BMW-R-1250-RS-Blauw-Wit-Rood-zijkant-bergomgeving-header-mobiel
BMW-R-1250-RS-Blauw-Wit-Rood-zijkant-bergomgeving-header-mobiel

BMW R 1250 RS.

Sportief touren op de linkerbaan.

LINKERBAAN TOURER.

OVER DE BMW R 1250 RS.

Elke rit wordt bepaald door twee factoren: tijd en weg. Met de BMW R 1250 RS kunt u tijdens elke rit meer weg afleggen. Op de BMW R 1250 RS rijdt u niet alleen snel, maar ook uiterst comfortabel. Bent u klaar om over het asfalt te sprinten? Dan is de BMW R 1250 RS de geschikte motor voor u.

De BMW R 1250 RS is vernieuwd en vanaf het tweede kwartaal 2023 te bewonderen in onze showroom.

Kopen vanaf

€ 18.800


Private lease

€ 455


Financieren

€ 199

FRISSE VERSCHIJNING.

EXTERIEUR.

De nieuw vormgegeven voorkant geeft de BMW R 1250 RS met de volledige LED-koplampen en LED Richtingaanwijzers een frisse, sportieve look en kan aerodynamisch wel wat tegenwind hebben. Verder benadrukt de nieuwe motorspoiler de dynamische totaalindruk van de sportrijder.

De stuurgeometrie zorgt voor een sportieve zitpositie. Sportief toeren is mogelijk in drie stijlvarianten. Standaard is de BMW R 1250 RS uitgevoerd in Icegrey Uni met een zwart frame. Kiest u voor de Stijlvariant Sport dan is de motorfiets uitgerust in Lightwhite Uni, Racingblue Metallic, Racingred met een Lightwhite Uni frame. Als laatste is de stijlvariant Triple Black beschikbaar. U krijgt dan een motor met een Blackstorm Metallic kuip, agaatgrijs frame en goudkleurige remklauwen.

Wilt u een extra sportieve achterkant dan kunt u optioneel de sole-achterkant kiezen. In plaats van een zitplek voor de passagier wordt er dan een kunststof paneel gemonteerd. De solo-achterkant zorgt voor een sportieve en dynamische look.

OP DE SPORTIEVE TOUR.

PERFORMANCE.

De BMW R 1250 RS beschikt over het fijne koppel van 143 Nm en de 100 kW (136 pk) van de boxermotor brengt u nog sneller op dreef. De innovatieve BMW ShiftCam-technologie biedt u over het hele toerenbereik meer koppel en een indrukwekkende flexibiliteit. Voor een sportieve tourrit is de BMW R 1250 RS de comfortabele machine waar u naar op zoek bent.

PRIVATE LEASE.

Voor een vast bedrag per maand privé een BMW motor leasen. Tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage die u kiest. U kunt de motor naar wens samenstellen.

ZAKELIJK LEASEN.

Via Operational Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe BMW Motorfiets. Indien gewenst kunt u extra's toevoegen aan het contract zoals een tankpas.

ZAKELIJK FINANCIEREN.

Zakelijk een BMW motor rijden zonder dat u direct een grote investering hoeft te doen? Dan is Financial Lease de constructie die perfect aansluit op uw wensen. 

PRIVÉ FINANCIEREN.

Als particulier een BMW motor aanschaffen zonder dat u direct de volledige aankoopprijs dient te betalen. Met Private Finance van BMW is het mogelijk.