MINI Top Cover verzekering zit dit anders. De vergoeding die je ontvangt bij total loss of diefstal is niet afhankelijk van de waarde van jouw MINI, maar bijvoorbeeld wel van de door jou gekozen dekking en de leeftijd van de MINI op het aanschafmoment. De aanschafwaarderegeling is ook van toepassing op door MINI dealer geïmporteerde MINI's.

Of je de nieuwwaarde of aanschafwaarde van jouw MINI vergoed krijgt is afhankelijk van verschillende voorwaarden. Hieronder kun je zien welke voorwaarden op jouw MINI van toepassing zijn.

Nieuwe MINI

Je ontvangt de nieuwwaarde van jouw MINI als je voldoet aan onderstaande voorwaarden:

 • Je hebt een Volledig Casco dekking
 • De MINI is nieuw gekocht
 • De MINI was nieuw bij eerste afgifte van het Nederlandse kentekenbewijs
 • De MINI was jonger dan 36 maanden toen de schade of diefstal plaatsvond
 • Bij diefstal of total loss schaf je een nieuwe vergelijkbare MINI aan bij een officiële MINI dealer

De nieuwwaarde is de adviesprijs voor Nederland, die op de officiële prijslijst staat. Heb je ook verwijderingsbijdrage en BPM betaald? Dan tellen we deze bedragen op bij de nieuwprijs.

Gebruikte MINI jonger dan 6 jaar

Je ontvangt de aanschafwaarde van jouw MINI als je voldoet aan onderstaande voorwaarden:

 • Je hebt een Volledig Casco dekking
 • De MINI is op het moment van aankoop jonger dan 6 jaar
 • De schade of diefstal vond plaats binnen 36 maanden na levering
Gebruikte MINI jonger dan 8 jaar

Je ontvangt de aanschafwaarde van jouw MINI als je voldoet aan onderstaande voorwaarden:

 •  Je hebt een Volledig Casco dekking
 • De MINI is op het moment van aankoop ouder dan 6 jaar, maar jonger dan 8 jaar
 • De schade of diefstal vond plaats binnen 12 maanden na levering
Gebruikte MINI ouder dan 8 jaar

Je ontvangt de dagwaarde (waarde van jouw MINI vlak voor de schade).

ONLINE GEREGELD.

AFSLUITEN?

Wil je een Top Cover verzekering afsluiten voor jouw MINI dan kun je dat heel eenvoudig online regelen. Klik op onderstaande button en sluit direct een Top Cover Verzekering af.