BMW-F-850-GS-Adventure-Offroad-rijdend-opspattend-grind-mobiel
BMW-F-850-GS-Adventure-Offroad-rijdend-opspattend-grind-mobiel

BMW F 850 GS MODELLEN.

De wereld wordt een avontuur.

AARZEL NIET EN GA!

OVER DE BMW F 850 GS MODELLEN.

Doorrijden waar anderen omkeren, dat is het motto van de BMW F 850 GS en BMW F 850 GS Adventure. Deze motorfietsen zijn niet bang voor een avontuurlijk ritje. De BMW F 850 GS en BMW F 850 GS Adventure zijn perfect voorbereid op het ruigere werk. Op wisselende ondergronden bieden deze machines u door talloze features veiligheid en comfort, met een grote portie rijplezier.

Meer informatie over de BMW F 850 GS en BMW F 850 GS Adventure motoren leest u hier bij Ekris.

Kopen vanaf

€ 15.800


Private lease

€ 365


Financieren

€ 160

BETTER BE BRAVE.

EXTERIEUR.

Kijk even naar de BMW F 850 GS en BMW F 850 GS Adventure en u weet genoeg. Deze motoren zijn niet gemaakt voor brave ritjes op het grijze asfalt. De stoere vormgeving wordt nog eens extra benadrukt door de robuuste off-road styling van beide motorfietsen. Het windscherm en de stuurkuip beschermen u en uw passagier tegen opspattende steentjes.

Brede enduro-voetsteunen, verstelbare schakelpedaal en voetrem, valbeugels en een roestvrijstalen bagagerek maken de uitstraling van de BMW F 850 GS en BMW F 850 GS Adventure helemaal af.

BMW-Motorrad-F-850-GS-Woestijn

AVONTUUR IN HET BLOED.

BMW F 850 GS.

Op de BMW F 850 GS bent u eenvoudig de offroad weg de baas dankzij het 21-inch voorwiel. En uw humeur en nieuwsgierigheid blijven in topconditie, ongeacht hoe ver u met de BMW F 850 GS wil gaan. 

Of u nu door de modder rijdt of niet, met de fabrieksoptie Connectivity heeft u altijd toegang tot de navigatie, telefoon, media en voertuig-relevante gegevens. Duidelijk en beknopt op een 6.5 inch TFT-display – zonder afleiding. De 2 cilindermotor levert 70 kW / 95 pk vermogen. Meer dan genoeg voor heerlijke tourritjes op deze machines.

WERELD VOL AVONTUUR.

BMW F 850 GS ADVENTURE.

Het onbekende, dat trekt u. Spullen pakken, de deur uit, op pad met de BMW F 850 GS Adventure. Het liefst een flink eind en dan niet alleen over de gebaande paden. Met de BMW F 850 GS Adventure verovert u nieuw terrein, staat u open voor de tocht en het maakt niet uit waarheen. Deze reisenduro is bedoeld voor de echte avonturiers. Voor mensen voor wie geen doel te ver en geen route te afgelegen is. 

Beleef de wereld met een nieuwe metgezel. Een die zowel betrouwbaar als robuust is en zoveel kracht heeft dat hij uw nieuwsgierigheid kan bijbenen: de F 850 GS Adventure. De 2 cilindermotor levert 70 kW / 95 pk vermogen.

BMW-Motorrad-F-850-GS-Adventure-Bergen-groene-omgeving

UITGELICHT.

PRIJSINFORMATIE.

PRIVATE LEASE.

Voor een vast bedrag per maand privé een BMW motor leasen. Tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage die u kiest. U kunt de motor naar wens samenstellen.

ZAKELIJK LEASEN.

Via Operational Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe BMW Motorfiets. Indien gewenst kunt u extra's toevoegen aan het contract zoals een tankpas.

ZAKELIJK FINANCIEREN.

Zakelijk een BMW motor rijden zonder dat u direct een grote investering hoeft te doen? Dan is Financial Lease de constructie die perfect aansluit op uw wensen. 

PRIVÉ FINANCIEREN.

Als particulier een BMW motor aanschaffen zonder dat u direct de volledige aankoopprijs dient te betalen. Met Private Finance van BMW is het mogelijk.