G-310-R-Zijkant-1180x1180
G-310-R-Zijkant-1180x1180

BMW G 310 R.

De stad uitdagen.

DE STAD UITDAGEN.

OVER DE BMW G 310 R.

Elke dag biedt een kans om iets nieuws mee te maken met de BMW G 310 R. Deze motorfiets biedt een totaalpakket en heeft alles wat u nodig heeft voor comfortabele ritjes. Voorzien van de nieuwste technieken komt u op de BMW G 310 R echt helemaal niets te kort.

Maak kennis met de BMW G 310 R bij Ekris Motorrad.

Kopen vanaf

€ 6.800


Private lease

€ 195


Financieren

€ 70

PURISTISCH DESIGN.

EXTERIEUR.

De G 310 R heeft het DNA van de BMW S 1000 R in zich en dus is het niet gek dat de BMW G 310 R er goed uitziet. Het opengewerkte design van de machine staat voor lichtheid, precisie en puur rijgevoel. 

D stijlvariant Sport benadrukt met name de racing-look van de motor. Het motorgedeelte wordt nu geleverd in Titanium grey metallic. Hiermee krijgt de G 310 R in combinatie met de voetsteunplaten en de handgrepen voor de duopassagier de moderne finish.

WAT U KUNT VERWACHTEN?

PERFORMANCE.

Dankzij de geoptimaliseerde motor, die 34 pk levert, met Ride by Wire en anti-hop-koppeling rijdt de G 310 R intuïtief en soepel. De sterke punten van de G 310 R zijn lichtheid en wendbaarheid. De onconventionele 1-cilinder-motor heeft een speciaal concept: de 180 graden naar achterover gekantelde cilinderkop verschuift het zwaartepunt van de motorfiets richting het voorwiel.

G-310-R-Video-Thumbnail-Mobile-1320x1000
PRIVATE LEASE.

Voor een vast bedrag per maand privé een BMW motor leasen. Tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage die u kiest. U kunt de motor naar wens samenstellen.

ZAKELIJK LEASEN.

Via Operational Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe BMW Motorfiets. Indien gewenst kunt u extra's toevoegen aan het contract zoals een tankpas.

ZAKELIJK FINANCIEREN.

Zakelijk een BMW motor rijden zonder dat u direct een grote investering hoeft te doen? Dan is Financial Lease de constructie die perfect aansluit op uw wensen. 

PRIVÉ FINANCIEREN.

Als particulier een BMW motor aanschaffen zonder dat u direct de volledige aankoopprijs dient te betalen. Met Private Finance van BMW is het mogelijk.