BMW-F-750-GS-Goud-Rijdend-zijkant-mobiel
BMW-F-750-GS-Goud-Rijdend-zijkant-mobiel

BMW F 750 GS.

Je ticket voor avontuur.

ECHTE ENDURO ALL-ROUNDER.

OVER DE BMW F 750 GS.

De BMW F 750 GS is een uitgebalanceerde Enduro all-rounder die alle wegen de baas is. De F 750 GS geeft u meer kracht, meer comfort, meer spirit van GS. Voel het sterke karakter van de motor en geniet van de eenvoudige handling met de F 750 GS.

Terwijl u de wereld ontdekt, heeft u de motor door Automatic Stability Control (ASC) en ABS veilig onder controle. En met de fabrieksoptie Connectivity, laat het 6.5 inch TFT-display u onder andere zien welke afslag u moet nemen of wie belt.

Kopen vanaf

€ 12.250


Private lease

€ 299


Financieren

€ 126

FRISSE VERSCHIJNING.

EXTERIEUR.

Een fris voorkomen, zo kunt u de BMW F 750 GS misschien wel het beste omschrijven tijdens de eerste kennismaking. De stijlvolle BMW F 750 GS kent een slank design waardoor hij makkelijk onder controle te houden is. Nieuw is de extra lage buddyseat die geen storende randen heeft. Dit zorgt ervoor dat u bij het staan, en door de aangepaste breedte bij langere ritten, nog meer met de machine versmelt.

WAT KUNT U VERWACHTEN?

PERFORMANCE.

Wie kiest voor de BMW F 750 GS kan zich verheugen op een 2-cilinder BMW motor die 57 kW / 77 pk levert. De tankinhoud bedraagt 15 liter en het verbruik bedraagt 4,2 l op 100 km. Om ervoor te zorgen dat u perfect op de F 750 GS zit kunt u talloze seatvarianten selecteren. Van de verlaagde variant met 760 mm tot en met de Rallye-buddyseat met 845 mm.

PRIVATE LEASE.

Voor een vast bedrag per maand privé een BMW motor leasen. Tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage die u kiest. U kunt de motor naar wens samenstellen.

ZAKELIJK LEASEN.

Via Operational Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe BMW Motorfiets. Indien gewenst kunt u extra's toevoegen aan het contract zoals een tankpas.

ZAKELIJK FINANCIEREN.

Zakelijk een BMW motor rijden zonder dat u direct een grote investering hoeft te doen? Dan is Financial Lease de constructie die perfect aansluit op uw wensen. 

PRIVÉ FINANCIEREN.

Als particulier een BMW motor aanschaffen zonder dat u direct de volledige aankoopprijs dient te betalen. Met Private Finance van BMW is het mogelijk.