MINI_Breukelen_JCW_1180x1180
MINI_Breukelen_JCW_1180x1180

OVER EKRIS.

Ontdek meer over Ekris MINI.

MEER OVER EKRIS.

MAAK KENNIS MET EKRIS.

Ekris MINI is de MINI dealer in Midden-Nederland. Met vestigingen in de provincies Flevoland, Gelderland en Utrecht is er altijd wel een Ekris vestiging bij jou in de buurt te vinden. Of je nu langskomt om jouw volgende MINI uit te zoeken, of dat jij ons bezoekt voor service en onderhoud aan jouw auto, wij staan altijd voor je klaar om jou zo goed mogelijk en zo snel mogelijk van dienst te zijn. 

Graag laten wij jou op deze pagina kennismaken met Ekris als bedrijf. Wij vertellen je graag meer over onze passies zodat jij een goed beeld krijgt van wie wij zijn en waar wij van houden.

HOE HET ALLEMAAL BEGON.

ONZE HISTORIE.

Ekris is een echt familiebedrijf opgericht in 1939. In 1957 openen de deuren van de eerste garage van Ekris aan de Marktstraat in Scherpenzeel. Vier jaar later, in 1961, wordt Ekris officieel partner van BMW en wordt er gestart met de verkoop van BMW modellen. 

Pas jaren later komt het merk MINI in beeld bij Ekris. In 1994 neemt BMW de Rover Group waarmee ook de merknaam Mini in bezit komt van BMW. Eind 2000 wordt de New MINI door BMW geïntroduceerd waardoor het merk MINI nieuw leven in wordt geblazen door BMW. Sinds 2001 is Ekris dan ook Erkend MINI dealer. 

Nu bijna twintig jaar later heeft Ekris zes vestigingen, waarvan drie stand-alone vestigingen, waar jij terecht kunt voor een MINI of met jouw MINI. De eerste stand-alone MINI vestiging van Ekris wordt in 2014 geopend in Veenendaal en vier jaar later volgt de volgende vestiging in Arnhem. Een hoogtepunt is de opening van de grootste MINI store van Europa langs de A2 in Breukelen in 2019. 

WAAR KUNT U ONS VINDEN.

ONZE VESTIGINGEN.

Je kunt vestigingen van Ekris vinden in Arnhem, Lelystad, Nijkerk, Utrecht, Veenendaal en Zeist. Op zoek naar meer informatie over onze vestigingen, klik dan hier.

LIKE, VOLG & DEEL.

SOCIAL MEDIA.