R-1250-RT-Zijkant-1180x1180
R-1250-RT-Zijkant-1180x1180

BMW R 1250 RT.

Krachtig onderweg, ontspannen op de bestemming.

VOEL U VRIJ.

OVER DE BMW R 1250 RT.

De BMW R 1250 RT is uw perfecte metgezel voor op reis. De legendarische BMW ShiftCam boxermotor rijdt net zo krachtig over provinciale wegen dicht bij huis als over bochtige bergpassen in het buitenland. De BMW R 1250 RT ervaart u het beste bij Ekris. 

Kopen vanaf

€ 25.700


Private lease

€ 565


Financieren

€ 259

EXTERIEUR.

Door het nieuwe front, met LED-koplamp, doet de BMW R 1250 RT dynamischer en slanker aan. Met de gevarieerde features als het extra grote 10,25" TFT-display of de Active Cruise Control geniet u onderweg van extra comfort.

De BMW R 1250 RT is in drie kleuren en twee Stijlvarianten (Sport en Elegance) te bestellen. In vergelijking tot zijn voorganger is de motorspoiler opnieuw ontworpen en is er een voorspoiler toegevoegd. Het nieuwe windscherm overtuigt door de gepatenteerde luchtgeleiding: de voorwaartse stroom en de luchtbeweging op het bovenlichaam worden zodanig teruggebracht dat u ook na vele uren op de motor nog geheel ontspannen bent. 

PERFORMANCE.

De lucht-/vloeistofgekoelde 2-cilinder viertaktboxermotor van de BMW R 1250 RT levert een vermogen van 136 pk. Op de eerste meters voelt u direct de kracht van de boxermotor. Wat de rit ook gaat brengen de performance en loopkarakteristiek fascineren in elk toerengebied.

De variabele nokkenasregeling BMW ShiftCam draagt bij aan comfortabele en sportieve ritten.  Door het hoge koppelverloop, de elasticiteit en het onweerstaanbaar doortrekken bij minder schakelen rijdt u heel ontspannen.

R-1250-RT-Video-Thumbnail-Mobile-1320x1000
PRIVATE LEASE.

Voor een vast bedrag per maand privé een BMW motor leasen. Tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage die u kiest. U kunt de motor naar wens samenstellen.

ZAKELIJK LEASEN.

Via Operational Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe BMW Motorfiets. Indien gewenst kunt u extra's toevoegen aan het contract zoals een tankpas.

ZAKELIJK FINANCIEREN.

Zakelijk een BMW motor rijden zonder dat u direct een grote investering hoeft te doen? Dan is Financial Lease de constructie die perfect aansluit op uw wensen. 

PRIVÉ FINANCIEREN.

Als particulier een BMW motor aanschaffen zonder dat u direct de volledige aankoopprijs dient te betalen. Met Private Finance van BMW is het mogelijk.