bmw-motorrad-connected-ride-smarglasses-ekris-header-mobiel
bmw-motorrad-connected-ride-smarglasses-ekris-header-mobiel

CONNECTED RIDE SMART GLASSES.

De toekomst binnen handbereik.

GESCHIKT VOOR KORTE EN LANGE RITTEN.

DE ULTIEME GADGET.

Nog niet eerder vertoond, de BMW Motorrad Connected Ride Smartglasses. De Connected Ride Smartglasses is vergelijkbaar met de head-up display zoals u die misschien wel kent van BMW. Tijdens de rit wordt er realtime rijdersinformatie geprojecteerd op het glas van de bril. Snelheid en navigatie zijn daardoor altijd zichtbaar in het gezichtsveld, wat de veiligheid ten goede komt. Bediening en instellingen kunnen eenvoudig worden geregeld via de BMW Motorrad Connected app. De bril is vooralsnog alleen geschikt voor Apple, Android volgt later dit jaar.

GOEDE PASVORM EN COMFORTABEL.

Dankzij de goede pasvorm kunt u de bril comfortabel onder een helm dragen. Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen de glazen van de Connected Ride Smartglasses worden aangepast. U heeft de keuze tussen 85%-heldere of getinte glazen. De lichtsensor zal automatisch aanpassen aan het glas waardoor de rijdersinformatie altijd helder geprojecteerd wordt.

bmw-motorrad-connected-ride-smarglasses-vrouw-slider
bmw-motorrad-connected-ride-smarglasses-vrouw-normaal-gebruik-slider

OOK GESCHIKT VOOR ALLEDAAGS GEBRUIK.

De bril is niet alleen geschikt voor gebruik op de motor, met een klik op de knop kunt u de geprojecteerde informatie uitschakelen. Draagt u een bril op sterkte? Met een RX Adaptor kunt u glazen op maat eenvoudig monteren op de Connected Ride Smartglasses.