R-18-1180x1180_Keram
R-18-1180x1180_Keram

BMW R18.

Soul is all that matters.

KING OF THE ROAD.

OVER DE BMW R 18 MODELLEN.

Met een BMW Motor uit de R 18 Serie heerst u op de weg. Alle BMW R 18 modellen verwijzen naar onze historie en beschikken over iconische elementen die we hebben doorontwikkeld. Op deze karaktervolle cruisers geniet u van power en heerst u over de weg. Welke BMW R 18 u ook kiest, u kunt de motor volledig naar wens personaliseren.

Kopen vanaf

€ 25.700


Private lease

€ 599


Financieren

€ 271

TIJD VOOR EEN STATEMENT.

EXTERIEUR.

Met een BMW R 18 maakt u een statement. Of u nu gaat voor de BMW R 18, BMW R 18 Classic, BMW R 18 B of de BMW R 18 Transcontinental, allemaal hebben ze een designtaal met een knipoog naar het verleden. Het mooie van de R 18 Serie is dat u deze motoren helemaal naar wens kunt personaliseren. Zo is een R 18 de perfecte match met uzelf.

SOUL IS ALL THAT MATTERS.

BMW R 18.

De flyline van de BMW R 18 is gestrekt en laag. Het stalen frame met dubbel subframe omvat de geweldig vormgegeven motor, die de aanwezigheid van de machine indrukwekkend onderbouwt. 

Daarbij komen nog talloze individuele uitrustingsopties: bij de R 18 gaat het om maximaal minimalistisch voor een maximale individualiteit. Deze cruiser is uitgerust met de boxer met de meeste cilinderinhoud die we ooit hebben gebouwd en levert 67 kW / 91 pk.

BMW-R18-Motor-voorkant-zijkant-hal-ramen
BMW-R18-Classic-Motor-voorkant-zijkant-bakstenen-muur

ICONISCH. NOSTALGISCH. SOULFUEL.

BMW R 18 CLASSIC.

De R 18 Classic is een nostalgische toermotor. Hij doet denken aan het begin van de eerste cruisers die geschikt waren om te toeren. De druppelvormige tank is een icoon uit onze geschiedenis en benadrukt, evenals de langgerekte achterste einddemper, de langgerekte typische flyline van de BMW R 18 Classic.

De krachtigste boxer die we ooit hebben gebouwd qua cilinderinhoud vormt onmiskenbaar het hart van de machine. Door de 67 kW / 91 pk sterke motor staat de R 18 Classic voor ontspannen tochten en puur plezier.

RAW POWER, PURE SOUL.

BMW R 18 B.

De BMW R 18 B is een typische bagger. De aflopende flyline loopt van de hoge en opvallende frontbeplating over de druppelvormige brandstoftank door naar achterkant waar een langgerekte buddyseat en de vast gemonteerde zijkoffers met geïntegreerde achterlichten het geheel afmaken. 

Verder combineert de R 18 B gebundelde kracht met BMW Motorrad Touring-geschiedenis en de emotionaliteit van de R 18 familie. Het grote front met de aan het stuur bevestigde beplating en de lage kuipruit tonen een sterk karakter. Onderweg geniet u van de 67 kW / 91 pk sterke 2-cilinder 4-takt boxermotor.

BMW-R18-B-Motorrad-Zwart-voorkant-zijkant-studio
BMW-R18-Transcontinental-Motorrad-Zwart-voorkant-zijkant-studio

THE ROAD’S BEST DRESSED ICON.

BMW R 18 TRANSCONTINENTAL.

Met de R 18 Transcontinental bent u exclusief en luxueus onderweg. Het grote voorspatbord zorgt voor een opvallende voorkant waarbij beide extra verstralers de opmaat vormen naar een elegante streamlining. De brandstoftank, windgeleiders, treeplanken en de topcase met rugleuning maken de look compleet.

De automatische beladingscompensatie past het onderstel precies aan de belading van de machine aan en met de 67 kW / 91 pk sterke boxermotor kunt u heerlijk genieten van al uw tourritjes.

TOEREN MET COOLNESSFACTOR.

BMW R 18 ROCTANE.

De BMW R 18 Roctane is de nieuwste toevoeging aan het R 18 modellengamma. Deze machine combineert een Bagger uitstraling met het comfort van een tourer. Het design van de motorfiets bevat meerdere klassieke elementen. Neem bijvoorbeeld de koplampbehuizing met geïntegreerd klassiek rond instrument. Ook de state-of-the-art LED verlichting heeft een klassieke uitstraling. De R 18 Roctane is leverbaar in drie kleuren: Blackstorm Metallic, Mineral Grey Metallic Mat en Manhattan Metallic Mat.

De R 18 Roctane is uitgerust met de grootste BMW boxermotor ooit met een inhoud van 1.802 cc. De boxermotor levert een maximaal vermogen van 67 kW (91 pk) bij 4.750 t/min.

BMW-R18-Roctane-Zijaanzicht

UITGELICHT.

PRIJSINFORMATIE.

PRIVATE LEASE.

Voor een vast bedrag per maand privé een BMW motor leasen. Tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage die u kiest. U kunt de motor naar wens samenstellen.

ZAKELIJK LEASEN.

Via Operational Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe BMW Motorfiets. Indien gewenst kunt u extra's toevoegen aan het contract zoals een tankpas.

ZAKELIJK FINANCIEREN.

Zakelijk een BMW motor rijden zonder dat u direct een grote investering hoeft te doen? Dan is Financial Lease de constructie die perfect aansluit op uw wensen.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Als particulier een BMW motor aanschaffen zonder dat u direct de volledige aankoopprijs dient te betalen. Met Private Finance van BMW is het mogelijk.