BMW-S-1000-XR-rood-grijs-voorkant-zijkant-rijdend-bergweg-header-mobiel
BMW-S-1000-XR-rood-grijs-voorkant-zijkant-rijdend-bergweg-header-mobiel

BMW S 1000 XR.

Strijd in elke bocht en om elke kilometer.

VAN ALLE MARKTEN THUIS.

OVER DE BMW S 1000 XR.

Of u nu voor een sportief, avontuurlijke of voor een tourrit op de motor stapt. De BMW S 1000 XR kan het allemaal. De BMW S 1000 XR combineert de beste eigenschappen van al deze werelden in de eerste adventure sportmachine van BMW Motorrad. Ideaal voor iedereen die topprestaties en comfort in een motorfiets zoekt. Gaat u de wereld ontdekken op de BMW S 1000 XR? 

Kopen vanaf

€ 23.100


Private lease

€ 539


Financieren

€ 233

DE IDEALE DESIGNLIJN.

EXTERIEUR.

De BMW S 1000 XR beschikt over de ideale designlijn. De algehele belijning van de S 1000 XR wordt gevormd door scherpe contouren van de stuurkuip en verlichting in combinatie met markante panelen. De korte achterkant van de BMW S 1000 XR doet denken aan een echte supersporter. 

Een hoge flyline, spitse voorkant en comfortabel stuur laten direct zien dat u op de S 1000 XR kunt genieten van kilometers rijplezier. Het verstelbare windscherm zorgt ervoor dat iedere kilometer die u aflegt een comfortabele is op deze machine. 

DE CIJFERTJES.

PERFORMANCE.

De krachtige 4-cilinder motor levert 121 kW / 165 pk en zorgt in combinatie met zijn beweeglijke rijwielgedeelte en vering voor geweldige rijprestaties en een dynamische respons. De speciale nokkenasprofielen en spruitstukken zorgen voor een indrukwekkend koppel vanuit het midden en het breedste bruikbare toerentalbereik in zijn klasse. Doordat de S 1000 XR 10 kilogram lichter is dan zijn voorganger is er sprake van snellere acceleratie, betere wendbaarheid, kortere remweg en eenvoudiger manoeuvreren. 

PRIVATE LEASE.

Voor een vast bedrag per maand privé een BMW motor leasen. Tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage die u kiest. U kunt de motor naar wens samenstellen.

ZAKELIJK LEASEN.

Via Operational Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe BMW Motorfiets. Indien gewenst kunt u extra's toevoegen aan het contract zoals een tankpas.

ZAKELIJK FINANCIEREN.

Zakelijk een BMW motor rijden zonder dat u direct een grote investering hoeft te doen? Dan is Financial Lease de constructie die perfect aansluit op uw wensen. 

PRIVÉ FINANCIEREN.

Als particulier een BMW motor aanschaffen zonder dat u direct de volledige aankoopprijs dient te betalen. Met Private Finance van BMW is het mogelijk.