C-400-GT-Voorkant-1180x1180
C-400-GT-Voorkant-1180x1180

BMW C 400.

Door de stad en steeds verder.

WEINIG RUIMTE NODIG.

OVER DE BMW C 400 MODELLEN.

De BMW C 400 GT en C 400 X zijn uitermate geschikt voor al uw stadse avonturen. Achter iedere hoek schuilt een nieuw avontuur en de BMW C 400 modellen hebben geen angst om met u dat avontuur aan te gaan. Ontdek de BMW C 400 GT en BMW C 400 X bij Ekris.

Kopen vanaf

€ 8.500


Private lease

€ 209


Financieren

€ 87

DOOR WEER EN WIND.

EXTERIEUR.

De V-vormige plaatdelen van de C 400 Serie beschermen u zeer betrouwbaar tegen weer en wind en geven de modellen een elegante vorm. Niet te missen is de LED-koplamp aan de voorkant die in het donker zorgt voor goed zicht en goede zichtbaarheid. De ergonomische buddyseat rondt het doordachte design af waardoor zowel bestuurder als passagier genieten van een comfortabele rit. Het design van de motorscooters zorgt voor perfecte wendbaarheid zodat u ieder stads obstakel met gemak aankan. 

EEN NIEUWE DIMENSIE.

BMW C 400 GT.

Wat maakt een stad interessant? De verscheidenheid aan mensen? De trends die hier ontstaan? De talrijke mogelijkheden? Het is de combinatie ervan. Om dat te ontdekken, is behoorlijk wat conditie nodig, en een metgezel die ook bij langere ritten door het gevarieerde stadsleven met u meekomt en comfort biedt. Maak kennis met de BMW C 400 GT.

De C 400 GT brengt de stad tot leven en vergroot uw radius, net als uw digitale verbinding met de wereld. Want met deze midsize-scooter heeft u in de stad net zo veel comfort en wendbaarheid als wanneer u buiten de stad onderweg bent. Ontdek uw stad in een nieuwe dimensie met de C 400 GT en geniet van de vele andere dingen die uw stad interessant maken.

BMW-C400-GT-Wit-grasveld-grindpad
BMW-C400-GT-Zwart-blauw-klinkers-stad

FEEL THE URBAN LIFESTYLE.

BMW C 400 X.

In deze huidige tijd betekent Urban Mobility veel meer dan van A naar B rijden. Tegenwoordig wilt u niets missen, maar wilt u het meeste halen uit alles wat de stad u te bieden heeft. Zelfs als u onderweg bent. De C 400 X biedt deze mogelijkheid. 

De C 400 X  is een middenklasse scooter die eenvoudig alle mobiliteitsuitdagingen in de stad aangaat. Neem muziek mee op de scooter en ervaar de stad met uw eigen persoonlijke soundtrack. Of maak plannen met vrienden op uw verbonden smartphone zonder deze los te halen.

UITGELICHT.

PRIJSINFORMATIE.

PRIVATE LEASE.

Voor een vast bedrag per maand privé een BMW motor leasen. Tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage die u kiest. U kunt de motor naar wens samenstellen.

ZAKELIJK LEASEN.

Via Operational Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe BMW Motorfiets. Indien gewenst kunt u extra's toevoegen aan het contract zoals een tankpas.

ZAKELIJK FINANCIEREN.

Zakelijk een BMW motor rijden zonder dat u direct een grote investering hoeft te doen? Dan is Financial Lease de constructie die perfect aansluit op uw wensen. 

PRIVÉ FINANCIEREN.

Als particulier een BMW motor aanschaffen zonder dat u direct de volledige aankoopprijs dient te betalen. Met Private Finance van BMW is het mogelijk.