100-Jaar-BMW-Motorrad-Header-Mobiel
100-Jaar-BMW-Motorrad-Header-Mobiel

100 JAAR BMW MOTORRAD.

Feest bij Ekris Motorrad.

VIER 100 JAAR BMW MOTORRAD BIJ EKRIS.

100 jaar BMW Motorrad. Dat is een mijlpaal die wij niet onopgemerkt voorbij kunnen laten gaan. Daarom kunt u op vrijdag 26 mei en zaterdag 27 mei bij Ekris Motorrad in Maastricht een BMW Motorrad feestje komen vieren.  

Of u nu al bekend bent met BMW motoren of niet, dit is een dag die u absoluut niet mag missen. Op deze dagen kunt u namelijk kennismaken met alles wat BMW Motorrad te bieden heeft. En het belangrijkste, er staan heel veel motoren voor u klaar om uit te testen! Wij zorgen voor de gezelligheid, een hapje, drankje en muziek. Zien wij u op 26 of 27 mei?

Ekris-BMW-Motorrad-BMW-Motor-Rood-Rijdend

KEUZE UIT 15 MOTOREN.

PROEFRIJDEN.

De beste manier om kennis te maken met BMW Motorrad is natuurlijk door op een BMW motor te rijden. Speciaal voor deze dagen hebben wij dan ook 15 motorfietsen klaarstaan waarop u een proefrit kunt maken. Rijd door het prachtige Limburgse landschap en geniet met volle teugen. Mocht u behoefte hebben aan een uitgestippelde testdrive route dan hebben wij GPX bestanden voor u beschikbaar.

IN STIJL ONDERWEG

GEAR & GARMENT.

Met de BMW Gear & Garment collectie rijdt u helemaal in BMW stijl op uw motor. Omdat het feest is hebben we sale op geselecteerde items die u in onze showroom kunt vinden.

Keram-BMW-Motorrad-Gear-and-Garment