MINI-Monteur-MINI-band-controle-mobiel
MINI-Monteur-MINI-band-controle-mobiel

MINI ONDERHOUD.

Wij weten wat jouw MINI nodig heeft.

ZORGELOOS ACHTER HET STUUR.

ONDERHOUD AAN JOUW MINI.

Alleen het beste is goed genoeg voor jouw MINI, ook als het op onderhoud aan komt. Je wilt natuurlijk niets liever dan comfortabel en zorgeloos van A naar B blijven rijden. Nou dan ben je bij Ekris aan het juiste adres voor onderhoud aan jouw auto. Of het nu gaat om klein onderhoud, groot onderhoud, of periodiek onderhoud, onze experts draaien er hun hand niet voor om. Graag geven wij jou op deze pagina wat meer informatie over onderhoud voor jouw MINI.

ALTIJD UP-TO-DATE.

CONDITION BASED SERVICE.

Bij MINI wordt er gewerkt met Condition Based Service, kortweg CBS genoemd. Dit houdt in dat jouw MINI, door middel van een melding, zelf aangeeft wat de onderhoudsbehoefte is en wanneer onderhoud nodig is. CBS stemt de onderhoudsbehoefte van de MINI af op meerdere factoren waaronder gebruiksomstandigheden.

Condition Based Service toont overeenkomsten met klein- en/of groot onderhoud. Dit zorgt ervoor dat wij bij MINI niet altijd meer spreken van een grote- of een kleine beurt. Dit neemt overigens niet weg dat wij jou gewoon helpen als je een kleine beurt of een grote beurt wilt laten uitvoeren.

MINI-Clubman-zijkant-brug-werkplaats

WIJ STAAN VOOR JOU KLAAR.

SOORTEN ONDERHOUD.

MINI-Computerscherm-informatie-onderhoudsbehoefte-mini-clubman-v2

DIRECT INZICHTELIJK.

OP AFSTAND UITLEZEN.

Wil jij graag weten welk onderhoud jouw MINI binnenkort nodig heeft dan kunnen wij, met goedkeuring van jou,  op afstand de sleutel van jouw MINI uitlezen.  Na het uitlezen van de sleutel ontvang jij van ons een geheel vrijblijvende offerte met daarin opgenomen welk onderhoud jij de komende tijd kan verwachten voor jouw MINI. Wil jij weten waar je aan toe bent? Klik dan op onderstaande button en wij gaan jouw sleutel uitlezen.

GEEN GEDOE MET KOSTEN.

MINI SERVICE INCLUSIVE.

MINI Service Inclusive is een onderhoudsabonnement voor jouw MINI. Kies jij voor dit onderhoudscontract dan rijd je altijd in een perfect onderhouden MINI. En dat alles voor een aantrekkelijk en vast bedrag dat je vooraf al hebt betaald. Zo weet je dus precies waar je aan toe bent en hoef je niet voor ieder werkplaatsbezoek te betalen. Service Inclusive is beschikbaar voor alle MINI modellen, zowel nieuw of occasion.

Bijkomend voordeel is dat alle MINI Service Inclusive onderhoudscontracten overdraagbaar zijn op de volgende eigenaar.

MINI-Stuur-rijdend

EXPERTS MET PASSIE.

MERKDEALER TE DUUR?

Is de MINI merkdealer te duur voor het laten uitvoeren van het onderhoud? Het klopt inderdaad dat het uurtarief van een MINI dealer hoger ligt vergeleken met het tarief van een universele garage. Echter krijg je voor het hogere uurtarief ook het nodige terug:

✅ Wij voeren alleen de werkzaamheden uit die volgens jouw MINI noodzakelijk zijn.
✅ Wij werken met originele onderdelen van MINI zodat je aanspraak blijft maken op garantie.
✅ Wij werken met vastgestelde tijden per werkzaamheid. Deze tijden worden door alle MINI dealers wereldwijd gehanteerd. Eventuele uitloop van werkzaamheden zijn voor onze rekening en worden niet aan jou doorbelast.
✅ Wij hebben getrainde MINI specialisten en liefhebbers in dienst die aan jouw MINI werken.
✅ Wij doen er alles aan om de inruilwaarde van jouw MINI zo hoog mogelijk te houden.
✅ Wij controleren jouw auto altijd kosteloos op productverbeteringen en terugroepacties.
✅ Wanneer er tijdens het onderhoud andere werkzaamheden naar voren komen, dan overleggen wij met jou wat wij gaan doen. Soms kunnen wij iets uitstellen, maar soms is het ook noodzakelijk om direct tot reparatie over te gaan.