MINI-Cabrio-Zesty-Yellow-achterkant-kant-van-de-weg-mobiel
MINI-Cabrio-Zesty-Yellow-achterkant-kant-van-de-weg-mobiel

MINI PECHHULP.

Zorgeloos rijplezier.

ALTIJD HULP TOT JOUW DIENST.

GEEN ZORGEN MET MINI PECHHULP.

We hopen natuurlijk dat je niet met pech langs de weg komt te staan, maar mocht dat onverhoopt toch gebeuren dan is daar MINI Pechhulp. De MINI Pechhulp Service staat namelijk 24/7 voor jou klaar in heel Europa om jou zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Bel jij met de MINI Pechhulp centrale dan krijg je direct een deskundige aan de lijn die jou weer op weg probeert te helpen met tips en advies.

Koop je een nieuwe MINI dan is MINI Pechhulp de eerste vijf jaar inbegrepen. Wil je na deze vijf jaar blijven genieten van onze pechhulp service dan kan dat. We hebben namelijk ook Verlengde MINI Pechhulp voor MINI's van 5 tot 20 jaar oud. Met MINI Pechhulp of MINI Verlengde Pechhulp weet je één ding 100% zeker. Wij laten je nooit langs de kant van de weg staan als jij pech hebt.

DIT MAG JE VERWACHTEN.

JOUW VOORDELEN.

Kies je voor MINI Pechhulp en later voor Verlengde MINI Pechhulp dan geniet je van mooie voordelen:

✅ MINI Verlengde Pechhulp kost slechts € 35,- per jaar wanneer je het afsluit tijdens een controle of werkplaatsafspraak.
✅ MINI Pechhulp is aan jouw MINI gekoppeld. Het maakt dus niet uit wie de bestuurder is op het moment dat een pechgeval zich voordoet.
✅ MINI Service Centrale is 24/7 beschikbaar.
✅ Hulpverlening wordt ter plaatse geregeld.
✅ Geldig in heel Nederland en heel Europa.
✅ Indien nodig wordt vervangend vervoer of een hotelovernachting geregeld.
 

BMW-Gastvrouw-oortelefoon

SLUIT DIRECT AF.

MINI VERLENGDE PECHHULP AFSLUITEN.

Ben jij in het bezit van een MINI van 5 tot 20 jaar oud, dan kun jij Verlengde MINI Pechhulp afsluiten. Online kun je pechhulp verlengen voor €89,-. In combinatie met een werkplaatsafspraak bij Ekris verleng je pechhulp nu tijdelijk al voor slechts € 35,-. Dit kan al bij een gratis vloeistoffen- en bandenspanningscontrole bijvoorbeeld.

KLANT BIJ EKRIS?

Ben je klant bij Ekris dan kun je heel eenvoudig via Mijn Ekris Verlengde Pechhulp in combinatie met een controle aanvragen. Inloggen in Mijn Ekris doe je met jouw kenteken en klantnummer.

NOG GEEN KLANT BIJ EKRIS?

Geen klant bij Ekris of weet je jouw klantnummer niet, maar wil je wel graag Verlengde Pechhulp afsluiten? Via de Werkplaatsafspraak planner kun je in 'Stap 3' Verlengde Pechhulp aanvragen.

MINI-Touchscreen-gevarenknop

JOUW REDDERS IN NOOD.

WAT TE DOEN ALS IK PECH KRIJG?

Krijg je onderweg toch met pech te maken zorg er dan eerst voor dat je op een veilige plek tot stilstand komt. Zet je alarmlichten aan en zoek vervolgens, samen met eventuele passagiers, een veilige plek op achter de vangrail. Vervolgens neem je contact op met MINI Pechhulp zodat wij jou kunnen helpen. Je kunt MINI Pechhulp bereiken op onderstaande telefoonnummers.

BIJ PECH IN NEDERLAND.
📞 0800 0321

BIJ PECH IN HET BUITENLAND.
📞 +31 880 357 321

ANTWOORD OP JOUW VRAGEN.

VEELGESTELDE VRAGEN.

Wanneer komt mijn MINI in aanmerking voor Verlengde Pechhulp?

Iedere nieuwe MINI heeft standaard vijf jaar pechhulp. Is jouw MINI 5 tot 20 jaar oud dan komt jouw MINI in aanmerking voor MINI Verlengde Pechhulp.

Kan Verlengde Pechhulp ook in combinatie met Private Lease, Financial Lease of Operational Lease?

Ja, in alle gevallen is het mogelijk Verlengde Pechhulp af te sluiten. In sommige gevallen is Pechhulp al gedekt, bijvoorbeeld bij Private Lease. Controleer dit goed voordat je Pechhulp of Verlengde Pechhulp gaat afsluiten.

Kan ik op ieder moment opzeggen?

Nee, opzeggen kan uitsluitend per kalenderjaar. Dus voor 31 december.

Wordt Verlengde Pechhulp automatisch verlengd na één jaar?

Nee, je dient zelf te zorgen voor het verlengen van Pechhulp. Dit kan al tijdens een werkplaatsbezoek bij één van onze vestigingen. Voordat jouw Pechhulp afloopt zullen wij jou hierover per mail informeren.

Hoe kan ik overstappen als ik Wegenwacht heb?

Ben je langer dan één jaar lid van de ANWB dan kun je maandelijks opzeggen en overstappen naar MINI Pechhulp.

Krijg ik een pasje?

Jazeker. Sluit je MINI Pechhulp af dan ontvang je een MINI Service Card.

Komt er altijd iemand van Ekris als ik met pech langs de weg sta?

Niet altijd, dit is afhankelijk van waar je met pech langs de weg komt te staan. Je wordt namelijk altijd geholpen door de dichtstbijzijnde MINI vestiging. Buiten kantoortijden word jij geholpen door de ANWB. Hier hoef jij uiteraard niet voor te betalen.

Geldt MINI Pechhulp ook als ik pech krijg bij mij thuis of in mijn eigen woonplaats?

Ja. MINI Pechhulp geldt voor heel Nederland en heel Europa met uitzondering van, Rusland, Wit‐Rusland, Oekraïne, Moldavië en IJsland.

Kan ik Verlengde Pechhulp afsluiten op meerdere auto's?

Het afsluiten van Verlengde Pechhulp is van toepassing op BMW en MINI. Indien jij zowel BMW als MINI rijdt, kun je per voertuig een BMW en/of MINI Verlengde Pechhulp contract afsluiten.

Waarom is online afsluiten duurder?

Officieel is MINI Verlengde Pechhulp uitsluitend af te sluiten in combinatie met onderhoud. Op het moment dat je bij ons langs komt, kunnen we direct een kosteloze vloeistoffen- en bandenspanningscheck uitvoeren, en daarmee voldoe je aan de voorwaarden.

Kan ik op zaterdagen langskomen?

Dat kan uiteraard. Het is alleen niet mogelijk om dit te combineren met onderhoud.