BMW-F-900-XR-rood-grijs-zijkant-rijdend-vangrail-blauwe-lucht-mobiel
BMW-F-900-XR-rood-grijs-zijkant-rijdend-vangrail-blauwe-lucht-mobiel

BMW F 900 XR.

Hoger, sneller, verder.

COMPROMISLOOS GENIETEN.

OVER DE BMW F 900 XR.

De BMW F 900 XR combineert sportiviteit en performance op lange ritten, zonder daarbij compromissen toe te laten. Dagenlang adrenaline, bocht na bocht. Deze sportieve performer is er klaar voor.

Op de nieuwe F 900 XR snijdt u bochten lang en moeiteloos aan. Alleen al het meeslepende design van deze machine belooft pure performance. De rechte ontspannen zitpositie én de bescherming tegen alle weersomstandigheden tonen vooral één ding aan: dat er maar één iemand beslist wanneer de rit op de BMW F 900 XR voorbij is: uzelf.

Kopen vanaf

€ 14.650


Private lease

€ 399


Financieren

€ 149

HERKENBARE LICHAAMSTAAL.

EXTERIEUR.

Vanaf het eerste moment maakt de BMW F 900 XR duidelijk dat hij er is om te presteren. Dit zelfbewuste karakter wordt onderbouwd door de opvallende LED-buisverlichting in de koplampen. De zithoogte is in te stellen van 775 tot 870 mm. Tevens is het windscherm in twee standen verstelbaar en zijn de hendels instelbaar voor optimaal comfort.

De kuippanelen bouwen een spannende dynamiek op waarbij een precies lijnenspel de zelfverzekerdheid van de F 900 XR schetst. De slanke en optisch gezien korte acherkant zijn een duidelijke verwijzing naar het sportieve karakter van de F 900 XR.

STABIEL RIJGEDRAG.

PERFORMANCE.

De krachtige 2-cilinder lijnmotor van de F 900 XR levert 77 kW / 105 pk. Optioneel is Dynamic ESA leverbaar wat zorgt voor optimaal dempingscomfort en wel heel stabiel rijgedrag op de machine. Wie op deze manier het voortouw neemt, laat anderen ver achter zich.  Een optimale positie van de voetsteunen en de buddyseat zorgen ervoor dat uw duopassagier elk kilometer met groot plezier kan meebeleven op de F 900 XR. 

PRIVATE LEASE.

Voor een vast bedrag per maand privé een BMW motor leasen. Tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage die u kiest. U kunt de motor naar wens samenstellen.

ZAKELIJK LEASEN.

Via Operational Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe BMW Motorfiets. Indien gewenst kunt u extra's toevoegen aan het contract zoals een tankpas.

ZAKELIJK FINANCIEREN.

Zakelijk een BMW motor rijden zonder dat u direct een grote investering hoeft te doen? Dan is Financial Lease de constructie die perfect aansluit op uw wensen. 

PRIVÉ FINANCIEREN.

Als particulier een BMW motor aanschaffen zonder dat u direct de volledige aankoopprijs dient te betalen. Met Private Finance van BMW is het mogelijk.