BMW-F-900-GS-Voorkant-Offroad-Rijdend-Header-Mobile
BMW-F-900-GS-Voorkant-Offroad-Rijdend-Header-Mobile

BMW F 900 GS SERIE.

Puur rijplezier gegarandeerd.

GET TO KNOW THEM.

OVER DE BMW F 900 GS MACHINES.

De BMW F 900 GS en BMW F 900 GS Adventure zijn klaar voor het avontuur. Asfalt, zand of stenen, het maakt deze machines echt niets uit. Zowel de BMW F 900 GS als de BMW F 900 GS Adventure is opnieuw ontworpen en dat is terug te zien in het design. Dagelijkse gebruiksvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij deze motorfietsen. Hoe veeleisend uw avontuur ook gaat zijn, deze machines staan te trappelen om te gaan.

Komt u de BMW F 900 GS en BMW F 900 GS Adventure bij ons in de showroom bewonderen? U bent van harte welkom.

Kopen vanaf

€ 16.950


Private lease

€ Volgt later


Financieren

€ Volgt later

STOER MET HOOFDLETTER S.

EXTERIEUR.

Het is overduidelijk zichtbaar zodra u naar de BMW F 900 GS of BMW F 900 GS Adventure kijkt. Deze stoere machines zijn gemaakt om op avontuur te gaan. Waar het avontuur ook naartoe gaat, onderweg heeft u altijd goed zicht door de nieuw ontworpen LED koplamp. De nieuwe koplamp heeft een grotere openingshoek voor het dimlicht wat zorgt voor een betere verlichting direct voor de motorfiets.

Bij het ontwerpen van de machines is er gelet op gewichtsbesparing. Zo is de nieuwe kunststof brandstoftank met een inhoud van 14,5 liter goed voor een gewichtsbesparing van 4,5 kg. De BMW F 900 GS beschikt ook over een volledig opnieuw ontworpen achterdeel. Dit resulteert in een gewichtsbesparing van 2,4 kg en een nog dynamischere uitstraling.

Bellen, muziek luisteren en navigeren tijdens het rijden is allemaal mogelijk met het 6,5-inch TFT-scherm. Met de verwarmde handvatten heeft u nooit koude handen onderweg.

GEMAAKT OM TE PRESTEREN.

BMW F 900 GS.

De BMW F 900 GS is gemaakt om te presteren. Zoals reeds aangegeven is in het design van de motor rekening gehouden met gewichtsbesparing. In totaal is de machine 14kg lichter dan zijn voorganger! Tevens is de ergonomische driehoek (stuur, stoel en voetsteunen) geoptimaliseerd voor perfect rijgedrag als u off-road gaat.

De tweecilinder lijnmotor levert een vermogen van 105 pk. De BMW F 900 GS beschikt over een volledig verstelbare telescopische upside-down voorvork van Showa.

UITVOERINGEN & KLEUREN.

De BMW F 900 GS is verkrijgbaar in drie uitvoeringen en kleuren:

  • Basis in Blackstorm Metallic met zwart zadel. 
  • Passion in São Paulo Gelb met zwart zadel en rood frame achter.
  • GS Trophy in Lightwhite met Racing Blue met zwart zadel. Frame achter is in het wit en de velgen zijn goud.

LOS VAN DE GROND.

BMW F 900 GS ADVENTURE.

Kom los van de grond met de BMW F 900 GS Adventure. Deze avontuurlijke motor heeft 105 pk tot zijn beschikking die geleverd wordt door een tweecilinder lijnmotor. Net als bij de BMW F 900 GS is de Adventure ook zo ontworpen dat u de perfecte zithouding ervaart wanneer u off-road gaat rijden. 

Door het lagere gewicht wordt de rijdynamiek van de BMW F 900 GS Adventure geoptimaliseerd. De volledig verstelbare telescopische upside-down voorvork van Showa zorgt voor extra veel comfort tijdens de hobbelige momenten.

UITVOERINGEN & KLEUREN.

De BMW F 900 GS Adventure is verkrijgbaar in twee uitvoeringen en kleuren:

  • Basis in Blackstorm Metallic met zwart comfortzadel en White-Aluminium radiator covers.
  • Ride Pro in White Aluminum Matt met zwart/grijs comfortzadel en White-Aluminium radiator covers.

Let wel, de Ride Pro uitvoering is alleen beschikbaar in combinatie met het Ride Pro Package. 

VANAFPRIJZEN.

PRIJSINFORMATIE.

BMW F 900 GS

De consumentenadviesprijs van de BMW F 900 GS is € 16.950,-.

BMW F 900 GS ADVENTURE

De consumentenadviesprijs van de BMW F 900 GS Adventure is € 17.750,-.