BMW-R-1250-R-Blauw-Achtergrond-Wit-mobiel
BMW-R-1250-R-Blauw-Achtergrond-Wit-mobiel

BMW R 1250 R.

Zo veelzijdig en expressief als noot tevoren.

ALLE KANTEN OP.

OVER DE BMW R 1250 R.

Met de BMW R 1250 R kunt u werkelijk alle kanten op. Deze dynamische Roadster van BMW is echt van alle markten thuis. Het sportievere bochtenwerk of de comfortabele tourrit het maakt de BMW R 1250 R niets uit. Hij is klaar voor het avontuur dat u in gedachte hebt. 

Meer informatie over de BMW R 1250 R? Lees dan direct verder of kom langs voor een proefrit om deze machine zelf aan de tand te voelen.

Kopen vanaf

€ 17.700


Private lease

€ 435


Financieren

€ 187

TIJDLOOS DESIGN.

EXTERIEUR.

Kijkt u naar de BMW 1250 R dan kunt u direct zien dat deze machine een tijdloos design heeft en bovenal een echte Roadster is. De BMW R 1250 R is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren die ieder een ander statement uitdragen. Optioneel is het mogelijk om LED verlichting op deze machine te laten monteren indien dat gewenst is. 

EENMAAL ONDERWEG.

PERFORMANCE.

De BMW R 1250 R is uitgerust met een nieuwe boxermotor. Deze motor levert 136 pk met een maximaal koppel van 143 Nm. In samenwerking met de opnieuw bewerkte aandrijving heeft de machine meer kracht dan ooit tevoren. Door de variabele nokkenasregeling BMW ShiftCam biedt het motorblok in elk toerengebied optimale prestaties. Bij ontspannen cruisen of bij een sportieve rit ervaart u op elk moment de pure vrijheid van de boxermotor. 

PRIVATE LEASE.

Voor een vast bedrag per maand privé een BMW motor leasen. Tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage die u kiest. U kunt de motor naar wens samenstellen.

ZAKELIJK LEASEN.

Via Operational Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe BMW Motorfiets. Indien gewenst kunt u extra's toevoegen aan het contract zoals een tankpas.

ZAKELIJK FINANCIEREN.

Zakelijk een BMW motor rijden zonder dat u direct een grote investering hoeft te doen? Dan is Financial Lease de constructie die perfect aansluit op uw wensen. 

PRIVÉ FINANCIEREN.

Als particulier een BMW motor aanschaffen zonder dat u direct de volledige aankoopprijs dient te betalen. Met Private Finance van BMW is het mogelijk.