Header mobiel Motorrad
Header mobiel Motorrad

KLAAR VOOR DE WINTER BIJ EKRIS MOTORRAD.

De winter komt er weer aan. Deze koudere en natte dagen vragen om extra aandacht aan uw BMW machine. De winterperiode is daarom een goed moment voor een wintercheck of onderhoud. Bij Ekris Motorrad maken wij uw motorfiets winterklaar zodat u ook in de winter veilig op pad kunt of goed onderhouden op stal gaat.

CHECKEN MAAR!

WINTERCHECK.

Maak uw motorfiets klaar voor een overwintering met de Wintercheck. Voor € 44,95 checken wij uw machine op 15 essentiële punten om veilig de winter door te komen. Plant u een wintercheck in? Dan krijgt u van ons een originele BMW Motorrad Multitool ter waarde van € 30,- cadeau.

 Plan uw Wintercheck in via onderstaande button.

Motorrad multitool
Achterkant motor

KEUZE UIT TWEE ACTIES.

ONDERHOUD.

Bereid uw motorfiets voor op de barre weersomstandigheden tijdens winterperiode met extra voordeel op onderhoud. Zo ontvangt u 10% korting op het werkplaatstarief en onderdelen als u een BMW machine met bouwjaar vanaf 2000 tot en met 2011 rijdt. Rijdt u een BMW motorfiets uit een bouwjaar ouder dan 2000, dan ontvangt u zelfs 20% korting.

Bij een onderhoudsbeurt tijdens de winterperiode krijgt u ook een originele BMW Motorrad Multitool ter waarde van € 30,- cadeau én komen wij uw BMW motorfiets, binnen een straal van 60 kilometer, gratis ophalen en retour brengen.

Plan nu uw onderhoud in via onze website.