BMW-S-1000-XR-Blauw-Voorkant-Zijkant-Rijdend-Berg-Header-Mobile
BMW-S-1000-XR-Blauw-Voorkant-Zijkant-Rijdend-Berg-Header-Mobile

BMW S 1000 XR.

Strijd in elke bocht en om elke kilometer.

VAN ALLE MARKTEN THUIS.

OVER DE BMW S 1000 XR.

Of u nu voor een sportief, avontuurlijke of voor een tourrit op de motor stapt. De BMW S 1000 XR kan het allemaal. De BMW S 1000 XR combineert de beste eigenschappen van al deze werelden als optimale Adventure Sport Bike van BMW Motorrad. Ideaal voor iedereen die topprestaties en comfort in een motorfiets zoekt. Gaat u de wereld ontdekken op de BMW S 1000 XR? 

Op 6 april is de nieuwe BMW S 1000 XR in de showroom te vinden.

Kopen vanaf

€ 23.700


Private lease

€ Volgt later


Financieren

€ Volgt later

DE IDEALE DESIGNLIJN.

EXTERIEUR.

De BMW S 1000 XR beschikt over de ideale designlijn. De algehele belijning van de S 1000 XR wordt gevormd door scherpe contouren van de stuurkuip en verlichting in combinatie met markante panelen. De korte achterkant van de BMW S 1000 XR doet denken aan een echte supersporter. 

Het design van de BMW S 1000 XR is verfijnd te noemen. Het achterste gedeelte oog dynamisch door de zijpanelen en luchtinlaten die geïnspireerd zijn op de motorsport. Het voorspatbord is in de kleur van de motorfiets gespoten. Standaard is de BMW S 1000 XR voorzien van Koplamp Pro, dat dankzij adaptieve bochtverlichting zorgt voor extra veiligheid tijdens nachtelijke ritten. 

Het zadel van de S 1000 XR is compleet herzien. Zo is de zithoogte toegenomen met 10 mm en is er meer ruimte voor de berijder doordat ook de bruikbare lengte en breedte van het zadel is vergroot. 

VOOR IEDER WAT WILS.

UITVOERINGEN & KLEUREN.

De BMW S 1000 XR is leverbaar in drie lakvarianten. Zo kunt u de uitvoering kiezen die perfect aansluit bij uw wensen. 

  • Basisversie in Blackstorm Metallic 2 voor een stoere en dynamische uitstraling.
  • Sportversie in Gravity Blue.
  • M Pakket. Kiest u voor dit pakket dan wordt de S 1000 XR geleverd in Lightwhite Uni met M Motorsport kleuren.

DE CIJFERTJES.

PERFORMANCE.

De krachtige 4-cilinder motor levert 125 kW / 170 pk en zorgt in combinatie met zijn beweeglijke rijwielgedeelte en vering voor geweldige rijprestaties en een dynamische respons. De geoptimaliseerde Schakelassistent Pro zorgt voor een hogere precisie bij het schakelen. Gevoeliger en comfortabeler rijgedrag wordt gegarandeerd doordat de veerpoot geoptimaliseerd is. 

Voor een moeiteloze en plezierige rijervaring is de BMW S 100 XR de motor die u moet hebben.

PRIVATE LEASE.

Voor een vast bedrag per maand privé een BMW motor leasen. Tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage die u kiest. U kunt de motor naar wens samenstellen.

ZAKELIJK LEASEN.

Via Operational Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe BMW Motorfiets. Indien gewenst kunt u extra's toevoegen aan het contract zoals een tankpas.

ZAKELIJK FINANCIEREN.

Zakelijk een BMW motor rijden zonder dat u direct een grote investering hoeft te doen? Dan is Financial Lease de constructie die perfect aansluit op uw wensen. 

PRIVÉ FINANCIEREN.

Als particulier een BMW motor aanschaffen zonder dat u direct de volledige aankoopprijs dient te betalen. Met Private Finance van BMW is het mogelijk.