Ekris-Motorrad-OktoberDeals-Header-Mobile
Ekris-Motorrad-OktoberDeals-Header-Mobile

OKTOBERDEALS BIJ EKRIS MOTORRAD.

Bij Ekris starten wij de maand oktober wel met een heel feestelijke actie. Traditiegetrouw is het tijd voor de OktoberDeals! Van 5 t/m 7 oktober profiteert u van veel voordeel en mooie extra's bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte BMW Motorfiets

Maar dat is nog niet alles. Koopt u een nieuwe BMW Motorfiets bij ons dan doen we daar een mooi cadeau bij. Benieuwd naar welk cadeau u ontvangt? Lees dan snel verder.

FEESTELIJKE KORTINGEN.

De Ekris OktoberDeals staan in het teken van heel veel korting op geselecteerde modellen. Onze verkoopadviseurs helpen u graag op weg met het vinden van uw volgende motorfiets!

EEN CADEAU VAN ONS AAN U.

Naast korting op geselecteerde modellen ontvangt u ook nog een éxtra toegift boven op onze extra scherpe OktoberDeals. Bij aankoop van een motorfiets uit onze gehele voorraad ontvangt u namelijk € 250,- aan webshoptegoed van ons cadeau!

Kortom: zet 5 tot en met 7 oktober vast in uw agenda, kom langs bij Ekris Motorrad en profiteer van de feestelijke OktoberDeals.

Ekris-Motorrad-OktoberDeals-Webshoptegoed

ONS AANBOD.

Een motorfiets scoren tijdens de OktoberDeals? Online kunt u alvast in onze digitale showroom rondkijken en uw zoektocht naar de perfecte BMW machine starten.