BMW-M-1000-R-Wit-zijkant-rijdend-tunnel-mobiel
BMW-M-1000-R-Wit-zijkant-rijdend-tunnel-mobiel

BMW M 1000 R.

Life in the fast lane.

SUPERSPORT ROADSTER.

OVER DE BMW M 1000 R.

Dit is ‘M dan, het tweede BMW M model van BMW Motorrad. De BMW M 1000 R is een motorfiets op basis van de huidige S 1000 R en S 1000 RR, maar dan nog net even verder getuned. Door deze tuning voldoet de BMW M 1000 R aan alle eisen van een supersport roadster. Zowel op het circuit als op de openbare weg is de BMW M 1000 R een motor die zijn dynamische rijkwaliteiten niet verbergt.

Kopen vanaf

€ 25.500


Private lease

€ 629


Financieren

€ 269

AGRESSIEF DESIGN.

EXTERIEUR.

Bij het ontwikkelen van de BMW M 1000 R heeft aerodynamica een grote rol gespeeld. Dit is bijvoorbeeld terug te zien aan de voorzijde waar de M Winglets een prominente rol hebben. De M Winglets op de zijpanelen aan de voorkant zorgen voor snellere rondetijden op het circuit en garanderen de best mogelijke rijstabiliteit op hoge snelheid. Bij snelheden van 160 km/u is het effect merkbaar.

De MR komt over als een zeer compacte en sportieve motorfiets door driedimensionaal gevormde oppervlakken. De voorzijde van de motor oogt smal, slank en extreem agressief. De beschikbare kleurschema’s op de M 1000 R benadrukken het sportieve karakter. Er is keuze uit Lightwhite Non Metallic / M Motorsport op de basisvariant. Blackstorm Metallic / M Motorsport is als kleurschema onderdeel van het stoere M Competition Package. De M Carbon Wielen met M velglint maakt het sportieve karakter helemaal af. Wat ook opvalt zijn de M remklauwen met een blauwe coating en M logo.

GEMAAKT VOOR DE IDEALE LIJN.

PERFORMANCE.

Maximaal rijplezier op de openbare weg of op het circuit is gegarandeerd met deze M 1000 R. Dankzij een hoger piekvermogen, meer koppel en een scherpe gasreactie komt u niets te kort. De krachtbron van de M 1000 R levert een maximaal vermogen van 210 pk en het rijklaargewicht bedraagt slechts 199 kilo. Tevens is deze motorfiets de tweede BMW motorfiets die uitgerust is met het M remsysteem.

Verder is de M 1000 R voorzien van instelbare demping en vering, een stuurdemper, gefreesde stuurklem en een breed buisvormig stuur. Het stuur is voorzien van door laser gegraveerde ‘BMW M 1000 R‘ belettering.

BMW-M-1000-R-Standaard-Circuit-Thumb-Mobiel
PRIVATE LEASE.

Voor een vast bedrag per maand privé een BMW motor leasen. Tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage die u kiest. U kunt de motor naar wens samenstellen.

ZAKELIJK LEASEN.

Via Operational Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe BMW Motorfiets. Indien gewenst kunt u extra's toevoegen aan het contract zoals een tankpas.

ZAKELIJK FINANCIEREN.

Zakelijk een BMW motor rijden zonder dat u direct een grote investering hoeft te doen? Dan is Financial Lease de constructie die perfect aansluit op uw wensen.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Als particulier een BMW motor aanschaffen zonder dat u direct de volledige aankoopprijs dient te betalen. Met Private Finance van BMW is het mogelijk.