BMW-R-1250-GS-voorkant-zijkant-offroad-header-Mobiel
BMW-R-1250-GS-voorkant-zijkant-offroad-header-Mobiel

BMW R 1250 GS MODELLEN.

Geen enkele bestemming is te ver.

OP ONTDEKKING.

OVER DE BMW R 1250 GS MOTOREN.

De BMW R 1250 GS en de BMW R 1250 GS Adventure zijn van begin tot eind gemaakt voor het avontuur. Beschikt u over voldoende moed om steeds iets nieuws te ontdekken? Is grenzeloze nieuwsgierigheid een eigenschap die u uzelf toedicht? Dan is de BMW R 1250 GS of de BMW R 1250 GS Adventure de BMW Motorfiets waarmee u op ontdekkingstocht kunt gaan. Ga de wijde wereld in op één van deze machines.

Kopen vanaf

€ 22.700


Private lease

€ 519


Financieren

€ 230

STOERE OFFROAD MACHINE.

EXTERIEUR.

Dat de BMW R 1250 GS en BMW R 1250 GS Adventure stoere machines zijn die het ruige terrein niet schuwen blijkt wel uit het design van de motoren. De BMW R 1250 motoren zijn zeer herkenbaar als echte enduro motoren. Het windscherm beschermt u bijvoorbeeld tegen opspattende steentjes. Verder zijn de motoren uitgerust met zeer herkenbare off-road details die het stoere karakter benadrukken. 

Rijdt u in het donker dan zorgt de standaard full-LED koplamptechnologie er voor dat u altijd goed zicht op de weg houdt. Zadelverwarming voor rijder en passagier voor extra comfort is als optie af fabriek beschikbaar. Wel zo lekker voor de iets koudere ritjes die u wellicht gaat maken op de BMW R 1250 GS. 

NOG MEER DRANG NAAR AVONTUUR.

BMW R 1250 GS.

De BMW R 1250 GS staat voor geconcentreerde prestaties en indrukwekkende efficiëntie. Met de BMW R 1250 GS zult u de nieuwe boxer nog meer direct ervaren. De toename van het motorvermogen levert u meer prestaties met 100 kW (136 pk) en 1250 cc. Het variabele nokkenasregelsysteem BMW ShiftCam zorgt voor een superieure vermogensafgifte, zowel in het hoge en lage toerengebied.

Of het nu in de stad, op de snelweg of uiteraard, offroad is: elke afgelegde kilometer op de BMW R 1250 GS geeft u meer vrijheid en verhoogt het rijplezier. Nieuwe stijlvarianten en lakkleuren, talrijke technische details en spannende individualiseringsopties versterken het karakter van de BMW R 1250 GS. Ontdek deze machine verder bij Ekris Motorrad.

BMW-R-1250-GS-Zwart-Grijs-zijkant-stenen-weg-berg
BMW-Motorrad-R-1250-GS-Zijkant-Wit-Blauw-Rood-Open-Vlakte

DE WEG IS DE BESTEMMING.

BMW R 1250 GS ADVENTURE.

De BMW R 1250 GS Adventure is gemaakt voor uw uitdagingen. Onherbergzame trajecten, moeilijke omstandigheden en de meest afgelegen bestemmingen: daarvoor is de koning van de reisenduro's in de wieg gelegd. Met de vergroting van de cilinderinhoud tot 1254 cc en het vermogen naar 100 kW (136 PK) heeft u nog meer power voor de wildernis, de woestijn of de secundaire weg. 

Behalve meer performance werkt de motor ook efficiënter en geeft u het nodige uithoudingsvermogen voor de volgende etappe. Nieuw is de variabele nokkenasregeling BMW ShiftCam – deze biedt u power in elk toerengebied en geeft de boxermotor een nooit eerder geziene loop. Welk avontuur u ook aangaat, de BMW R 1250 GS Adventure is klaar voor elke reis.

UITGELICHT.

PRIJSINFORMATIE.

PRIVATE LEASE.

Voor een vast bedrag per maand privé een BMW motor leasen. Tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage die u kiest. U kunt de motor naar wens samenstellen.

ZAKELIJK LEASEN.

Via Operational Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe BMW Motorfiets. Indien gewenst kunt u extra's toevoegen aan het contract zoals een tankpas.

ZAKELIJK FINANCIEREN.

Zakelijk een BMW motor rijden zonder dat u direct een grote investering hoeft te doen? Dan is Financial Lease de constructie die perfect aansluit op uw wensen. 

PRIVÉ FINANCIEREN.

Als particulier een BMW motor aanschaffen zonder dat u direct de volledige aankoopprijs dient te betalen. Met Private Finance van BMW is het mogelijk.