MINI-monteur-tablet-uitlezen-mobiel
MINI-monteur-tablet-uitlezen-mobiel

TERUGROEPACTIE.

En productverbeteringen.

VEILIGHEID VOOROP.

VERSCHIL TUSSEN TERUGROEPACTIE EN PRODUCT VERBETERING.

TERUGROEPACTIE.

Bij het produceren van jouw MINI wordt zeer nauwkeurig gewerkt. Soms kan het echter zo zijn dat er tijdens het productieproces iets mis is gegaan waardoor een defect aan jouw MINI kan ontstaan. Bij MINI zien wij graag dat jouw auto optimaal functioneert. Mocht uit onze kwaliteitsonderzoeken blijken dat er toch een defect aanwezig is, dan spreken we van een terugroepactie.

Is er een terugroepactie van toepassing op jouw MINI dan word je door Ekris proactief benaderd. Vervolgens is het van belang dat jij zo snel mogelijk contact met ons opneemt om de terugroepactie zo snel mogelijk te laten verhelpen. Ongeacht of jouw MINI nog een lopende garantie heeft of geïmporteerd is, een terugroepactie voeren wij altijd kosteloos voor jou uit.

PRODUCTVERBETERING.

Naast een terugroepactie kan het ook mogelijk zijn dat er een productverbetering van toepassing is op jouw MINI. In tegenstelling tot een terugroepactie is er bij een productverbetering niet direct sprake van een defect dat invloed heeft op jouw veiligheid. Productverbetering zijn vooral bedoeld om de rijervaring in jouw MINI nog verder te verbeteren. Vaak is er bij een productverbetering sprake van een software update in jouw MINI.

Doordat een productverbetering niet direct invloed heeft op jouw veiligheid hoef je niet speciaal bij ons langs te komen om de verbetering te laten uitvoeren. Wij voeren productverbeteringen gratis uit zodra jij met jouw MINI weer bij ons in de werkplaats komt.

INZICHTELIJK GEMAAKT.

WIJ CHECKEN HET VOOR JOU.

Kom jij met jouw MINI bij ons langs voor een werkplaatsafspraak dan controleren wij altijd of er nog terugroepacties en/of productverbetering openstaan op jouw MINI. Is dit het geval dan laten we dat direct weten zodat we, indien mogelijk, direct over kunnen gaan tot actie. Is jouw MINI geïmporteerd of ben je gewoon benieuwd of er nog terugroepacties openstaan op jouw MINI? Klik dan op onderstaande button en doe de terugroepactiecheck. Wij gaan dan voor jou uitzoeken of er nog terugroepacties openstaan.

MINI-Computerscherm-informatie-onderhoudsbehoefte-mini-clubman-v2