R-nineT-Lineup-1180x1180_Keram
R-nineT-Lineup-1180x1180_Keram

BMW R nineT.

Klassiek, Onvervalst, Gepassioneerd

ONVERVALSTE KLASSIEKERS.

OVER DE BMW R nineT MODELLEN.

Puur en onvervalst rijplezier dat is waar de BMW R nineT modellen voor staan. Deze klassieke Roadster belichaamt passie en innovatie uit meer dan 90 jaar motorbouw. De R nineT is beschikbaar in verschillende modellen. U heeft de keuze uit de R nineT, R nineT Pure, R nineT Scrambler en R nineT Urban G/S. Welke u kiest? Dat is helemaal aan u.

Kopen vanaf

€ 16.900


Private lease

€ 399


Financieren

€ 171

PUUR GENIETEN.

EXTERIEUR.

Minimalistisch en toch enorm aanwezig. Zo kunnen we de modellen uit de R nineT Serie het beste omschrijven. De compacte tank en slanke achterkant doen terugdenken aan vervlogen tijden uit de beginperiode van BMW Motorrad. Sowieso valt het design van de R nineT modellen het beste te omschrijven als een knipoog naar het verleden, maar dan in een eigentijds en modern jasje. 

BELICHAMING VAN PASSIE EN INNOVATIE.

BMW R nineT.

De BMW R nineT is de perfecte metgezel en kent amper grenzen wanneer het aankomt op persoonlijke wensen, met dank aan de ontelbare customizing mogelijkheden. Daarnaast stuwt het karakter van de luchtgekoelde boxermotor u onweerstaanbaar vooruit. 

De BMW R nineT is uitgerust met een 80 kW / 109 pk lucht-/oliegekoelde 2-cilinder boxermotor die u het nodige plezier gaat bezorgen. Al vanaf het prille begin raakt de R nineT motorfanaten in de hele wereld recht in het hart. Hij stimuleert, inspireert en enthousiasmeert.

BMW-RnineT-Grijs-Zilver-zijkant-bakstenen-muur
BMW-RnineT-Pure-Grijs-zijkant-bakstenen-muur

TERUG NAAR DE ESSENTIE.

BMW R nineT PURE.

De BMW R nineT PURE is de perfecte keuze voor iedereen die houdt van het design van een klassieke roadster en zoekt naar de pure motorbeleving. Het ontwerp van de machine is geïnspireerd op dat van de eerste motorfietsen.

De R nineT PURE roept bovendien de jaren zeventig en tachtig van de vorige eeuw op, maar tegelijkertijd zijn er veel opties om de retro motor naar eigen smaak aan te passen. De machine is uitgerust met een 109 pk sterke 2-cilinder boxermotor.

GEEN CONVENTIES.

BMW R nineT SCRAMBLER.

Zoals zijn naam al doet vermoeden beschikt de BMW R nineT Scrambler over een regelrechte Scrambler look. Het design wekt het verlangen naar meer. Robuust, ruig, rebels waarbij alleen de eigen regels tellen.

Of het nu in de stad, op bochtige landweggetjes of op het strand is, de krachtige boxermotor met 109 pk en de hoog gepositioneerde dubbele uitlaat zorgen voor een krachtig koppel en een markant geluid. Zelfs lange tochten met z’n tweeën zijn heerlijk ontspannen dankzij de comfortabele zitpositie op de BMW R nineT Scrambler.

BMW-RnineT-Scrambler-Blauw-Wit-zijkant-bakstenen-muur
BMW-RnineT-Urban-GS-Rood-Zwart-zijkant-bakstenen-muur

AUTHENTIEK RIJDEN.

BMW R nineT URBAN G/S.

Qua design doet de BMW R nineT Urban G/S denken aan de iconische BMW R 80 G/S. De geometrie met de rechtopstaande, ontspannen zitpositie, het uitgebalanceerde rijgedrag en de boxer samen met zijn onmiskenbare geluid zullen u gewoonweg uitdagen om op pad te gaan waarbij stukjes onverhard geen probleem opleveren.

De BMW R nineT Urban G/S is de motor die herinneringen oproept, maar die tegelijkertijd uitdaagt om nieuwe herinneringen te maken. Gaat u binnenkort op pad met deze prachtige heritage motor?

UITGELICHT.

PRIJSINFORMATIE.

PRIVATE LEASE.

Voor een vast bedrag per maand privé een BMW motor leasen. Tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage die u kiest. U kunt de motor naar wens samenstellen.

ZAKELIJK LEASEN.

Via Operational Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe BMW Motorfiets. Indien gewenst kunt u extra's toevoegen aan het contract zoals een tankpas.

ZAKELIJK FINANCIEREN.

Zakelijk een BMW motor rijden zonder dat u direct een grote investering hoeft te doen? Dan is Financial Lease de constructie die perfect aansluit op uw wensen.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Als particulier een BMW motor aanschaffen zonder dat u direct de volledige aankoopprijs dient te betalen. Met Private Finance van BMW is het mogelijk.