K-1600-modellen-1180x1180
K-1600-modellen-1180x1180

BMW K 1600.

Vol dynamiek, vol indrukken.

TOUR VAN UW LEVEN.

OVER DE BMW K 1600 MODELLEN.

Ga er op uit en doe nieuwe indrukken op met de motoren uit de BMW K 1600 serie. De BMW K 1600 GT, K 1600 GTL, K 1600 B en K 1600 Grand America staan allemaal hun mannetje als tour motoren. Benieuwd welke BMW K 1600 motor uw ideale reisgezelschap is? Wij stellen ze graag aan u voor.

Kopen vanaf

€ 32.100


Private lease

€ 729


Financieren

€ 332

DUIDELIJK STATEMENT.

EXTERIEUR.

Maak een statement als u voorbij komt cruisen. Met de BMW K 1600 modellen hoeft u niet bang te zijn dat mensen u snel zullen vergeten. Bij het ontwerpen van deze machines is comfort een belangrijk uitgangspunt geweest. Zo worden ritjes in het donker een stuk aangenamer met de LED-koplampen die zelfs de donkerste stukken er licht uit laten zien.

De adaptieve bochtverlichting zorgt voor meer rijplezier en veiligheid op onze K 1600 motoren, omdat deze de bochten bijna volledig verlicht. Waar u ook heen beweegt, het licht is er al. Wilt u spullen meenemen? Aan ruimte geen gebrek. De reiskoffers bieden voldoende ruimte om alles mee te nemen wat u nodig heeft.

BMW-K-1600-GT-wit-blauw-rood-voorkant-zijkant-studio

VOL INDRUKKEN.

BMW K 1600 GT.

De rit is perfect als u al in de eerste bocht alles vergeet wat er achter uw ligt. Als u al bij het kleinste commando onweerstaanbare voortstuwing voelt. Kortom: Als u alles hebt wat u nodig hebt en toch nog meer krijgt: meer comfort, meer performance met de BMW K 1600 GT. De legendarische zescilinder van de K 1600 GT stimuleert u nu met nog meer focus en levert 118 kW (160 pk).

De nieuwe cockpit is daarbij volledig afgestemd op uw behoeften. Voor performance touring die zijn gelijke niet kent wanneer u met gelijkgestemden onderweg bent. Echt helemaal #RideAndShare. 

SAMEN ONDERWEG.

BMW K 1600 GTL.

Een spreekwoord luidt: wie op reis gaat, reist nooit alleen. Zeker niet als u met een metgezel op pad gaat. De BMW K 1600 GTL staat voor beide. Deze biedt performance touring die niets te wensen overlaat. De krachtige zescilinder levert 160 pk daarmee nu nog meer dynamiek en soevereiniteit en dankzij de comfortabel ontworpen voertuiggeometrie kunt u uitgebreid van elke kilometer genieten. 

Ook de cockpit van de BMW K 1600 GTL  is opnieuw ontworpen. Om elke rit nog bewuster en intensiever te kunnen genieten, is deze geheel op de interactie met u afgestemd. Want hier begint bij ons al het gezamenlijke reizen, ook helemaal in de zin van #RideAndShare.

BMW-K-1600-GTL-Zwart-voorkant-zijkant-studio
BMW-K-1600-B-Groen-voorkant-zijkant-studio

CASUAL LUXE IN BAGGER-STYLE.

BMW K 1600 B.

Met de BMW K 1600 B geldt: niets is spannender dan ontspannen onderweg te zijn. Helemaal in rust laat u het landschap aan u voorbij trekken. Maar u geniet er ook van om de wilde kracht van legendarische zescilinder met 160 pk van de ene seconde op de andere te ontketenen. Dan zoeven de kilometers voorbij. 

Ontspannen cruisen met luxueus comfort wordt dan aanvalslustige performance touring. Net zoals het langgerekte en dynamisch getekende bagger-silhouet het belooft. Met de BMW K 1600 B bent u trots en graag ook iets langer, maar zeker nooit lang alleen onderweg. Helemaal in de zin van #RideAndShare.

BELEVENISSEN MAKEN.

BMW K 1600 GRAND AMERICA.

Met z'n tweeën onderweg zijn, betekent dat u elke kilometer dubbel beleeft op de BMW K 1600 Grand America. Eigenlijk heel logisch toch? Met de BMW K 1600 Grand America beleeft u daarentegen steeds meer. Jullie superieure zescilinder met 160 pk laat u, of jullie, ongedwongen richting horizon cruisen. 

De BMW K 1600 Grand America is perfect uitgerust met treeplanken, topcase met rugleuning en hoge kuipruit. Zo wordt het aan het einde van elke dag niet gemakkelijk om het mooiste moment van de rit te bepalen. Maar de verhalen over elke kilometer worden dan ook twee keer zo fraai. Helemaal in de zin van #RideAndShare.

BMW-K-1600-Grand-America-Zwart-voorkant-zijkant-studio

UITGELICHT.

PRIJSINFORMATIE.

PRIVATE LEASE.

Voor een vast bedrag per maand privé een BMW motor leasen. Tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage die u kiest. U kunt de motor naar wens samenstellen.

ZAKELIJK LEASEN.

Via Operational Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe BMW Motorfiets. Indien gewenst kunt u extra's toevoegen aan het contract zoals een tankpas.

ZAKELIJK FINANCIEREN.

Zakelijk een BMW motor rijden zonder dat u direct een grote investering hoeft te doen? Dan is Financial Lease de constructie die perfect aansluit op uw wensen. 

PRIVÉ FINANCIEREN.

Als particulier een BMW motor aanschaffen zonder dat u direct de volledige aankoopprijs dient te betalen. Met Private Finance van BMW is het mogelijk.