MINI JCW Countryman - Header Mobiel
MINI JCW Countryman - Header Mobiel

DE MINI COUNTRYMAN.

Ontdek 'm bij Ekris.

RUIMTE VOOR MEER AVONTUUR.

OVER DE MINI COUNTRYMAN.

De MINI Countryman is de stoere en grensverleggende SUV van MINI. Onze MINI Countryman onderscheidt zich op het gebied van binnenruimte, functionaliteit, veelzijdigheid en rijcomfort. Zijn drang naar avontuur zorgt ervoor dat de MINI Countryman jou en jouw passagiers een onvergetelijke rit bezorgd.

Meer weten over de looks, prijzen en kenmerken van de MINI Countryman? Lees dan snel verder.

Kopen vanaf

€ 45.990


Private lease

€ 859


Financieren

€ 457


Netto bijtelling

€ 302

EEN SPEELS SILHOUETTE.

EXTERIEUR.

Een compleet nieuw designtaal is de inspiratie geweest voor het exterieur van de MINI Countryman. Eigentijds MINI-malisme is wat de MINI Countryman uitstraalt. Al het overbodige is weggelaten en wat overblijft zijn mooie, stoere looks en ranke lijnen. Wat opvalt in het design is de achthoekige grille. De chromen omlijsting rondom de LED koplampen is verdwenen en dat geldt ook voor andere chromen details.

De C-stijl heeft een opvallend ontwerp gekregen met een specifieke vorm op de zij-achterruit. De Union Jack LED achterlichten zijn een verwijzing naar de achterlichten van de klassieke Mini. Het aanbod velgen begint bij 17" en loopt tot 20". Qua uitvoeringen is er de keuze uit vier trims: Essential, Classic, Favoured en JCW.

Wat betreft de afmetingen is de MINI Countryman een stuk gegroeid. De MINI Countryman is namelijk 13 centimeter langer en 8 centimeter hoger vergeleken met zijn voorganger.

HET ONVERVALSTE MINI GEVOEL.

INTERIEUR.

Ook binnenin de MINI Countryman is gekozen voor minimalistisch. Premium materialen, geavanceerde technologie en sfeervolle interieurverlichting zorgen voor een fijne rijbeleving. Achter het stuur vind je niet langer een instrumentenpaneel of scherm. Het centrale OLED scherm is namelijk het hart van de auto waarop je alle belangrijke informatie kunt terugvinden. Optioneel is een Head-Up Display beschikbaar. Voor het eerst is er gebruik gemaakt van textiel voor de dashboardbekleding. De tuimelschakelaars in het interieur zijn tevens een verwijzing naar het verleden van MINI.

MINI_Clubman_Interieur_Rijdend_1520x1014

HET JUISTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN NIEUWE MINI BIJ Ekris.

Bij Ekris verdient iedere MINI de aandacht die het nodig heeft. Koop je bij Ekris een nieuwe MINI? Dan is goed onderhoud belangrijk, zo geniet je maximaal van jouw nieuwe MINI. Wij benaderen je wanneer jouw MINI toe is aan onderhoud en komen deze kosteloos halen en brengen. 

GEEF JOUW MINI EEN PERSOONLIJKE TWIST.

UITVOERINGEN MINI COUNTRYMAN.

PERFORMANCE.

MINI Countryman Cooper
Vermogen van de verbrandingsmotor170 PK (125 kW)
Tijd van 0-100 km/h in sec.8.3 s
Max. snelheid212 km/h
MINI Countryman John Cooper Works ALL4
Vermogen van de verbrandingsmotor300 PK (221 kW)
Tijd van 0-100 km/h in sec.5.4 s
Max. snelheid250 km/h

WORDT DIT JOUW NIEUWE MINI?

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE MINI COUNTRYMAN?

Heb jij interesse in de MINI Countryman? Bekijk onze huidige voorraad of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Liever in het echt bewonderen? Kom dan eens langs bij één van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het uitzoeken van jouw droom MINI.

PRIVATE LEASE.

Voor een scherp all-in maandbedrag heb jij een gloednieuwe MINI voor de deur staan. Het tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage. Zelf kiest u de kleur, pakketten en opties.

OPERATIONAL LEASE.

Voor een vast bedrag per maand lease jij zakelijk een gloednieuwe MINI. Je kunt jouw leaseovereenkomst uit breiden met een tankpas of winterbanden. Na afloop heb jij het recht van koop.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Zakelijk een nieuwe MINI kopen maar liever geen grote eenmalige investering? Jij betaalt de MINI met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Particulier een nieuwe MINI kopen maar liever geen grote eenmalige investering? Jij betaalt de MINI met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.