BMW-G-310-GS-rood-zilver-zijkant-offroad-pad-mobiel
BMW-G-310-GS-rood-zilver-zijkant-offroad-pad-mobiel

BMW G 310 GS.

Elke dag belust op avontuur.

DAGELIJKSE DRANG NAAR AVONTUUR.

OVER DE BMW G 310 GS.

Spontaan zijn. Routines doorbreken. Maak van het dagelijkse leven een persoonlijke ervaring op de BMW G 310 GS. Elke dag begint het avontuur al voor de voordeur. Maak het uw avontuur met de BMW G 310 GS. 

Hij gidst u door de stadse jungle naar het platteland, zelfverzekerd en zorgeloos. Want met de G 310 GS hoeven de avonturen niet groots te zijn om onvergetelijk te zijn.

Kopen vanaf

€ 7.850


Private lease

€ 219


Financieren

€ 80

OPVALLEND DESIGN.

EXTERIEUR.

De BMW G 310 GS is de meest compacte Adventure machine die BMW te bieden heeft. De G 310 GS was standaard al voorzien van een LED achterlicht, maar daar zijn nu ook een full-LED koplamp en LED richtingaanwijzers bij gekomen. Het karakteristieke windscherm, hoge frontpartij, opvallende taille en korte, hoge achterzijde geven de BMW G 310 GS een zeer herkenbaar design. 

Er zijn drie kleurvarianten voor de BMW G 310 GS, de covers voor de dynamo, koppeling en waterpomp zijn nu bij alle drie uitgevoerd in Titanium Grey metallic.

VOL MET PIT.

PERFORMANCE.

Wie de stadse jungle of het platteland gaat trotseren en kiest voor de BMW G 310 GS staat een pittige motor klaar met 25 kW / 34 pk. Deze krachtige 1-cilindermotor is nu leverbaar met gasklepregelaar: Ride by Wire. Hierdoor reageert de G 310 GS nog beter op het gas. Door het automatische hogere stationaire toerental loopt de motor bij het wegrijden stabiel. De zelfversterkende anti-hop-koppeling zorgt ervoor dat wegrijden en schakelen een feestje wordt.

PRIVATE LEASE.

Voor een vast bedrag per maand privé een BMW motor leasen. Tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage die u kiest. U kunt de motor naar wens samenstellen.

ZAKELIJK LEASEN.

Via Operational Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe BMW Motorfiets. Indien gewenst kunt u extra's toevoegen aan het contract zoals een tankpas.

ZAKELIJK FINANCIEREN.

Zakelijk een BMW motor rijden zonder dat u direct een grote investering hoeft te doen? Dan is Financial Lease de constructie die perfect aansluit op uw wensen. 

PRIVÉ FINANCIEREN.

Als particulier een BMW motor aanschaffen zonder dat u direct de volledige aankoopprijs dient te betalen. Met Private Finance van BMW is het mogelijk.